So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 47

Han la armarna om mig. Precis så som det skulle vara. Hur hade jag någonsinn kunnat tvivla? Såklart de ljög! Vad tänkte jag med egentligen.

"-Älskade Milena, tvivla aldrig på mig, det gör mig så ledsen, jag visste inte vad jag hade gjort" Eric höll mig hårt och viskade orden mot mitt rufsiga hår.

"-Det finns bara du, ingen annan, du måste tro mig" Han kysste min panna och blundade. 'Såklart jag tror dig' ville jag säga, men fick inte fram ett ord, utan bara fler tårar som blötte ner hans t-shirt.


Vi sa ingenting, mellan oss behövdes inga ord. Jag skämdes.Hur kunde jag någonsin tvivla på honom? När jag nu satt här i hans famn och han mjukt strök mig över håret medan han om och om mumlade hur mycket han älskade mig och hur viktig jag var för honom kunde jag bara tänka:

'Hur kunde jag vara så dum?' Jag kände mig arg. Inte på Eric. Nej, jag var arg på mig själv.

"-Älskade Milena, tvivla aldrig på mig, det gör mig så ledsen, jag visste inte vad jag hade gjort"

Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv om jag hade sårat honom. Jag kollade upp på honom. Han blundade, och jag visste inte vad han tänkte på. Plötsligt fick jag syn på affischen som låg sönderriven brevid sängen.

Nej. Jag greps av panik. Han fick absolut inte se det här. Det skulle bara såra honom ännu mera. Jag strök Eric över kinden.

"-Blunda." Han öppnade ögonen. Jag la en hand över hans ögon, som för att sluta de. Sen hoppade jag ner från hans knä och ner på golvet. Jag tog upp de två bitarna av den före detta affischen, och la upp de på skrivbordet. Jag sträckte mig efter tejpen och försökte passa ihop bitarna så gott det gick. Det gick väl okej. Men en stor reva syntes, rakt över det underbara ansiktet. Såg jag i syne, eller såg ansiktet ledset ut? Jag drog efter andan och strök med fingrarna över revan, som om jag skulle kunna hela den, liksom. Men det funkade inte precis. Jag skakade på huvudet. Det var ju bara en affish. Nej. Det var det ju inte alls. Det var inte vilken affish som helst.

Jag hade nästan helt glömt bort att orginalet satt här, inne i mitt rum. Så när jag emedvetet sneglade mot honom och fick se honom sitta där blev jag först helt paff. Men sen såg jag hans smärtfyllda ögon som kollade rakt på mig, och jag kastade mig i hans famn. Jag kände hur tårarna trängde fram genom ögonen.

"-Förlåt. Förlåt." Han kollade först oroligt på mig, men sen förvirrat. Han strök mig över kinden och kollade in i mina ögon.

"-För vad?" Just då kändes det som om han kunde se rakt in i mig, och jag rakt in i honom. Hans ansikte var så öppet, så ärligt, och tårarna började rinna igen. Jag nickade bort mot affishen.

"-För att jag är en så hemsk människa." Han skakade på huvudet.

"-Säg aldrig så." Han tog båda mina händer, och fångade min blick. "-Du är underbar. Det är inte ditt fel. Det är bara mitt."

"-Ditt?" Jag förstod inte riktigt hur han menade. Han smekte mig över kinden, men fick plötsligt något något kaxigt i blicken.

"-Ja, det är väl mitt fel att alla tjejer hänger efter mig? Så snygg som jag är..." Jag puffade till honom på axeln, och fnissade med en röst som fortfarande var lite hes efter allt gråtande. Han skrattade också, men blev plötsligt gravallvarlig igen.

"-Nej, men, Milena. Du är allt som betyder något för mig. Jag lovar. Jag älskar dig." Han närmade sig långsamt, och jag kunde inte stå emot längre. Jag slängde armarna om hans hals och drog honom mot mig. Han, som först hade varit försiktig, flätade in sina fingrar i mitt hår och pressade sin kropp mot min. Jag särade på läpparna när våra läppar möttes, och jag kände hans tungspets mot min underläpp. Han var så himla underbar.

Efter en lång stund, som för mig kändes alldeles för kort, släppte jag honom. Jag kom på en sak jag behövde göra. Jag sträckte mig efter pennan som låg på nattduksbordet. Jag ställde mig upp - Eric höll fortfarande fast min hand - och sträckte mig mot affischen som låg på skrivbordet. Jag la den på sängen och mönstrade den kort, innan jag ritade ett stort hjärta i det övre vänstra hörnet.
I hjärtat skrev jag omsorgsfullt ett snirkligt E...
Jag lutade mig tillbaka, och vände mig mot Eric. Han log kärleksfullt, och tog ifrån mig pennan. Han skrev något i hjärtat. När han var klar lutade jag mig fram för att se. När jag såg vad det stod blev jag varm i hjärtat. Brevid E:t hade han skrivit dit en liten bokstav. Så liten, men ändå så betydelsefull.

"E+M"


*


Vi bestämde oss för att överraska mamma och pappa med att laga middag tills de kom hem. Medan Eric stod vid spisen och kokade tomatsås dukade jag fint i matrummet. Jag vågade inte mer än att laga pasta. Så jag överlät det svårare till Eric. Plötsligt hörde jag hur en nyckel sattes i låset. Just det... Jag hade ju låst. Men... Hur hade Eric då kommit in? Jag kollade snabbt på honom. Han verkade ha läst mina tankar, för han svarade:

"-Fönstret." Jag kollade på honom, som om jag inte kunde tro honom.

"-Fönstret?" Han skrattade lite ursäktande.

"-Det var öppet. Jag klättrade uppför stuprännan." Jag stirrade på honom med öppen mun.

"-För stuprännan!? Men det är ju jättehögt! Tänk om du hade ramlat ner!" Han skrattade, och kollade på mig med mjuk blick.

"-Jag behövde ju komma in till dig." Han kom till mig och strök mig över kinden.  Plötsligt hördes röster från hallen.

"-Lagar du mat idag, Anita? Jag är så himla trött..." Pappa lät faktiskt ovanligt trött.

"-Visst, älskling, måste bara kolla vad vi..." Mamma skrek till när hon fick syn på mig och Eric.

"-Älskling! Gud vad du skrämde mig!" Sen såg hon på Eric, och log. "-Hej Eric!" Pappa kom in i rummet.

"-Hej, ungar, vad gör ni här?" Jag kollade snabbt på Eric, visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag log mot mina föräldrar.

"-Lagar mat." Han log stort, och la en arm om min midja. "-Milena kom med en superbra idé att vi kunde laga mat tills ni kom hem." Det hade faktiskt varit hans idé, och jag blev rörd.

Mamma flyttade blicken till mig igen och log. "-Tack, älskling." Jag kramade om Erics midja, och kramade om mamma med den andra armen.

"-Ni kan sätta er om ni vill." Jag visade de mot bordet, och Eric släppte mig kort för att hämta maten.


*


Kvällen hade varit jättemysig, och mamma och pappa hade öst beröm över Eric och hans matlagningskunskaper. Jag hade känt mig jättestolt över honom, och under middagen tog jag hans hand. Jag var så himla glad att allt var bra igen mellan oss. Som tur var hade inte mamma och pappa märkt något alls. Han hade strukit med tummen över min handrygg, och jag hade känt mig så lycklig.

Vi hade lyckats smuggla ut min resväska som jag hade tagit med ut utan att mamma och pappa hade sett. Det var bra. Det var bäst om de inget alls fick veta.


Nu stod vi på trappan utanför dörren, hade precis sagt hejdå och godnatt. Eric höll i min hand och vi kollade upp mot stjärnorna.

"-Är du säker på att du vill följa med och sova hemma hos mig? Jag förstår om du skulle vilja vara här istället..." Det märktes att han sa det där sista med en viss sorg i rösten. Jag tryckte hans hand lite hårdare.

"-Var inte dum. Det är klart jag vill." Jag kunde se hur hans ansikte sprack upp i ett lyckligt leende. Sen såg jag något i hans ögonvrå som överraskade mig.

"-Gråter du?", ropade jag förskräckt. Han strök snabbt med handen över kinden.

"-Nejdå." Han log snett mot mig, och jag la min hand på hans kind.

"-Bara så du vet så älskar jag dig." Och jag menade det verkligen. Han lutade sig fram och lät sina läppar nudda mina.

"-Och jag dig." Sen sa vi, helt oförberedda på varandra:

"-För alltid."

Vi skrattade, och Eric kramade om mig hårt, innan han lyfte upp mig i sin famn, och resväskan i den andra, och började gå bort mot bilen...

Skönt att allt är lyckligt igen... Kände för lite romantik nu, hoppas det inte blev för mycket. Blev lite kort kapitel, måste iväg till fotbollen nu :S men kommentera supergärna!!;)♥ LoveYa the most!!/Wanja♥

Till alla läsare!;)♥

Hej alla supersöta läsare!! 

Som ni nog vet har vi ju kommit en ganska bra bit på novellen, och vi är självklart nyfikna på vilka som läser bloggen!:D

Så kan ni inte berätta om er själva?? Ni kan självklart vara anonyma om ni vill.



Saker som skulle kunna vara kul att veta:

-Hur fick ni reda på SaadeStoories? Var det nån kompis som tipsade er, google, såg ni tips på nån annan blogg, eller gick det till på nåt helt annat sätt?:)


-Har ni själva rekommenderat bloggen till någon annan?


-Finns det några andra novellbloggar om Eric som ni tycker är läsvärda, som vi borde kolla in?


-Hur länge har ni följt bloggen?(den startade den 22 augusti 2011)


-Hur gamla är ni? Vi är 15(Wanja) och 13(Nina), är lite nyfikna bara:)


-Ser ni personerna, karaktärerna i storyn, framför er när ni läser? Hur har ni tänkt er de isåfall?(Asså inte Eric, Marlene, Jennifer och alla andra som finns i verkligheten, men til exempel Milena, Emelie, Erics kompisar, Milenas föräldrar, ja ni fattar...)


-Har ni tänkt på vad som kommer hända i framtiden, både i den här novellen och i de eventuella fortsättningarna?(vi har ju visserligen redan bestämt en hel del, men det kunde vara kul att höra om ni har några tankar) :)


-Vad tycker ni om huvudpersonen? Asså liksom i allmänhet, hennes personlighet också. Jag kan säga att för mig känns hon nästan - eller hon gör seriöst det - som en riktig kompis. Addå det känns som om jag känner henne utan och innan... Fast sen har såklart Milena hemligheter som inte ens vi vet... menmen... ;)


-Har ni några funderingar på vad som har hänt innan allt det här? Kommer ni t ex ihåg Milenas tvillingbror Marcus?:) Eller har ni några andra frågor, vilka som helst? Det kan handla om nåns ögonfärg, hur ett rum ser ut, vad och när de gjorde si och så och så vidare... Fråga på bara!!


-Är det något ni saknar extra mycket i novellen? Säg precis vad ni vill!


-Finns det någon blogg som ni rekommenderar, som vi skulle kunna inspireras av?


-Finns det någon speciell person som ni gärna skulle vilja "träffa"(asså att den förekommer i novellen), som inte har varit med än? Det kan vara både sådana som finns på riktigt, och andra, t ex ur Milenas tidigare liv. Eller varför inte Emelies pojkvän Adam?x) Kom med önskemål!!
-Vem av alla de här människorna som förekommer i novellen skulle ni helst av allt vilja träffa/känna/vara bekant med? Vi får väl säga att det är förbjudet att ta Eric, vet att alla skulle välja honom ändå...x) hihi


Sådärja... fick ner några frågor till slut:D Ni behöver självklart inte svara på alla de här frågorna, de är mer tänkta som tips för om ni vill skriva något. Samma sak åt andra hållet, ni får sjukt gärna skriva mer, gärna om er själva:D


Och sist men inte minst... Tack för att ni finns. NI ÄR BÄST!!! Utan er är vi ingenting, bara så ni vet det! Och utan alla fina och peppande kommentarer skulle vi säkert ha lagt av för länge sen med bloggandet.


Jag ger er... 10 av 10 poäng! Eller nää... Det räcker inte.

1000000000000000000000000000000000000/10!!!! Det är ni definitivt värda. Skulle gärna ha lagt till ett par tusen siffror till, men min tumme skulle få kramp...

