At the Break of Dawn...♥ - Kapitel 28

Jag kände hur oroligheten började komma krypande. Visst hade hon ljugit för mig, varit otrogen ... Men hon kunde inte vara försvunnen? Hon fick inte vara ... borta från mig. Snabbt fylldes mitt huvud av oroliga tankar. Tänk om hon ramlat, låg någonstanns i mörkret? Tänk om hon sprungit så långt bort att hon inte hittat tillbaks? Men det värsta ... Tänk om hon, tänk om hon.. Hoppat från klippan. På grund av mig. Jag ansträngde mig för att inte skrika rakt ut. Jag hade inte låtit henne förklara. Om det nu fanns något att förklara.


Jag satte mig ner. Förkrossad, förtvivlad och besviken - på mig själv. Jag kanske skulle gett henne en chans? Jag satte mig ner på den kalla mossan och kände hur mycket jag frös. En ljusglimt från fullmånen på den nattsvarta himlen lyste in mellan trädkronorna. Något blänkte en bit bort. En bit metall? Utan minsta kraft eller hopp ställde jag mig upp och tog ett par steg närmare det blänkande föremålet.

Det var en ring. På ett finger.


Jag hukade mig försiktigt ner.


"-Milena?" Viskade jag och la handen på hennes panna. Hon var iskall. Läpparna var blåfrusna och iskristaller glittrade i hennes hår. Jag fick inget svar.


"-Milena, snälla svara ..." Mumlade jag. Det var inte så här jag velat ha det.


Jag tog kroppen i mina armar och höll den nära mig. Hon behövde bli varm. Fort. Jag kände svaga andetag från hennes bröst. Men hennes ögon var stängda och hela hon som fryst. Bokstavligt.


Jag hittade så smångingom tillbaka till vägen, med livlösa Milena i famnen. Tusen tankar virvlade i mitt huvud och visste inte vart jag skulle ta vägen. Först skulle jag i alla fall ta oss till bilen och få liv i Milena- tankar och beslut  fick vänta till senare.


*


Jag satt i den kalla bilen och masserade Milenas stelfrusna händer. Hon hade inte fått medvetandet tillbaka än. Det började oroa mig. Är det möjligt att frysa ihjäl en kall kväll? I Sverige? Jag försöka att inte tänka så, utan virade in henne i min jacka och packade om henne i baksätet.


"-Snälla vakna" Viskade jag mot hennes panna innan jag i bara t-shirt satte mig framför den iskalla ratten och stryde bort från den ödsliga skogen och klipporna.


Hon hade ljugit för mig, och svikit mig - men jag kunde inte låta henne lida. För jag visste att hon visste bättre. Hon var värd mer. För jag älskade henne. Och någon man älskar lämnar en väll inte? Men älskade hon fortfarande mig ...? Det var där tvivlet kom.


*

När vi kom in genom dörren låg Milena fortfarande livlös i mina armar, men nu såg det mer ut som om hon sov ... Hennes kropp var varm och hennes ansikte hade fått tillbaka sin färg. Utan att ta av mig de blöta skorna lade jag Milena i sängen och bäddade om henne. Hon var så vacker.


När jag kommit ut ur duschen och kom in i sovrummet, tog jag snabbt ett täcke, och kröp ensam ner i soffan. Det kändes så fel.


Milena's perspektiv:

Mitt huvud dunkade och jag kände mig svag i kroppen. Vart var jag? Jag öppnade ena ögat och insåg efter en stund att jag befann mig hemma - i lägenheten. Men ... hur?


Minnena klarnade och jag mindes hur jag satte mig ner för att vila en stund, i skogen. Det hade varit så kallt och jag så trött ... Sedan mindes jag inget mer.


Han måste ha hittat mig. Eric. Jag kravlade mig upp på armbågarna för att se om han var här. Klart han inte var. Jag kände mig lite yr i huvudet, men kom med möda upp på fötterna och trevade efter väggen. Eric.



Jag stapplade ut i vardagsrummet.

"-Milena" Han satt i soffan, i boxershorts och ruffsigt hår och såg på mig. Med blanka ögon.


"-Berätta nu" Sa han tonlöst och jag släppte dörröppningen, för att berätta allt för honom. Allt.



Sry ... blev lite kort, men jag måste sova! Kommentera så gärna så ♥ Hoppas det blev okej :) Puss/Nina




Kommentarer
Postat av: Miss Darkness

Awww... Tårar här... Så fint!

Hoppas att han kan förstå att hon har älskat honom hela tiden...

Längtar till nästa!

Puss!

2011-11-19 @ 02:13:01
Postat av: michelle

det var jätte bra!

2011-11-19 @ 08:02:12
URL: http://mmichas.blogg.se/
Postat av: Josefin

FY FAN vad bra det var! MER MER! Kan inte vänta.. <3 Hoppas allt blir bra igen, det måste det.

2011-11-19 @ 08:48:14
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Otroligt mega jätte jätte bra!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2011-11-19 @ 08:52:25
URL: http://mystorysaboutes.blogg.se/
Postat av: Maria

så bRA längtar till nästa snälla skriv nästa idag älskar er ni e bäst

2011-11-19 @ 09:57:23
Postat av: lisa

Åhhh så grymt!!! :-D <3

2011-11-19 @ 10:35:11
Postat av: Marre!

Ni är alltid lika bra

2011-11-19 @ 10:42:51
Postat av: Erica

det var jätte, jättebra!! <33

2011-11-19 @ 11:10:23
URL: http://ericsaadejust.blogg.se/
Postat av: Julia

jättebraa!

Läs gärna min nya saga om Eric!

2011-11-19 @ 11:12:05
URL: http://mylifeofsaade.blogg.se/
Postat av: josefin

ni är lika grymma som alltid!!!

2011-11-19 @ 11:27:19
URL: http://iiitsmylife.blogg.se/
Postat av: Kickan

GRYMT!! Längtar tills nästa! :D

2011-11-19 @ 16:02:11
URL: http://kickansblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0