Anyway...





LoveYa/Wanja




Bjuder på lite ögongodis oxå... ;)♥
image description
image description
image description
image description
image description
image description




So put your hearts in the air...♥ - Kapitel 46

Han älskar mig, han älskar mig, han älskar mig viskade jag mot vinden, men mina ben tycktes inte höra - för de började springa, ledset, ilsket, och så tvivlande med snabba steg. När jag satte mig vid ett träd i en park ställde jag mig frågan. Vad är det frågan om egentligen, vad är det här? Och fast jag inte ville gråta igen, så gjorde jag det ändå. Jag vet inte om det var för att jag var ledsenhet, utan bara för förtvivlan och osäkerheten i mig.


'Jag måste hem'.

Jag kände vinden mot mitt ansikte när jag började gå igen, men stannade plötsligt när jag märkte att jag var på väg åt fel håll. Jag var inte på väg mot Birkastan. Jag var på väg hem, till mamma och pappas hus. Fast - det var ju inte mitt hem längre. Eller? Just nu visste jag inte riktigt var jag hörde hemma. Jag vände om och började gå åt hållet där Erics - vår - lägenhet låg.


"-Hah, tror du verkligen att han älskar dig, Milena?"

"-Han brukar göra så här med tjejer."

"-Vet du vart han skulle imorse? Jo, till mig!"


Tjejernas ord ekade i mina öron. Jag försökte intala mig själv att ingenting av det var sant, Eric skulle aldrig nånsin göra så här. Ändå växte tvivlet inom mig för varje sekund. Nej. Nej nej nej. Inte Eric. Snälla.

Hade alla ord, alla beröringar bara varit ett spel? Hade de inte varit äkta? Jag pillade nervöst på knapparna på min trenchcoat medan jag grubblade. Men han hade ju sagt att han älskade mig. Flera gånger till och med. Men behövde det betyda att han inte älskade annan? Jag började gå snabbare.


*


Jag gick uppför trapporna som ledde till vår lägenhet. Vad skulle jag säga till Eric? Skulle jag låtsas som om ingenting? Skulle jag omfamna och kyssa honom, som vi alltid gjorde när vi sågs efter en lång dag? För första gången någonsin önskade jag att han inte var hemma och välkomnade mig när jag kom.

Jag var nervös när jag kände på handtaget. Det var låst. Jag pustade ut, och fiskade upp nyckeln ur jackfickan. Nyckeln som jag hade fått av Eric. Jag gick in i den tomma hallen och stängde om mig. Ingen där. Jag gick in i köket och såg på klockan.

17.00

Eric borde ha slutat för två timmar sen.
Förresten, om han inte var hemma, var var han då? Orden dök upp framför ögonen på mig igen.


"-Vet du vart han skulle imorse? Jo, till mig!"



Jag andades djupt. Han älskade mig inte. Varför gjorde han isåfall så här?


*


Jag fattade mitt beslut när jag såg den tomma, nyligen uppackta väskan som låg på golvet i sovrummet. Jag skulle hem. Nu. Hem där jag skulle vara. Jag drog ut byrålådorna och rev ut en massa kläder jag inte kollade på och la de i resväskan. Jag fick syn på Erics lila "Adrian Hammond"-linne. Jag tvekade om jag skulle lämna det här, men kunde inte. Jag kunde inte bara lämna allt som hade med honom att göra för alltid.

För alltid...

Nej. Tårarna började rinna nerför kinderna när jag tänkte på honom. Men det gick inte. Jag kunde inte stanna kvar här...



Plötsligt hörde jag hur dörren öppnades och strax efter smällde igen. Jag stelnade till.

"-Milena! Jag är hemma!" I vanliga fall skulle jag ha blivit helt utom mig av lycka. En lycka som även nu försökte tränga in i mitt bröst. Men jag föste bort den. Han hade varit, hos henne. Visst hade han det? Det var som jag frågade någon innom mig, men inte fick något svar.

"-Hallå? Är det någon där? Hans röst gick som ett hugg genom mitt hjärta. Jag räffsade ihop sakerna, stängde väskan, och sprang ut i hallen.

"-Älskling, har det hänt något?" Eric såg förskräckt på mig och la en hand mjuk på min axel. Jag slog bort den.

"-FÖRF*N! Du frågar om det har hänt något? Är det inte jag som borde fråga det" Röt jag och jag kände den starka smärtan. Jag kunde inte med att skrika till honom så, det hade jag aldrig gjort. Eric verkade så förvånad så han inte fick ur sig ett ord, och han backade ett steg. Jag klev i mina skor och drog ner min jacka från kroken där den alltid brukade hänga.

"-Milena, jag vet inte vad du pratar om?" Eric såg på mig.

"-Det vet du, du vet EXAKT vad jag pratar om" Skrek jag och spännde blicken i honom. Jag kände tårarna komma igen, jag sprang ut genom dörren och ner för trapporna.

"-Milena, vänta!" Eric sprang efter mig men kom redan efter och när jag sprungit över korsningen såg jag inte till honom. Så NU försöker han att säga förlåt, tänkte jag ilsket. Tårarna rann, i floder ner för mina kinder. Varför skulle jag vänta? Varför skulle jag?

Jag sprang hela vägen hem, utan att stanna en enda gång. Sträckan som brukade vara kort kändes ändå som en evighet när jag sprang förbi gatorna vi alltid gick förbi hand i hand. Själv var det inget alls.

*

Det var ingen hemma när jag kom hem, vilket var bra ... Mina föräldrar förstod att jag umgicks mycket med Eric så vi sågs inte så ofta längre, nu för tiden. När jag kom in genom dörren sprang jag direkt till mitt rum där jag slängde väskan på golvet. Det första jag såg när jag hulkande la mig på sängen, var affishen i taket. F*n.

Jag var så arg och så ledsen och så utom kontroll att jag rev ner bilden på det underbara ansiktet som jag hela tiden trott på. När jag rev den mitt i tu, precis på läpparna jag brukade kyssa. Det klarade jag inte av, det känndes som jag gjort något så dumt. Jag slängde de två delarna på golvet. Tejpbitar och hörnen på affishen hängde fortfarande kvar i taket. Det var inte som att jag rivit ner vilken affish som hellst, det kändes som jag hade krossat något.

Jag grät, och grät. Eric struntade i mig. Jag kännde det, för minuterna känndes som evigheter där jag var ensam i mitt rum. Jag hade inte tagit ut allt än, men affisherna och möblerna var i stort sett det enda som var kvar i mitt rum. Sängen var bäddad med de vanliga lila sängkläderna, i fall jag kom hit och sov någon gång. Fast det kändes inte som min säng, den kändes främmande.




"-Milena, lyssna. Slå mig inte och spring inte iväg, snälla" Jag skrek till och satte mig upp med ett ryck när jag plötsligt hörde Erics bedjande, ledsna röst från andra sidan rummet.

"-Gå" Snyftade jag och lät håret falla ner framför mina ögon.

"-Vad har hänt? Snälla, berätta för mig. Jag har ingen aning .." Han tog några steg närmare. Jag ville att ha skulle ta mig i sin famn och kyssa mig, men jag visste också att han inte skulle det. Han hade ju en tjej. En annan.

"-Du ljuger" Viskade jag och de mest brännande tårarna droppade ner på täcket.

"-Milena. Jag älskar dig. Vad är felet?" Han tog ett osäkert steg fram och satte sig brevid mig.

"-D-du ..." Jag visste inte vad jag skulle säga.

"-Vad?" Eric tog min hand och jag gjorde inget motstånd.

"-Du har en tjej" Grät jag och drog min fria hand genom håret.

"-Det är klart, jag har ju dig" Eric såg mig i ögonen.

"-Men hon då?" Sa jag.

"-Jag har ingen aning vad du pratar om, tro mig" Han sa det med som känsla och sorg att jag verkligen ville tro på honom, men jag visste inte om jag kunde.

"-Berätta för mig. Vart var du idag?" Han höll min hand hårt och såg mig i ögonen. Jag ville hellst springa där ifrån, men jag gjorde inget motstånd till hans hårda grepp. Jag ville hellst hoppa ut genom fönstret och bli medvetslös så jag inte behövde berätta, men jag visste att han aldrig skulle släppa mig.

"-Jag ... jag var på stan" Fick jag tillslut fram. Jag blinkade bort några tårar och blundade. Jag ville inte se hans reaktion. Jag ville inte se in i de ledsna bruna ögonen.

"-Och där träffade jag på tjejer, de sa att du utnyttjade mig, och att du var upptaget och att, att ... Jag ville inte tro dom men .." Jag fick tillslut fram allt, halvt gråtande, hulkande, halvt skrikande.

Han la armarna om mig. Precis så som det skulle vara. Hur hade jag någonsinn kunnat tvivla? Såklart de ljög! Vad tänkte jag med egentligen.

"-Älskade Milena, tvivla aldrig på mig, det gör mig så ledsen, jag visste inte vad jag hade gjort" Eric höll mig hårt och viskade orden mot mitt ruffsiga hår.

"-Det finns bara du, ingen annan, du måste tro mig" Han kysste min panna och blundade. 'Såklart jag tror dig' ville jag säga, men fick inte fram ett ord, utan bara fler tårar som blötte ner hans t-shirt.

Sådär ... antaglien hinner vi inte ett till ikväll tyvärr, men om ni kommenterar ordentligt så kanske ;D Tack till alla som läser, det betyder verkligen! Ni är så fina ♥ Plz comment, Puss, /Nina och Wanja




So put your hearts in the air...♥ - Kapitel 45

"-Det var ..."

"-Det var Emelie" Jag försod inte riktigt hennes ord.

"-Vad är det med henne?" Jag fick plötsligt en oförberedd tankte om att något hänt Milenas bästa vän.

"-Det var hennes fel, att alla var på flygplatsen"


Milenas perspektiv:

Eric såg ut att nästan ramla av stolen när jag sa det.

"-Men, varför?" Sa han och det fick mig att tårarna började krypa upp ur halsen igen.

"-Jag vet inte .. jag vet inte vad det är med henne, hon sa att hon var jätteledsen men .." Snyftade jag tyst och gömde ansiktet i mina händer.

"-Vad?" Eric tog min hand.

"-Hon bara ..." Jag kunde inte hindra gråten när jag tänkte på hennes ilskna reaktion. Hon hade skrikit åt mig, fast det var hon som gjort fel. Adelles för fel för att det skulle kunnat ha varit sant.

Eric ställde sig upp och tog mig i sin famn.

"-Älskling, det är okej, glöm henne bara, det var hon som gjorde fel, okej? Inte du" Han försökte lungna mig och strök bort håret från mitt söndergråtna ansikte. Hur kunde man gråta så mycket på typ en kvart? Jag visste inte varför. Antaglien mest för att jag mist en vän. En bra vän.

*

Eric diskade och jag satt på en stol, ihopkrupen med en filt virad flera varm runt om mig. Jag hade inga tårar kvar, jag satt mest tyst på stolen. Lite sur, men ändå bättre till mods. Det blev jag alltid när jag såg Eric.

"-Hur mår min vackraste?" Eric lyfte upp mig, satte sig på stolen och tog mig i sitt knä.

"-Bättre. Jag är här hos dig." Sa jag och kurade ihop mig i hans famn. Han skrattade.

"-Du är här hos mig" Han log och kysste mig mjukt.

"-Ska vi sova nu?" Det känndes som jag var typ 5 år när jag sa så.

"-Ja, klockan är mycket" Han log och såg glad ut att jag inte var så ledsen längre.

Jag tog en snabb dusch och gick med en handduk virad runt mig till sovrummet.

"-Jag har inget att ta på mig ju" Sa jag när jag stod och rotade bland röran i sovrummet i underkläder.

"-Milena, du ska sova, inte gå på stan!" Skrattade Eric som redan låg på sängen.

"-Men jag måste ju ha pjamas på mig, annars kan jag inte sova. Jag kan ju inte bara ha det här!" Jag försökte se allvarlig ut men det var svårt att dölja skratt.

"-Det är helt okej för mig!" Eric såg road ut och granskade mig. Jag räckte ut tungan åt honom och kollade om det fanns något lämpligt att ta på sig under sängen. Perfekt, Erics mysiga Adrian Hammond linne från Made Of Pop turnen. Jag drog på mig det, släckte taklampan och kröp ner i sängen hos Eric.

"-Du är så fin Milena" Viskade han och kysste mig. Jag tänkte på mitt blöta hår, och såg inte precis en fin Milena, men om han tyckte det så fick han väll.

Vi kysste varandra passionerat, en sån kyss jag hade saknat. Hans händer trevade längs min ryggrad och innan jag han tänka hade jag inte på mig Adrian Hammond- linnet längre.

"-Meh, din fuskisk!" Skrattade jag och försökte kittla honom.

"-Sa ju att det var onödigt" Han log mot mig och såg mig i ögonon, innan han släckte lampan, la sina varma armar om mig och vi somnade.

*

Nästa morgon när jag vaknade var klockan nio. Skulle inte Eric vart i studion nu? Han sov som en stock.

"-Eric, Eric!! Klockan är redan nio" Ropade jag i hans öra och han satte sig snabbt upp.

"-Va?! Nio?" Han ställde sig snabbt upp och sprang ut till badrummet. Jag sträckte på mig lite i sängen, och kunde dock tänka mig att somna om.

Efter ett par minuter var han i rummet igen, efter en dusch. Hans hår såg lite hur som hellst ut, blött, mörkt och ruffsigt, precis som jag gillade det.

"-Är ledsen att jag fick så bråttom nu, älskling, är det okej om du gör din frukost själv" Han såg på mig och jag skrattade där jag satt invirad i ett täckte på sängen.

"-Men ja! Det är faktiskt jag som är kvinnan här i huset" Han log, tog sin väska och kysste mig snabbt.

"-Vi ses i eftermiddag, hitta på nått kul idag ... Jag älskar dig" Sa han.

"-Älskar dig" Sa jag snabbt och han skyndade sig ut ur lägenheten. Dörren gick igen med en smäll.

Jag kunde inte riktigt förstå hur mycket jag älskade honom egentligen. Han var mitt allt.

*

Jag stoppade i mig lite frukost och klädde på mig ett par jeans och en luftig t-shirt. Jag blåste mitt hår och flätade det. Det tog väldigt långt tid måste jag säga. Eric sa att jag skulle hitta på något kul ... Kanske gå på stan och egoshoppa lite. Det känndes som jag behövde det. Jennifer var upptaget idag, det visste jag, och Emelie var det inte så stor chans att smsa. Även om hon lämnat minst tio meddelanden på min röstbrevlåda sedan gårdagskvällen.

Det känndes skönt att komma ut lite för mig själv. Jag gick runt i lite affärer, med ansiktet ingrävt i min tjocka halsduk. I hopp om att ingen skulle känna igen mig. Dock fick jag flera kalla blickar. När jag gick förbi kiosker såg jag flera rubriker om mig och Eric. Eric och flickvännen på hemlig semester Ja precis. Och Eric Saade skippar karriären och reser till familjen Ah precis. Milena krossar tjejernas hopp Åh tack. Alla rubriker var lika dumma och de tog hårt på mig. Jag ångrade plötsligt att jag tagit mig ut just idag. Det kanske inte var så bra ändå.

För att dämpa min oro satte jag mig på Starbucks med en stor kaffelatte och en minibrownie. Det behövde jag. Det var dock inte det bästa valet, för mittemot mig satt två tjejer i sextonårsåldern. De viskade och kastade kalla blickar åt mitt håll. När de skulle gå gick de förbi mitt bord.

"-Hah, tror du verkligen att han älskar dig, Milena" När tjejen lutade sig över mitt bord uttalade hon mitt namn som om det vore smuts. Jag ryggade tillbaka. Vad ville hon?

"-Han brukar göra så här med tjejer, Eric vår älskling, vi har alla haft våra romanser med honom, vi kan bilda ett team vi tre" Sa den andra och tillade:

"-Vet du vart han skulle imorse? Jo, till mig!" Hånskrattande. Nej, hon ljög för mig. Hon hade läst att han skulle till studion på twitter, och ville lura mig. Säg det till mig, bara. Att hon ljuger. Deras ord kändes som hugg i mig, men jag tilltalade mig att de bara var avundsjuka. De var bara avundsjuka på mig.

De gick ut och kastade kalla blickar på mig. Jag andades snabbt, lämade min latte och gick med snabba steg ut ur cafféet. Tänk om det var sant? Tanken slog mig när vinden blåste mig i ansiktet utanför caféet. Nej. Jag skulle aldrig tvivla.

Han älskar mig, han älskar mig, han älskar mig viskade jag mot vinden, men mina ben tycktes inte höra - för de började springa, ledset, ilsket, och så tvivlande med snabba steg. När jag satte mig vid ett träd i en park ställde jag mig frågan. Vad är det frågan om egentligen, vad är det här? Och fast jag inte ville gråta igen, så gjorde jag det ändå. Jag vet inte om det var för att jag var ledsenhet, utan bara för förtvivlan och osäkerheten i mig.



Ohnej, whats gonna happend next? Haha, spänningen blev förstörd med min fina kommentar känner jag! Bara för att ni är så söta och kommenterade över fem kommentarer på typ en halvtimma, då kännde jag mig tvingad att skriva ett till kapitel idag, haha. Jag vet att det är askort, men jag mååste verkligen sova nu .. Hoppas det duger! Wanja behöver plugga så mycket, så det blir väll mest jag den här veckan .. :/ Hoppas det går bra ändå! Förhoppningsvis ett till kapitel imorgon! Puss på er sötnosar /Nina ♥




So put your hearts in the air...♥ - Kapitel 44

Milena föll ihop i mitt knä i taxin.

"-Milena?!" Jag smekte henne mjukt över kinden, halvt förtvivlat, men ändå rätt lungt, för hon öppnade snart ena ögat igen.

"-Va? Var är jag? Jag vill sova, tyst" Mumlade hon förvirrat och kysste hennes panna.

"-Jadå, sov du, älskling. Vi är snart hemma"


Jag vaknade på soffan, och kände matos från köket. Var jag hemma? Minnena kom tillbaka, jag hade somnat i taxin ... antaglien hade Eric burit in mig.

"-Eric?" Jag kände hur jag tappade rösten när jag ropade på honom, efter att ha sovit.

"-Har du vaknat nu, din sömntuta?" Jag hörde Erics röst från köket, och snart var han i vardagsrummet. Jag kravlade mig upp på armbågarna.

"-Hur länge har jag sovit?" Mumlade jag sömnigt.

"-Inte så länge, en timme kanske? Klockan är nio" Eric lutade sig mot dörröppningen och såg på mig.

"-Vad hände på flygplatsen egentligen?" Fick jag tillslut ur mig.

"-Ja, inte vet jag ... någon måste ju ha sagt att vi skulle ha kommit då?" Eric rynkade pannan och såg ut att tänka efter.

"-Mm, men vem?" Mumlade jag.

"-Det får vi nog aldrig reda på, men den som ville det är nog nöjd när svallertidningarna har stora reportage imorgon"

"Jag måste i varje fall ringa Emelie och berätta ..." Eric sträckte ut en hand för att hjälpa mig upp.

Eric gick och fortsatte med maten och jag gick ut i hallen för att leta efter min telefon, som jag tillslut hittade längst ner i min vita stora handväska. Jag slog Emelies nummer, som jag kunde så väl utantill och satte mig på sängen i sovrummet.

"-Hallå?" Det var länge sedan jag hört hennes röst, hon hade ju nyligen kommit hem från resan med Adam och vi hade bara mailat med varandra om hur det varit.

"-Hej Emelie, det är Milena!" Pratade jag snabbt.

"-Hej, och du Milena, jag måste pr ..." Jag avbröt henne:

"-Vet du vad som hände? Det var hemskt! När jag och Eric kom hem från Skåne blev vi typ överfallna av fans och journalister!" Jag berättade chockat för henne och tillade;

"-Det var ju bara typ du och mamma och pappa som visste!"

"-Milena, jag ..." Hennes röst skärde sig och det blev tyst.

"-Det ..."

"-Milena, jag är så ledsen" Jag hörde hur tårarna trängde i hennes röst.

"-Vad, vad jag hänt?" Frågade jag henne, på ett sånt vis man gjorde när äns allra bästa vän var ledsen.

"-Hallå?" Jag antog att det var något mellan henne och Adam som var fel.

"-Emelie, sötnos?" Jag hörde hur hon andades in.

"-Det var jag, Milena, det var jag som sa det till en journalist. Allt var mitt fel" Sa hon plötsligt, starkt och tydligt.

"-Men, hur .. varför? Du ..." Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kände hur ilskan spred sig i kroppen, och det känndes som jag kunde få ett raseriutbrott om hon sa något mer.

"-Jag är så ledsen, jag menade inte ..."

"-Vad exakt menade du inte med att du talade om för en journalist att vi skulle anlända till flyplatsen? Kan du berätta exakt vad poängen var" Jag hörde min arga röst när jag pressade fram orden mellan tänderna.

"-Jag .. vet inte, det var för jävligt gjort, jag vet" Hennes snyftningar hade tystnat.

"-För fan Emelie! Jag trodde vi var bästa vänner, jag trodde fan jag kunde lita på dig" Skrek jag och kände att Iphonen i min hand kunde krossas när som hellst.

"-Snälla förlåt mig!" Bedjade hon i andra sidan luren.

"-Så nu vill du det också, fanheller!"

"-Men seriöst Milena, bli inte s jävla sur! Du dog ju inte" När Emelie sa det kände jag hur jag blev riktigt sur.

"-JAG KUNDE GJORT DET, förf*n! Fattar du inte det? Jag kommer va typ död imorgon när tusen falska rykten finns ute om oss! Fattar du inte det?!!" Röt jag. Jag tryckte av samtalet och kastade telefonen på närmaste lampa. Telefonen höll, men glödlampan spräcktes och tusen små glasbitar föll ner på sängen och golvet. Jag tilltalade mig själv att andas - men så fort jag andades ut, kände jag tusen tårar bränna i halsen.

Nej. Nej, nej, nej. Varför Emelie? Varför vart det just hon av alla miljoner som talat om det? Det var hennes fel, men jag ville inte tro det. Varför skulle hon vilja göra nått sådant?

Jag visste inte vad innan jag låg ihopkrupen på sängen och grät. Jag visste seriöst inte vad jag skulle göra av mig. Emelie ringde inte tillbaka, hon skickade inte änns ett sms. Vad hade hänt mellan oss egentligen? Vad hade hänt med henne? Jag ville slå sönder något, slå något j*vligt hårt, men jag försökte att lungna ner mig. Lampan på nattduksbordet räckte.

"-Milena, vad ..?" Jag hörde Erics röst.

Erics perspektiv:

Trotts händelsen på flygplatsen kände jag mig på ganska gott humör, även om det kunde gått sämre. Det jag mest oroade mig för var hur Milena skulle klara av allt som stod imorgon, och dagen efter det, och som alltid skulle finnas kvar.

Jag sänkte värmen på pastan och gick för att säga till Milena att maten var färdig.

"-Milena?" Sa jag men fick en chock när jag såg henne gråtande, och den trasiga lampan brevid sängen, och glassplittret runt omkring henne.

"-Vad ..?" Jag sprang fram till henne.

"-Vad har hänt?" Jag tog hennes ansikte i mina händer och försökte se något i de rödgråtna ögonen.

"-Milena, snälla berätta" Tilltalade jag henne långsamt. Hon föll bara hulkanke i mina armar och kramade mig hårt. Jag smekte henne långsamt över ryggen, men hon grät bara tyst och sa ingenting. Jag brydde mig inte heller om att fråga henne mer.

När hon lungnat ner sig lite, och jag fort bort glaset som låg lite överallt i sovrummet, hjälpte jag henne upp, och vi gick till köket.

"-Oj, just det!" Jag hällde av den nu överkokta pastan i ett durkslag och vi satte oss vid bordet och började äta. Klockan var redan snart tio på kvällen, så det blev en sen middag.

"-Du behöver inte säga ..." Sa jag till henne och kollade ner i min mat. Jag visste inte om jag gjort något fel.

"-Men det blir kanske lättare för mig att förstå" Fortsatte jag tyst.

Milena skakade långsamt på huvudet och tuggade pastan hon just stoppat in i munnen.

"-Det var ..."

"-Det var Emelie" Jag försod inte riktigt hennes ord.

"-Vad är det med henne?" Jag fick plötsligt en oförberedd tankte om att något hänt Milenas bästa vän.

"-Det var hennes fel, att alla var på flygplatsen"


Blev kanske lite segt ... Eller vad tycker ni? Vart är kommentarerna?! ♥ Ledsen om novellen inte är så bra, men, vi gör så gott vi kan, och snart händer det saker ska ni veta! SÅ HÅLL UT! Måste tvinga Wanja att skriva lite nån gång också. Över fem kommentarer innan för sent så tvingar jag henne  att skriva ett till ikväll, you can do that! Hihi ♥ Puss på er alla /Nina




So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 43


Som om han kunde läsa mina tankar sa han:

"-Det ska ändå bli ganska skönt att komma hem nu, eller hur?" Jag lutade mig mot hans axel.

"-Ja. Tack så himla mycket för att jag fick följa med." Han smekte mig över håret.

"-Det är klart. Annars skulle jag väl inte ha åkt." Jag log, och gäspade, innan jag somnade mot Erics axel...






"-Vakna Milena, vi landar om fem minuter" Jag hade inte sovit länge innan Eric ruskade om mig, för det var inte speciellt långt mellan Malmö och Stockholm. Vi skulle landa på Arlanda.

Jag hörde hur en flygvärdinna pratade i högtalarna, och 'bälte-skylten' tändes. Jag lutade mig halvsovande tillbaka mot Erics axel.

"-Är ni snälla och fäller upp armstödet" En flygvärdinnna med påklistrat rött leende pekade på armstödet mellan oss.

"-Ja ..? Ja, självklart" Sa jag förvirrad och fällde ner det. Eric skrattade tyst åt min förvånade reaktion.

"-Är du trött?" Frågade han och kollade förtrollande på mig.

"-Nja, lite grann" Mumlade jag och fortsatte:

"-Det har hänt mycket de senaste dagarna"

"-Ja, det kan man säga"

Planet började landningen. Jag såg ut över det kalla höstlandskapet, de mörkgröna skogarna och de fält i gulbruna höstnyanser. Det var Sverige det. Jag tyckte det var skönt när de stora flygplanshjulen hårt stötte måt landningsbanan. Det tyckte jag alltid när jag flygit någonstanns. Jag höll hårt Eric's hand och såg ut på de ointressanta landningsbanorna som var upplysta av ljus hela vägen fram till Arlanda. Det höll på att skymma ute.

"-Ser du nått?" Frågade Eric mig och jag kände hans närhet bakom mig.

"-Inte så mycket" Jag vände mig mot honom.

"-Har du beställt taxi?" Frågade jag.

"-Jadå, det väntar en på oss, så vi är snart hemma" Log han.

När lampan för säkerhetsbälte släcktes drog Eric upp luvan över huvudet, satte på sig ett par mörka solglasögon (som vanligt) och jag drog på mig min skinjacka och den vita tubhalsduken, som jag gömde mig i. Vi hade inte så mycket baggage, så vi hade inte checkat in något, vilket var skönt.

Ingen hade lagt så stort märke till oss på flyget, för det var inte mycket folk på så här på en vardagskväll.

"-Oj" Jag ställde mig på tå och försökte få ner min lilla resväska från bagagehyllan, men rätt som det var kom det nerfallande, rakt på mig. Precis innan jag fick den i huvudet var Eric där och tog emot den.

"-Tack" Skrattade jag och kände mig lite dum.

Vi började gå ut med våra väskor, och jag försökte se ner i golvet, när jag artigt sa hejdå till den unga flygvärdinnan, och hoppades att ingen skulle känna igen mig.

Vi gick hand i hand ut i den lilla gången vid flygplanet. När vi kom till slutet av gången blev jag bländad av flera starka blixtar så jag fick stänga ögonen, vad var det? Jag hörde Eric svära tyst, men sedan försöka klistra på ett big smile till några söta tjejer några meter i från oss. Han tog hårt min hand.

"-Har ni varit på semester? Vart har ni varit? Vart ska ni? Eric, hur är det med nya skivan? Har ni bara stuckit? Milena, är du gravid?" Frågorna strömmade oförberett mot oss i takt med kamerablixtrar när vi försökte tränga oss genom folkmassan som skrek och ville ha autografer. Eric släppte inte min hand, men det var svårt att hinna med. HUR KUNDE ALLA VETA ATT VI VAR HÄR?!

Det var fullständigt kaos. En mix av journalister och fans - och så småningom Securitys som hjälpte oss ut ur folkmassan. Jag fick närapå cellskräck när folket trängde sig på mig från alla sidor.

"-Det är okej" Tilltalade mig en vakt som hjälpte mig ut. En annan tog hand om våra väskor, och flera fösade bort gråtande fans och ivriga journalister. Det var helt sjukt.

Eric verkade van, men lite sur. Någon måste ju ha berättat att vi skulle komma hem nu, men ingen mer än våra närmaste visste ju? Det skulle antagligen stanna som en fråga, men om jag skulle få tag på personen - skulle vi ta ett rejält snack.

"-Är du okej?" Eric andades häftigt, och likaså jag. Jag kände mig yr och omtumlad.

"-Jag tror det" Sa jag, men i samma ögonblick som jag sa det föll jag ihop i Erics knä.

Erics perspektiv:


Milena föll ihop i mitt knä i taxin.

"-Milena?!" Jag smekte henne mjukt över kinden, halvt förtvivlat, men ändå rätt lungt, för hon öppnade snart ena ögat igen.

"-Va? Var är jag? Jag vill sova, tyst" Mumlade hon förvirrat och kysste hennes panna.

"-Jadå, sov du, älskling. Vi är snart hemma"



Oj, kortaste kapitlet hittils tror jag ... menmen, bättre än inget! Nu måste jag gå och lägga mig, har haft så mycket på gång under dagen så jag har inte hunnit skriva innan nu. Vi ska verkligen försöka hinna minst ett kapitel per dag, för att uppdateringen ska vara jämt, men jag har verkligen mycket i skolan nu också ... Tack för allt pepp, Puss på er / Nina ♥
Ps. KOMMENTERA! :D



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 42

"-Men varför inte, en stund bara?" Sa Robin och såg på oss.

"-Vad är det?" Viskade jag till Eric och han skrattade tyst.

"-En klubb några kvarter bort, ganska mysigt faktiskt"

"-Självklart!" Ropade jag och alla såg på mig.

"-Let's go party!"





När jag vaknade på morgonen mindes jag inte mycket från gårdagen. Undrar varför (haha). Det hade varit en helt underbar kväll, och vi kom hem väldigt sent. Det hade i varje fall minst sagt varit roligt, och det var ju det viktigaste.

"-Godmorgon, älskling" Eric kysste min nacke och jag rullade runt så jag såg honom.

"-Godmorgon" Log jag klarvaket - vilket kanske inte var speciellt konstigt med tanke på att den digitala klockan visade 11.39. Eftersom vi skulle åka idag hade Marlene kommit och sagt hejdå tidigt på morgonen, och jag kom ihåg att jag halvsovande gett henne en kram. Eric hade pratat med henne en stund, men sedan gått och lagt sig igen.

"-Hur tyckte du gårkvällen var då?" Skrattade Eric. Han döljde något, det såg jag.

"-Vad?! Vad skrattar du åt?" Jag log lite förnärmat och masade mig lite närmare honom.

"-Nej, inget, förutom att det slutade med att jag fick bära hem dig" Han skrattade.

"-Drack jag såå mycket?" Fick jag ur mig. För det kom jag inte ihåg.

"-Nejdå, det var inte så farligt, men du var så trött och somnade i mitt knä" Eric smekte min kind.

"-Jaha, men då är det ju lungt, jag blev nästan lite rädd, jag som är så snäll och lydig" Jag sträckte ut armarna för att krama honom, och han skrattade.

*

"-Jo, vi ska ju vara hemma ikväll, men jag funderade på om vi skulle till Malmö över dagen, och ta flyget där ifrån sen?" Babblade Eric på när vi satt vid frukostbordet.

"-Absolut  men ska vi flyga?!" Jag blev mest förvånad eftersom jag inte reste så mycket inom Sverige.

"-Ja, annars hinner vi inte hem, jag har lite jobb imorgon" Han halvlog lite som ett 'förlåt'.

"-Nej, men det är klart du måste jobba, jag tänkte bara..."

"-Idag har vi i varje fall en ledig dag bara med varann" Han tog min hand och kollade mig i ögonen.

"-Mm, det enda som är viktigt är att vi är med varandra när vi kan"

*

Det tog inte lika långt tid att packa min väska nu än när vi skulle hit. Jag proppade mest ner allt i väskan. Jag satte på mig et par shorts, en vit t-shirt och en lång kofta. Jag kollade ut genom fönstret - det var antagligen sista gången i år jag kunde sätta på mig shorts.

"-Är du klar Eric?" Det var ovanligt av mig att ställa den frågan.

"-Ja, jag kommer" Utan minsta besvär bar han sin tunga resväska ner för trappan. Jag hade segat och lyft min ett trappsteg i taget.

"-Autograf tack" Jag kände mig som gamla Milena, Eric Saades stösta fan som ville ha en autograf, när jag höll fram lappen jag skrivit till Marlene - som hejdå.

"-Självklart" Han tog lite snitsigt fram en penna ur fickan och skrev sin vanliga autograf.

"-Någon mer?" Skojade Eric och såg sig omkring. Jag skrattade och kysste honom.
"-Bara gammal vana" Skrattade han.

Utanför huset stod en taxi som skulle ta oss till tågstationen. När vi klev ur taxin drog Eric upp luvan över huvudet och satte på sig ett par mörka solglasögon, i hopp om att inte så många skulle känna igen oss. Dock visste ju alla att solglasögon var ett av Erics främsta kännetäcken - så den förklädnaden fungerade inte riktigt.

"-Känns det inte sorgligt att du kommer hit så sällan?" Frågade jag Eric när vi satt oss i kupén.

"-Jo, det är det... Verkligen, men jag kommer hit så ofta jag kan, det förstår dom ju också" Han suckade och tog min hand.

"-Musiken är ditt liv" Log jag.

"-Musiken och du är mitt liv" Rättade han och jag kände mig varm inombords. Han menade det.

*

Det tog inte speciellt långt tid att åka till Malmö. När en tant med en vagn kom förbi köpte vi varsinn Latte, som inte smakade kaffe alls. Inte mjölk heller för den delen.

När vi kom ut på perongen i Malmö var det mycket folk. Vi trängde oss förbi folkmassan med våra väskor och bestämde oss för att låsa in väskorna i skåpen vid tågstationen. Det tog långt tid tills vi hittade ett, men tillslut hittade vi ett ledigt. Det var nog det sista.

"-Har du varit i Malmö förut?" Frågade Eric när i kommit ut ur det folkfyllda tågstationen.

"-Nja, jag minns inte riktigt, jag tror faktiskt inte det ..."

"-Bra, då har vi mycket att se" Han log mot mig, tog min hand och vi promenerade över övergångsstället.

*

Eric kände till Malmö väldigt bra, även om han inte hade växt upp här. Han berättade att han brukade åka hit ganska ofta under gymnasietiden med kompisar. Vi gick runt lite i centrum, och Erics förklädnad funkade inte särskilt bra... Han fick skriva typ tusen autografer, men det var ändå ingenting mot vad han skulle ha fått göra i Stockholm. Jag log lite för mig själv, medan Eric fick svettas med pennan i högsta hugg. Plötsligt kände jag hur någon knackade mig på axeln. Jag vände mig om.

"-Hej, skulle jag kunna få din autograf?" En tjej i kanske fjortonårsåldern stod och kollade förväntansfullt på mig. Jag blev helt paff. Ville hon ha MIN autograf?

"-Vill du ha MIN autograf?" Jag måste ha sett helt knäpp ut. Hon lade huvudet på sned och kollade bedjande på mig.

"-ja?" Jag log. Hon var faktiskt jättegullig.

"-Okej..." Jag fumlade efter en penna i mina jeansfickor. När jag inte hittade någon blev jag lite desperat. Plötsligt upptäckte jag en penna som stack upp ur Erics backficka, så jag sträckte mig efter den. Sen vände jag mig mot tjejen igen och log. Hon höll ivrigt fram en papperslapp och pladdrade på medan jag ovant kladdade ner min underskrift - man kunde väl inte precis kalla det autograf...

"-...Asså, jag var på konserten när du var uppe på scen och sjöng, och sen har jag liksom typ kollat på dig på youtube hur många gånger som helst!! Asså du e bara så himla bra...!" Hon pratade på, och jag kunde inte låta bli att känna mig lite stolt. Hon hade frågat MIG och hon kunde få en autograf! Jag sneglade bort mot Eric och märkte att han stod och kollade på mig med ett stort leende på läpparna. Jag gav lappen till tjejen.

"-Tack, tack så himla mycket!" Hon vände sig bort till sina kompisar och när de började gå hörde jag hur hon viskade:

"-Oh my gosh!! Det var HON!!" Jag kollade efter henne en stund och log för mig själv. Sen kände jag en arm runt min midja.

"-Vad var det jag sa?" Eric rufsade mig i håret och jag vände mig lite halvt glad - halvt sur upp mot Eric. Glad för att jag var på allmänt gott humör, sur för att min frisyr säkert var förstörd för resten av dagen. Eric skrattade åt mitt lite underliga ansiktsuttryck, och rufsade bara för att retas om mitt hår en gång till.

"-Försöker du sno mina fans va?" Han tittade på mig med spelat ursinne, och jag spelade med och kollade tillbaka lite skyldigt. Han log och kramade om min midja.

"-Skojade bara." Jag skrattade.

"-Det var EN. Faktiskt." Han kysste mitt hår.

"-Jag vet. Men det kommer bli fler."

"-Tror du ja."

"-Inte tror. VET." Jag skrattade. Men inne i huvudet tänkte jag på det. Tänk om? Jag log för mig själv.


*


Vi gick och fikade, promenerade och kollade på en hel del andra i Malmö. Bland annat Turning Torso. Jag fick reda på av Eric att det var Sveriges högsta hus. Och framför allt snurrigaste. Bokstavligt. Jag tyckte det var ascoolt.

"-Snälla, snälla Eric, kan vi inte gå upp i det?" Jag la huvudet på sned och kollade bedjande på honom. Han skrattade och kysste mig mjukt.

"-Det skulle jag sjukt gärna vilja, men grejen är den att..." Han kollade snabbt på klockan och såg sen lite ursäktande på mig. "...vi har inte så mycket tid." Jag kände att jag blev lite besviken, men la på ett leende och svarade:

"-Ingen fara. När går flyget." Eric svarade säkert.

"-Om två timmar. Så vi behöver nog snart gå tillbaka till stationen och hämta våra väskor." Jag log stort och tog hans hand.

"-Då går vi då."


*


Jag kände hur Eric plötsligt stannade upp. Jag vände mig mot honom.

"-Eric... Vad...?" Han verkade inte höra mig, utan kollade på nåt längre bort. Jag följde hans blick och såg en kille med svart hår och blå jacka. Det kändes som om jag hade sett honom förut. Men jag kunde inte riktigt komma på var. Jag kollade upp på Eric, som stirrade på killen med öppen mun.

"-Eric, vem är det där?" Han drog mig åt sig, och viskade i mitt öra:

"-Men ser du inte? Det är ju Zlatan!"

Nu kom jag på var jag hade sett honom. Klart att det var han. Det var ju lite coolt faktiskt. Jag kollade upp på Eric, som såg ut som ett litet barn i en godisfabrik. Han tog tag om min hand, och började gå bort mot stället där Zlatan stod.

"-Kom! Vi måste en autograf inna han går sin väg!" Jag skrattade, och tänkte att det brukade vara tvärtom. Det vanliga var att Eric brukade skriva autografer. Inte få dem. Jag skrattade för mig själv när Eric skyndade på mig.

"-Kom då!"


*



Äntligen.

Vi hade precis satt oss på våra platser på flyget till Stockholm. Eric höll min hand i sin ena hand, och Zlatans autograf i den andra. Han kollade omväxlande på oss båda. Jag kunde inte låta bli att skratta åt minnet. Zlatans min hade bara varit för kul. För att inte tala om Erics... Jag förstod att jag hade tänkt högt när Eric avbröt mina tankar:

"-Men jag kunde inte låta bli! Världens chans ju!" Jag skrattade och kysste hans entusiastiska ansikte.

Vi hade gått igenom säkerhetskontrollerna, checkat in våra väskor, och nu kände jag att det skulle bli ganska skönt att komma hem. Jag hade verkligen haft superkul, och jag uppskattade så mycket att vi hade hälsat på Lina, Marlene och träffat Erics kompisar. Han verkade vara så glad när han var med de...

Som om han kunde läsa mina tankar sa han:

"-Det ska ändå bli ganska skönt att komma hem nu, eller hur?" Jag lutade mig mot hans axel.

"-Ja. Tack så himla mycket för att jag fick följa med." Han smekte mig över håret.

"-Det är klart. Annars skulle jag väl inte ha åkt." Jag log, och gäspade, innan jag somnade mot Erics axel...

Förlåt för att kapitlen alltid kommer så sent på kvällen nuförtiden, men vi har väldigt mycket i skolan just nu:S Men iaf, tack för att ni finns! Ni gör det roligt att skriva! Nytt kapitel kommer imorrn!/Wanja & Nina ♥ LoveYa!!♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 41

"-Tvivla aldrig på att jag älskar dig. Aldrig, aldrig nånsin. Sa jag inte igår att du var mitt allt? Jo det gjorde jag. Så tro på mig."

"-Nu gör jag det." Han log stort nu, och jag kunde inte låta bli att le själv. Han var så himla söt. Jag la mina armar runt hans nacke, och drog honom till mig. 

"-Älskar dig." 

"-Älskar dig mer." Vi skrattade båda två, och sen lutade jag mig upp för att kyssa hans underbara läppar som välkomnade mig på ett sätt som gjorde att jag kände att jag aldrig ville släppa honom.





Elias, Robin och Lina satt utmattade på en bänk en bit bort, medan Victor sköt ett skott på det tomma målet på andra sidan planen. Det hade verkligen varit roligt. Det syntes på Eric att han verkligen tyckte det också. Det var ju inte speciellt ofta han hade tid att komma hit och träffa sina vänner och sin familj ... Jag skulle nog aldrig klara av det.

Plötsligt kom jag att tänka på Emelie. Emelie och alla mina andra vänner ... Gustav, Frida, Thea, Martin, det kändes som jag knappt sett dom på evigheter - och nu var skoltiden slut. Jag hade inte sett dom sedan studenten i våras, och det gav mig en klump i magen. Jag kände mig elak, även fast jag inte fann anledningar. Det gjorde mig bara så ledsen att jag verkligen glömt bort dom sedan jag hade flyttat ihop med Eric. Även fast det var det bästa jag någonsinn gjort, så, jag vet inte.

"-Är det något?" Eric såg på mig med rynkad panna.

"-Nejdå, jag tänkte bara lite ..." Mumlade jag, och bestämmde mig för att ta tag i det när vi var tillbaka ... Nu var jag här med Eric och hans vänner - och det skulle bli en kul kväll. Jag försökte skaka av mig tankarna.

"-På vad?" Jag märkte att jag oroade Eric.

"-Äsch, inget, oroa dig inte så mycket!" Jag försökte klämma ur mig ett leende.

"-Okej, men säg, om det är något, älskling. Jag vill inte att du ska vara ledsen" Han höll min hand hårdare och vi gick bort till de andra.

"-Sluta" Skrattade Lina hysteriskt när Elias stänkte vatten från sin vattenflaska på henne. Jag skrattade, och släppte Erics hand.

Plötsligt upptäckte jag en till vattenflaska som stod bakom bänken. Robin skrattade och jag hyschade åt honom.

"-Vaf*n?" Elias reaktion när jag tömmde vattenflaskan över hans huvud var för kul. När jag såg hans min under den blöta luggen kunde jag inte förhindra att börja asgarva. Jag fick bemöda mig att stå på fötterna, så mycket som jag skrattade. Elias kollade på mig med en förargad min.

"-Du ska få din hämd" Han höjde ena ögonbrynet och jag skrattade ännu mer.

"-När du minst anar det" Fortsatte han och kollade på mig med smala ögon. Jag höll andan och försökte hålla skratten inne. Jag vände mig snabbt och kramade om Eric som stod bakom mig.

"-Han skrämmer mig" Fnissade jag mot Erics bröst i hopp om att låta rädd. Han skrattade.

"-Elias, vad håller du på med egentligen" Skrattade Eric och jag räckte ut tungan till honom. Elias skrattade bara och ruskade ut vattnet ur håret så det skvätte omkring honom.

"-Jag blir blööt" Skrek jag när några vattendroppar nuddade min bara arm.

"-Men jag då" Skrockade Elias och log.

*

Vi bestämde oss för att allihopa gå ut och äta något, och bestämmde att vi skulle gå och byta om och ses i stan vid åtta. När jag tänkte på Elias, instämmde jag nog att vi skulle gå och fräscha upp oss. Det skrattade till innom mig när jag tänkte på hans reaktion ...

"-Vad ska jag ta?!" När det kom till val av kläder, hade jag problem. Eric som satt på sängen, redo för att gå skakade på huvudet.

"-Ta bara något, du är fin i allt" Log han och jag kysste honom snabbt.  Tillslut bestämmde mig  för ett par jeans och en fin t-shirt. Jag orkade inte dra på mig någon tajt klänning. Det kändes inte nödvändigt.

När jag var klar, tagit mig en sista titt i spegeln och var på väg ner för trappan var klockan redan tio i åtta. Eric la en lapp på köksbordet till sin mamma och vi gick ut i höstmörkret. Kylan mötte mitt ansikte och jag ryste. Det var verkligen höstigt ute nu. I gatlyktornas sken gick vi till bussen som en minut senare kom.

"-Åh, det ska bli kul" Sa jag när vi satt i bussen.

"-Vad bra att du tycker det, för det gör jag också." Eric höll min hand i sin.

"-Fryser du?" Frågade han plötsligt. Det gjorde jag faktiskt, även fast vi var inne i bussen.

"-Nja, lite" Mumlade jag och lutade huvudet mot hans axel.

"-Din hand är så kall" Sa han och smekte över min hand med tummen.

"-Eller så är det din som är varm" Jag såg in i hans rådjursögon och kände mig så glad man bara kan vara.

*

Det var inte långt med bussen till platsen vi skulle mötas, så precis när några kyrkklockor i närheten klingade åtta såg jag Elias, Robin och Victor skymta vid fontänen en bit bort. Jag undrade vart Lina var ...

"-Hej på er killar!" Sa Eric till dem och jag log mot dom. Tänk att Eric hade gått hela gymnasietiden med dom ... det var svårt att föreställa sig för mig.

"-Var är Lina?" Sa Victor efter en stund och jag ryckte på axlarna.

"-Vet inte .. hon är väll sen" Jag log lite smått och la armen om Erics midja. Jag såg att killarna kände sig lite avundsjuka att vi var så lyckliga. Jag undrade om de hade några flickvänner, men tänkte att jag skulle antagligen få tillfälle att fråga dom under kvällen, så nyfiken av mig som jag var.

Precis när jag sagt det kände jag en hand på min axel.

"-Hej!" Hon kramade om mig snabbt och frågade om vi skulle gå.

"-Vart ska vi egentligen?" Frågade jag Eric när vi var på väg längs gågatan.

"-Jo, vi tänkte gå och äta nått först ... på restaurangen där borta" Han pekade mot en blinkande 'open' skylt. Han kände nog verkligen igen sig här.

Vi satte oss vid ett utebord, även fast det var kalt, och beställde mat.
*

Jag - som satt mitt emot Elias började prata med honom. Eric hade nog mycket att prata om med sina vänner också, för han kunde knappt sluta prata.

"-Vad håller du på med nu efter skolan då?" Frågade jag Elias och stoppade en bit varm klyftpotatis i munnen.

"-Jo, inte så mycket ... Studerar" Han log snett. Just det, det var nog det de flesta ungdomar gjorde. Jag som hoppat ett år i skolan och redan gått ut gymnasiet i våras hade inte börjat studera något alls.

"-Juste, vad?" Han skrattade lite.
"-Ska bli tandläkare faktiskt" Han kollade ner och jag kunde inte låta bli att skratta. Om det var något, så kunde jag verkligen inte tänka mig Elias som tandläkare. Han såg mer ut som någon form av typ ... skådis.

"-Haha, men det är väll nice?" Fick jag ur mig.

"-Jadå" Skrattade han och fortsatte:

"-Du då, vad gör du?" Jag såg att han märkte hur jag blev osäker när han ställde frågan. Jag. Jo, jag är ju arbetslös, har ingen framtid alls faktiskt - skulle nog vara det bästa svaret på frågan. Jag bet mig i läppen.

"-Jag kanske inte borde ha frågat det?" Elias såg bekymmrat på mig.

"-Nej, ingen fara, det är bara, ja .." Jag tog ett djupt andetag och fortsatte.

"-Jag hoppade ett år i skolan, alltså jag låg ett år före, så jag gick ut i våras ... och har jobbat ett tag nu, men sa upp mig på grund av lite grejer precis innan vi åkte hit" Jag kände att jag bablade på för snabbt, men Elias nickade bara och halvlog lite medlidandefullt.

"-Nej, men det är okej ... känns mest som jag inte har så mycket framtid bara" Jag petade i min mat med gaffeln.

"-Har du ju!" Eric avbröt mig plötsligt och såg på mig.

"-Du ska inte ana hur mycket Thomas tror på dig, älskling"

"-Så vi har en liten sångerska här också" Skrattade Elias.

"-Sjung nått då" Sa Victor och alla kollade på mig.

"-Men neej, be Eric istället" Jag pressade ansiktet mot Erics axel för att dölja att jag rodnade och de andra fnissade.

*

Klockan var kvart i tio när vi lämnade restaurangen. Vi gick längs gatan som nu var lite mer tom av barnfamiljer än för två timmar sedan.

"-Så vad gör vi nu?" Frågade Lina, skrattande. Precis som jag, verkade hon inte heller ha lust att gå hem än.

"-Vad sägs om att dra till Pascha?" Sa Victor och de andra skrattade.

"-Men varför inte, en stund bara?" Sa Robin och såg på oss.

"-Vad är det?" Viskade jag till Eric och han skrattade tyst.

"-En klubb några kvarter bort, ganska mysigt faktiskt"

"-Självklart!" Ropade jag och alla såg på mig.

"-Let's go party!"


Sådär .. hoppas kapitlet inte blev allt för tråkigt nu ... ♥ Kommentera som blir jag glad :D Tack till alla söta kommentarer! NI ÄR BÄST! Kommer förhoppningsvis ett eller två kapitel imorgon, för jag tror jag har tid. Nu ska jag och W ha sammanträde, whats gonna happend next ... Ni får hemskt gärna komma med tips vad som kan hända! Pusspuss /Nina

Håll ut!

Kommer ett kapitel ikväll, I promise ! ♥ Har inte haft tid under dagen.

Tack till alla som kommenterar, det betyder verkligen, ni är så söta ... Ju fler kommentarer, ju fler kapitel kommer. Btw, glöm inte AllAboutEric.

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 40

"-Meh!! Inte så mycket!" Jag försökte dölja ett skratt i min allvarliga ton och tryckte upp glassen i ansiktet på honom så han fick mjukglass runt hela munnen.

"-Haha, rätt åt dig!" Skrattade jag. Han slickade sig runt munnen och jag såg i hans blick att det var dags för mig att springa.

Skrattande och med munnen full av glassen Eric inte "smakat" sprang jag över en gräsplätt där jag snubblade på en grästuva.

"-Neeej" Fnissade jag när Eric ramlade över mig och vi rullade runt på gräset. Han skrattade och kysste mig, och vi struntade i att allt folk från trottoaren kunde se oss.



Först efter en lång stund kunde vi sluta skratta, och satte oss upp. Eric hade fortfarande mjukglass lite här och var i ansiktet. Jag började skratta.

"-Vad är det nu då?" Han kollade frågande på mig, men kunde nästan själv inte hålla sig för skratt. Jag funderade lite på om jag skulle säga det till honom, eller låta bli. Det var en ganska frestande tanke att låta honom se det först senare, och gå omkring sådär. Fast när jag tänkte efter så fick jag lite dåligt samvete.

Eric tittade fortfarande på mig, ännu mer frågande än förut.

"-Vad är det!" Han skrattade, och jag log åt hans min. Han var för söt. Jag lutade mig fram och slickade bort glassen som fanns på hans näsa. Nu verkade han fatta och log stort.

"-Jaså du."  Han rullade runt så han låg ovanpå mig. För att det inte skulle bli för tungt för mig stödde han sig själv på armarna. Han kollade ett snabbt ögonblick på mig med sina glittrande ögon, och sen kysste han mig. Jag kunde inte göra något motstånd. Inte för att jag ville det heller.


Det var han som påbörjade kyssen och var också den som fick avsluta den. När han satte sig upp gnydde jag och flätade fast fingrarna i hans hår, för att hålla honom kvar. Han skrattade och lyfte upp mig, kysste mig en sista gång för att sedan höja på huvudet. När han såg min besvikna min skakade han på huvudet och skrattade.

"-Jag tror det räcker nu. Du blir alldeles för lätt berusad." Jag kollade förbryllat på honom.

"-Berusad?"

"-Du blir berusad av min blotta närvaro." han log kaxigt, och mitt hjärta stannade typ. Jag kollade in i hans underbara ögon.

"-Det kan jag inte precis förneka..." Han skrattade, och satte sen ner mig på marken, men behöll en arm om min midja. Det kändes tryggt. Jag la min arm om hans midja också och drog honom närmare. Jag kunde nästan känna hur han log, och han kysste mig på huvudet. Innan vi började gå hemåt sa han det som betydde mer för mig än allt annat som jag kunde få höra:

"-Jag älskar dig"


*


Nästa morgon vaknade jag av nånting som landade i mitt ansikte. Jag blev så överraskad, så jag först inte kunde säga nånting alls. Sen hörde jag Erics skratt och förstod. Jag tog tag i trasan som låg i mitt ansikte och slängde den framåt. Jag hörde hur den träffade något, och sen hörde jag ett:

"-Haha, näää!!" Jag öppnade ögonen. När jag såg var den hade träffat log jag. Mitt i prick. Jag försökte vända på mig men märkte att jag satt fast. Så jag sträckte mig framåt och drog i Eric som satt ovanpå mig. Han var blöt i håret - fast det var i och för sig jag också - och jag kunde inte låta bli att skratta åt hans ansiktsuttryck.

"-Hämndattacken funkade inte riktigt som du hade tänkt dig va?" Jag skrattade, och han kollade på mig med ett lite halvt leende. Men sen skrattade han.

"-Njaa... Fast det blev ju bra ändå." Han skrattade och borrade in ansiktet i min halsgrop.

"-Aaaah, det kittlas!!" Jag försökte lyfta på honom, men då började han kyssa mig istället. Det var bättre. Han lät sina läppar vandra över käkbenet, uppöver kinden till min mun. Sen lyfte han på huvudet igen.

"-Godmorgon förresten." Han kollade kärleksfullt på mig. "-Har du sovit gott?"

"-Tills du väckte mig!" Jag drog skrattande ner honom över mig. När hans öra var precis vid min mun viskade jag:

"-Fast det var nog bara bra. Du är ännu bättre i verkligheten än i mina drömmar." Han skrattade och satte sig upp igen. Den här gången drog han mig med sig. Han ställde sig upp brevid sängen och sträckte en hand mot mig.

"-Du ska bara veta hur mina drömmar är..." Han kollade på mig med het blick och skrattade. "-Hungrig?"

Jag tog hans hand och han hjälpte mig upp.

"-Lite." Han gav mig en puss på pannan och kramade om mig medans vi gick nerför trappan som ledde till köket. Jag märkte inte att han iakttog mig, men när han plötsligt tilltalade mig förstod jag att han måste ha kollat på mig hela tiden.

"-Milena, vet du en sak?" Jag skakade på huvudet. "-Du är det bästa som har hänt mig, någonsin." Jag blev helt varm i hjärtat, och pressade ansiktet mot hans bröst. Han fortsatte:

"-När jag liksom nu har dig här fattar jag inte hur jag någonsin kan ha levat utan dig. Asså, jag menar, det har jag ju gjort jättelänge, och det är det som är så obegripligt." Han log stort mot mig, och jag kände hur även min mun sprack upp i ett leende. Det kändes som om han kunde se djupt in i mig, ända in i min själ.

"-Jag älskar dig. Milena, jag vill att du ska veta att jag älskar dig. Och att jag alltid kommer att göra det."

"-Det kan du inte veta." Varför sa jag så? Dumhuvud. Han kollade allvarligt på mig.

"-Jo. Jag vet det bara. Och det kan ingenting ändra på." Jag kände hur mitt hjärta slog trippelslag, och jag fick ur mig:

"-Då ska du veta att... Jag älskar dig också, Eric. Mer än du nånsin kan ana. Jag vet inte om det framgår, men... Jag skulle seriöst inte kunna leva utan dig. Du är mitt allt." Jag gjorde en paus, och han kollade djupt in i mina ögon. Det pirrade till i maggropen, och jag fortsatte: "-Om jag skulle behöva välja mellan att andas och att älska dig så skulle jag välja det senare alternativet."

Det fick honom att skratta.

"-Vi får hoppas att du inte behöver välja då. Det skulle inte vara så trevligt om du slutade andas." Jag skrattade, men slutade när jag åter mötte hans blick. Han tog mina båda händer i sina och fortsatte att kolla rakt in i mina ögon. I hans ögon glittrade något, och jag se något stort djupt där inne, något som ville ut. Jag tog ett fastare grepp om hans händer. Jag älskade honom. Jag älskade honom så himla mycket.


Det magiska ögonblicket avbröts när en röst plötsligt hördes.

"-Så turturduvorna är vakna redan?" Det var Erics mamma Marlene. Jag blev röd i ansiktet och tog ett steg tillbaka, men Eric la en arm om min midja och drog mig till sig. Marlene verkade inte se något konstigt i det.

"-Gomorron! Ja, vi tänkte äta frukost." Han log stort mot henne och hon såg glad ut.

"-Visst, ta för er bara. Har dukat fram lite på köksbordet."

"-Tack så jättemycket, mamma!" Eric log stort och gav sin mamma en kram och en puss på kinden innan vi gick ner till köket.


*


Vi hade bestämt träff med Erics syster Lina på en restaurang i stan för att äta lunch. Jag var lite nervös, men ändå glad över att hon ville träffa mig. Vad jag hade hört av Eric så var hon tydligen jättesöt och snäll. Men ändå darrade mina ben lite när vi gick in på restaurangen.

"-Tänk om hon inte tycker om mig?" Jag kollade lite oroligt på Eric.

"-Klart att hon gör. Varför skulle hon inte göra det?" Han viskade i mitt öra: "-Du är underbar."

Jag slappnade av lite och Eric tog min hand.

*

Lina var faktiskt inte så läskig som jag hade trott - eller haha, jag hade ju inte precis trott att hon skulle var läskig, men i allafall -, nä, hon var jättesnäll och jättesöt, men inte ett dugg lik Eric. Till skillnad från honom hade hon blont hår och ljusa ögon. Man trodde nästan inte att de var syskon. Hon var till och med kortare än mina 1,67.
Hon kramade om både mig och Eric när vi kom.

"-Heeeeej!!! Gud vad länge sen det var, har saknat dig!" Sen vände hon sig mot mig, och log stort.

"-Hej, vad kul att äntligen träffa dig!" Hon verkade uppriktigt mena det, och jag kände mig glad. Det kändes som om hon och jag skulle komma bra överrens.


Vi beställde varsin matig sallad och satte oss för att äta i ett hörn av restaurangen. Bara ett par få tjejer kom för att fråga autografer, men fick vara förvånansvärt mycket ifred. Lina hade en massa att fråga om - och berätta! - och vi pratade en hel del. Hon pratade en del med Eric, men mest med mig. Jag skrattade inombords. Jag kollade på honom då och då för att försäkra mig om att han inte kände sig utanför, men han log bara mot mig och verkade tycka att det var ganska skönt att bara få vara tyst ett tag.

Efter ett ganska bra tag smekte han mig över håret och sa att vi kanske borde gå snart. Han hade bestämt träff med sina kompisar klockan tre, och nu var klockan halv tre. Vi skyndade oss att betala - Lina tvingade oss att låta henne bjuda - och gav oss iväg.


När vi hade kommit ut ur restaurangen tog jag Erics hand och frågade:

"-Vart ska vi?" Han log och svarade lite finurligt:

"-Du får väl se..."


*


När vi kom fram till fotbollsplanen - jag vet inte vad Eric hade tänkt att vi skulle göra här - möttes vi av samma tre killar som vi hade sett igår. De kom springande till oss.

"-Tjena, Eric!" En av killarna, han med lite längre, blont hår, kom fram och kramade om Eric. "-Redo för en riktig match?" skämtade han? Skulle vi spela fotboll? Jaja, det kanske kunde bli kul.

Eric log stort.

"-Visst." Sen vände han sig mot mig och Lina. "-Ni är väl med?"

"-Självklart!" Lina kollade på mig. "-Vi mot killarna, eller hur Milena?" Jag tvekade.


"-Nja..."

"-Kom igen!" En av killarna, en med brunt hår, klappade mig på axeln. Sen sträckte han fram handen mot mig.

"-Jag är Elias, förresten!" Jag tog hans hand och skakade den. De andra två killarna presenterade sig som Robin och Victor, och vi började gå bort mot planen. De var ganska barnsliga, men väldigt sjyssta. Och sjukt roliga.

Jag och Lina kom i ett lag, och de fyra killarna i det andra. Det kändes inte som om det här skulle gå särskilt bra.

*

Det blev som jag trodde. De vann med nånting på kanske 24-1 - jag orkade inte räkna särskilt noga - , det enda målet vi gjorde var när de lät mig dribbla förbi bollen en gång, och på något klumpigt sätt få in den i mål.

"-Wihoo!!!" Lina gav mig en high-five, och jag skrattade. Flera gånger blev jag omkulltacklad, och det var tur att jag hade satt på mig ganska lediga kläder. När vi hade spelat färdigt var nämligen hela jag full med gräs. Robin sträckte handen för att hjälpa mig upp, och när han hade gått iväg för att dricka lite kom Eric fram till mig.

Han hade något speciellt i blicken som jag inte riktigt kunde identifiera, men när han tog min hand lite löst och kollade upp mot himlen blev jag fundersam. Sen fattade jag. Jag skrattade.

"-Du är väl inte svartsjuk?" Han kollade lite tveksamt på mig, och verkade inte riktigt veta vad han skulle säga. Till slut fick han ur sig:

"-Inte?" Han vände ner blicken mot marken, men jag tog tag om hans armar och vände honom mot mig. Sen tog jag tag om hans huvud så att jag mötte hans blick.

"-Var inte det." Han kollade lite tveksamt på mig, och jag fortsatte:

"-Jag älskar dig. Bara dig. Och ingen annan. Jag lovar." Det verkade göra honom lättad, och han skrattade lite.

"-Skönt. Jag började nästan undra." Jag skakade på huvudet, och kysste honom lätt.

"-Tvivla aldrig på att jag älskar dig. Aldrig, aldrig nånsin. Sa jag inte igår att du var mitt allt? Jo det gjorde jag. Så tro på mig."

"-Nu gör jag det." Han log stort nu, och jag kunde inte låta bli att le själv. Han var så himla söt. Jag la mina armar runt hans nacke, och drog honom till mig.

"-Älskar dig."

"-Älskar dig mer." Vi skrattade båda två, och sen lutade jag mig upp för att kyssa hans underbara läppar som välkomnade mig på ett sätt som gjorde att jag kände att jag aldrig ville släppa honom.

Såååå... Förlåt för att ni har fåttvänta så länge, men här kommer ett extra långt kapitel istället! LoveYa!! Nu vill vi ha en massa kommentarer!!;D//Wanja

PS. Gå gärna in på Ninas fanblogg om Eric!: www.allabouteric.blogg.se!!

PS2. Glöm inte bort att vi har blogresponse, fråga på!!:D



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 39

"-Om det är okej, så träffar vi också några av mina gamla vänner... Om det är okej för dig alltså" Han såg på mig.

"-Men självklart, det är ju superkul" Svarade jag.

"-Jag kommer ju behöva jobba och så, men det förstår ni ju" Sa Marlene och vi bläddrade vidare i albumet.

"-Det är klart, mamma. Det är så kul att vi kunde komma hit ändå!" Eric la en hand på hennes axel.

"-Ni är alltid välkomna".


Det var så kul att se Eric när han var med sin mamma. Han var helt annorlunda. Inte alls den kändis-kille många förväntar sig. Det kändes som han var vilken kille i tjugoårsåldern som helst... Fast såklart av den mest underbara  sorten.



*

Eftersom vi hade kommit ganska sent till Helsingborg så hade vi bestämt oss för att ta sovmorgon nästa dag. Eric hade ju jobbat så mycket och jag tyckte också att det skulle bli skönt att bara kunna göra precis vad man ville. Fast det där med sovmorgon funkade inte riktigt för mig. Jag vaknade klockan sju och kände mig klarvaken. Eric låg fortfarande och sov, med armarna om mig. Jag slöt ögonen igen och kurade mig närmare honom. Han var varm, och det kändes underbart att bara ligga där, tätt intill honom.

Efter en stund blev jag dock lite rastlös, och vände på mig. Jag lutade örat mot hans bröstkorg och hörde hans hjärta som dunkade med jämna slag. Jag blev varm i kroppen, och kramade om honom så gott det gick. Gud vad jag älskade honom. Sen märkte jag att han hade på sig en skjorta, och blev lite irriterad. Jag började knäppa upp den. Eric sov lugnt vidare. När jag hade knäppt upp den la jag händerna på hans mage och sträckte på halsen för att kyssa honom på munnen. Han sov vidare.

Det här var hopplöst.

Egentligen ville jag inte väcka honom när han sov så sött, men jag hade ju så tråkigt. Så jag bestämde mig för att ta till hårdare medel. Efter att försiktigt och motvilligt ha lossat på Erics grepp om mig, gick jag iväg till badrummet. På vägen mötte jag Marlene.

"-Godmorron gumman, har du sovit gott?" Jag blev smått förvånad över hennes sätt att tala till mig, men samtidigt glad.

"-Jadå." Jag log. "-Du då?"

"-Ganska." Hennes mungipor åkte nedåt."-Men jag måste ju upp till jobbet." Hon stegade iväg mot dörren. " Jag måste iväg nu, men Eric vet ju var frukosten finns." Hon log mot mig, och jag log tillbaka.

"-Jag klarar mig nog."

"-Sover han fortfarande?" Hon skakade på huvudet och suckade.

"-Aa, fast det är ju ganska så tidigt" Jag kastade en snabb blick på klockan som hängde vid trappen.

"-Ja, du har rätt ... Men du, vi ses ikväll" Hon gick med snabba steg ner för trappan.

"-Hejdå" Jag vinkade till henne och med ett snabbt 'hejdå' gick dörren igen. Det var rätt skönt att vara ensam vaken i huset, och jag var glad att Marlene litade på mig så pass mycket att hon bara lät mig gå runt ensam i hennes hus.

Jag gick till badrummet och tog en liten handduk från den vita hyllan, som jag blötte med iskallt vatten. Jag fnissade lite åt hur Eric skulle reagera när jag la den i ansiktet på honom. Jag vred ur handduken lite och gick sedan tillbaka till sovrummet där Eric sov som en stock. Jag satte mig på hans mage och la handduken i ansiktet på honom. Jag kunde inte låta bli att börja skratta när jag såg honom förvirrat skaka på huvudet och med ena handen få bort den blöta handduken ur ansiktet.

"-Vad gör du?" Mumlade han med stängda ögon. Jag kunde se hur ett leende lekte i hans mungipa, fast han försökte dölja det.

"-Haha, försöker väcka dig, du är så tråkig" Skrattade jag och började kittla honom. Han mumlade något om 'du ska få' och vände lite på sig. Han öppnade ena ögat och tog tag i mina händer, som försökte kittla honom, så han äntligen vaknade.

"-Neej, släpp mig" Skrattade jag när han började ge mig min egna medicin. Jag avskydde verkligen att bli kittlad.

"-Jag ger upp! Jag ger upp!" Skrek jag och han kysste mig mjukt och skrattande.

*

"-Vad vill du ha till frukost?" Jag stod redan i köket när Eric med ruffsigt hår kom ner för trappan. Han var så snygg.

"-Jag vet inte riktigt ... pizza?" Mumlade han. Jag skrattade och tog ut ost och smör ur kylskåpet.

Jag bredde oss varsinn macka och vi satt oss vid det lilla bordet och åt.

"-Vad ska vi hitta på idag?" Frågade jag med munnen full av ostmacka.

"-Vi kan väll gå ner på stan? Jag kan visa dig runt, om du vill?"

"-Ja, gärna..! Jag måste köpa en höstjacka också" Sa jag glatt. Ute sken solen, men det såg redan rätt höstigt ut när löven började dala ner från träden.

När vi ätit klart gick vi upp för att göra oss iordning. Erics saker låg redan utspridda på golvet, men jag försökte så gott jag kunde att hålla alla mina kläder i min resväska. Jag plockade varsamt ut ett par perfekt vikta jeans, och en enkel t-shirt.

Vi var ute ur huset redan vid halv elva och vi tåg bussen in till centrum. Det var rätt mycket folk på stan, men vi brydde oss inte om att försöka dölja vilka vi var, utan gick helt normalt på stan och konstigt nog fick inte Eric ge såå mycket autografer. Ett par stycken snygga tjejer och småkillar kom dock på honom.

Jag fick med mig Eric in i alla möjliga klädaffärer, i letan efter en höstkappa - och hittade tillslut en dyr en på Only.

"-Jag köper nog den här" Mumlade jag och höll en halvlånga, beige kappa framför mig.

"-Okej, hur mycket kostar den?" Eric tog fram sin plånbok ur fickan.

"-Nej, seriöst Eric, jag har pengar"

"-Nej men säkert, jag betalar" Sa han och tog fram ett antal hundralappar.

"-Men ..." Eric avbröt mig:

"-Inga men älskling, jag tilllåter dig inte att betala dina kläder!" Jag skrattade och tackade honom, och med tanke på den lilla lilla summan jag hade kvar på mitt konto var det nog rätt bra att få kappan betalad.

"-Tack" Sa jag ännu en gång och kysste honom när vi kommit ut ur affären.

"-Det var så lite så. Vad sägs om lunch?" När jag tänkte efter så kände jag mig rätt hungrig, så jag instämmde och vi gick och beställde varsinn sallad på ett café en bit bort.
*
När vi ätit klart bestämmde vi oss för att snart bege oss hemmåt igen. När vi var påväg längs gågatan hand i hand knackade någon plötsligt på Erics axel.

"-Eric?" Det var tre killar, i tjugoårsåldern eller så.

"-Hej killar!! Aslänge sen!" Eric kramade allihopa och de fick syn på mig.

"-Vem har vi här då?" Det var en blond kille som log kaxigt mot mig.

"-Milena. Det här är några vänner från gymnasietiden" De presenterade sig, och de verkade verkligen snälla och roliga. De hade tydligen redan fått reda på om att jag var Erics tjej. Tidningarna, såklart.

När vi pratat en stund och de frågat en del saker om mig bestämmde vi oss för att ses dagen därpå allihopa.

"-Men vi hörs imorgon då!" Ropade Eric efter dom, och jag vinkade hejdå. Det skulle bli kul att träffa dom dagen därpå, och vi bestämmde oss för att försöka få med Lina, Erics syster.

Det var så kul att Eric kände sig så hemma, och det gjorde jag genast också.

På vägen hem köpte vi varsinn mjukglass i Silbylla-kiosken som vi åt när vi promenerade till Marlenes hus.

"-Får jag smaka?" Försökte Eric när han ätit upp sin, och jag knappt hunnit äta halva min. Jag suckade och höll fram den till honom, och han tog en rejäl tugga.

"-Meh!! Inte så mycket!" Jag försökte dölja ett skratt i min allvarliga ton och tryckte upp glassen i ansiktet på honom så han fick mjukglass runt hela munnen.

"-Haha, rätt åt dig!" Skrattade jag. Han slickade sig runt munnen och jag såg i hans blick att det var dags för mig att springa.

Skrattande och med munnen full av glassen Eric inte "smakat" sprang jag över en gräsplätt där jag snubblade på en grästuva.

"-Neeej" Fnissade jag när Eric ramlade över mig och vi rullade runt på gräset. Han skrattade och kysste mig, och vi struntade i att allt folk från trotoaren kunde se oss.


Ska försöka övertala Wanja att skriva ett till kapitel idag ... Skrev klart detta som hon inte blev klar med, så det är Wanja som börjat på det ;) Tack för alla fina kommentarer, ni ska bara veta vad glada vi blir! TACK SÖTNOSAR, det betyder asmycket! PoK /Nina ♥





So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 38

Efter många timmar kom vi fram till Helsingborg, och tog en taxi hem till Erics mamma. Han berättade för taxichauffören vart vi skulle, och satte sig sen i baksätet med mig. Efter en liten stund, kanske en kvart eller så, var vi framme, Eric betalade, och vi gick ur taxin. 

Eric tog min hand och ledde mig fram till dörren. Det var ett fint litet gulmålat radhus, och jag älskade det. Jag undrade om Eric hade bott här som liten? Jag fick fråga honom senare. 

"-Är du redo?" Eric avbröt mina tankar. Jag kollade upp på honom.

"-Japp." jag kände mig bara lite nervös, och Eric kramade om mig en gång till innan han knackade på. Efter några sekunder hörde jag steg och sen hur dörrklinkan trycktes ner...






"-Nämen hej" Erics mamma gav honom en lång kram, och över hans axel fick hon plötsligt syn på mig.
"-Vem har vi här?" Hon verkade förvånad, men samtidigt glad. Jag kastade en blick på Eric. Han hade inte talat om att jag skulle med.

"-Jo just det ... Mamma, det här är Milena, min flickvän" Eric la armen om mig och log varmt.

"-Åh, hej Milena, vad kul att se dig. Marlene." Hon skakade min hand.

Vi hängde av oss och gick in. Det var ett fint hus. Litet, men fint. I köket hade Marlene, Erics mamma, dukat upp mat och vi slog oss ner vid bordet.

"-Vad kul att ni kommer och hälsar på" Sa hon, och började servera den goddoftande gratängen som stod på bordet.

"-Det var så länge sedan..." Hon log mot Eric. Det var kul att se glädjen i Eric, när han fick träffa sin mamma igen. Jag hade aldrig förut tänkt på hur sällan de egentligen sågs när Eric bodde i Stockholm.

"-Verkligen gott" Fick jag ur mig för att bryta tystnaden.

"-Tack!" Marlene skrattade och tog en tugga av maten.

"-Ja, jag har saknat din mat mamma" Eric hade redan nästan ätit upp, och sträckte sig för att ta en till portion.

"-Har du inte fått i honom lite vett med matlagningen?" Marlene höjde ena ögonbrynet.
"-Eric är superbra på att laga mat ju!" Jag skrattade.

"-Han försöker nog imponera på dig ser du" Jag var glad att Erics mamma var så avslappnad när jag var med.

*

"-Ni kan ta era grejer upp om ni vill" Marlene pekade på en öppen dörr ovanför trappen.

"-Tack..." Jag tänkte precis sträcka mig efter min resväska men Eric hade redan tagit en i varje hand och var på väg upp för trappan. Jag suckade, Marlene skrattade och vi gick allihopa till gästrummet på övervåningen.

Rummet var klätt i ljusa tapeter och mitt i rummet stod en dubbelsäng med vitt överkast.

"-Vill ni att jag ska dra in en extramadrass också...?" Marlene tog ett kliv ut ur rummet.

"-Nejnej, tack mamma, men det går bra, vi är vana" Jag kände att jag rodnade när Eric avfyrade ett kaxigt leende mot mig.

"-Haha, okej, säg till om ni behöver nått" Eric gick fram och gav sin mamma en lång kram.

När jag och Eric hade hjälpt Marlene med disken gick jag till vårt rum och hämtade min nessesär ur min väska.

"-Är det okej om jag tar en dusch?" Frågade jag  Marlene som stod i köket och torkade sina händer.

"-Självklart, känn dig som hemma!" Jag gick till badrummet under trappen, klädde av mig och gick in i duschen. När jag stod under det strömmande vattnet tänkte jag efter. Hallå? Jag var i Eric Saades mammas hus? Det kändes inte konstigt längre, det kändes inte som om det inte var sant längre när jag var med Eric. Det kändes helt enkelt bara rätt.

Jag klev i ett par mjukisbyxor och tog på mig ett oversizelinne, satte upp mitt hår och gick ut. Eric och Marlene satt och pratade och skrattade i soffan.

"-Vänta lite, jag har dom här någonstans..." Marlene plockade ner något från hyllan som såg ut som ett fotoalbum. Eric såg mig i dörröppningen.

"-Kom" Han sträckte ut sin hand och jag kom och satte mig brevid honom i soffan.

"-Jo, det är Erics fotoalbum..." Log Marlene och bläddrade till andra sidan, där det var ett gammalt skolfoto av Eric. Eric skrattade och drog handen genom håret.

"-Gud vad du är lik dig" Log jag och Eric la armen om mig.

"-Ja... Kolla här då" Marlene bläddrade ett par blad - till en bild av Eric som tre-fyra åring. Han var för söt. Jag kunde inte låta bli att fnissa.

"-Vad skrattar du åt då?" Eric rufsade till mitt hår.

"-Meh" Jag släppte ut tofsen, som nu ändå var förstörd. Eric skrattade och gav mig en ursäktande blick.

Vi bläddrade igenom albumet. Det var så många söta bilder på Eric. Marlene verkade så glad över att vi var här, och det kändes bra. Vi kom till en bild där Eric stod brevid en blond tjej.

"-Vem är det?" Frågade jag och pekade på blondinen.

"-Det är min helsyster, Lina, jag tänkte vi kanske skulle hitta på något med henne någon dag vi är här?" Sa Eric och Marlene tyckte det lät som en bra idé. Jag instämde.

"-Om det är okej, så träffar vi också några av mina gamla vänner... Om det är okej för dig alltså" Han såg på mig.

"-Men självklart, det är ju superkul" Svarade jag.

"-Jag kommer ju behöva jobba och så, men det förstår ni ju" Sa Marlene och vi bläddrade vidare i albumet.

"-Det är klart, mamma. Det är så kul att vi kunde komma hit ändå!" Eric la en hand på hennes axel.

"-Ni är alltid välkomna".


Det var så kul att se Eric när han var med sin mamma. Han var helt annorlunda. Inte alls den kändis-kille många förväntar sig. Det kändes som han var vilket kille i tjugoårsåldern som helst... Fast såklart den mest underbara av sorten.

KOMMENTERA !! ♥ Säger det ännu en gång, tack för alla supersöta kommentarer! Vi blir superglada, och det är det som ger oss lust att skriva :) Kommer förhoppningsvis ett till kapitel senare idag! /Nina





So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 37

"-Nej, jag är inte klar!" Fnissade jag hysteriskt när Eric drog ner mig i hans famn där han satt på golvet.

"-Inte jag heller" Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig. Vi rullade runt på golvet, och jag kände hur tröttheten kom smygande.  Innan vi hann tänka så mycket, hade vi somnat i varandras armar på det hårda golvet.


*

Jag vaknade av att jag hade ont i ryggen och att jag kände hur något ruskade om mig försikigt. Jag öppnade mina lite sömniga ögon och såg rakt in i ett par bruna, vakna ögon. Ansiktet som de tillhörde verkade ha svårt att hålla sig för skratt.

"-Milena, varför ligger du i min resväska?" Jag såg hur Eric försökte hålla sig för skratt. Jag var fortfarande trött, så jag vände på mig och drog locket på resväskan över huvudet, så att bara benen stack ut. Där gick gränsen. Eric började gapskratta, och jag började också fnissa, där jag låg, inne i resväskan. Till slut lyfte jag lite på locket och tittade ut. Eric låg på rygg på golvet, och gav mig inte ens en sekund att reagera. Han tog tag i mig och drog upp mig så att jag låg ovanpå honom.
När jag förbryllat kollade på honom kysste han mig och skrattade.

"-Sååå... Har du sovit gott i den där?" Han skrattade högt.

"-Nja... Min rygg är nog ganska sur på mig just nu." Jag grimaserade, och Eric smekte mig över ryggen. "-Var har du sovit då?" Han log.

"-Jag vaknade i soffan..." Han kollade upp på soffan som var till vänster om oss. "...Jag hittade nog en lite skönare plats än dig iallafall." Han skrattade igen, och jag kysste honom. Sen märkte jag att han inte hade någon tröja på sig. Han verkade märka att jag kollade på honom, och log ursäktande.

"-Tänkte just ta en dusch." Han gjorde en ansats att resa sig, men jag höll fast honom.

"-Du får gärna gå omkring så här lite oftare..." Jag skrattade, och rullade ner på sidan så att jag kunde lägga huvudet på hans bröstkorg. Jag knölade in armarna runt hans midja, och han skrattade.

"-Jaså, det tycker du?" Han kollade på mig med ett bländande vitt leende.

"-Mm...", mumlade jag, och slöt ögonen. Han slappnade av och kysste mitt hår.



"-Är du klar med packningen?" Jag var oförberedd på hans fråga, och lyfte på huvudet för att kolla på honom.

"-Va?" Han skrattade mjukt.

"-Jag frågade om du var klar med packningen." Jag tänkte efter snabbt, och svarade sen:

"-Inte riktigt än." Han suckade teatraliskt och skrattade.

"-Varför behöver tjejer egentligen alltid ha med sig så himla mycket?" Jag slöt ögonen igen och la mig tillrätta på hans bröstkorg samtidigt som jag strök med handen över hans perfekta mage.

"-Man behöver ju ha ett urval." Jag hörde leendet i hans röst när han svarade.

"-Som sagt..." Han drog åt armen lite hårdare om min midja. "-För mycket kläder behöver du ju inte nödvändigtvis ha på dig." Sen la han till: "-Om jag får bestämma alltså"

Jag boxade till honom lätt på magen, men han verkade nästan inte känna det ens.

"-Jag säger bara vad jag tycker." Jag kände ur hans bröstkorg skakade när han skrattade, och tänkte boxa till honom en gång till, men han stoppade min hand i luften, och drog upp på sig igen. Han slank in med händerna under mitt linne och jag placerade händerna på hans bara axlar. Jag kollade in hans ögon och fnissade.

"-Visserligen skulle det ju kanske vara lite orättvist att du inte skulle få önska nåt när jag har det så bra..."

"-Just det." Han skrattade och lät sina läppar vandra från min hals upp till käkbenet innan han slutligen kysste mig.


*


Vi hade bestämt oss för att åka med lokala tåg istället för att ta bilen - Helsingborg var ju så långt bort - så vi åkte ner till centralen. Innan vi hade gått ut ur lägenheten hade vi försökt att klä ut oss så gott som det gick, resultatet blev ganska bra faktiskt.

Innan vi klev ur bilen efter att vi hade parkerat vid stationen kollade jag på Eric.

"-Ser man att det är jag?" Han la huvudet på sne och mönstrade mig.

"-Nä." Jag skrattade och nickade menande på honom.

"-Du har inte heller precis världens sämsta förklädnad..." Han kollade upp och jag kunde inte låta bli att skratta åt hans fejkmustasch och hans gigantiska dunjacka.

"-Fast vi får väl se..." Han skrattade och vi klev ur bilen för att gå till perrongen.


Våra förklädnader verkade funka ganska bra. Vädigt bra till och med. Inte en enda människa kom och ville ha en autograf av Eric - och det var seriöst en hel del människor där! Vi klarade oss bra ända till tågkupén där vi kunde sätta oss ner och pusta ut. Jag drog för gardinerna så att förbipasserande resenärer som gick runt i korridoren inte skulle se oss. Sen tog jag av mig min stora mörka glasögon och den varma sjalen jag hade virat hårt runt mitt huvud.
Sen satte jag mig brevid Eric och lutade huvudet mot hans axel.

Tågresan var lång, men det gjorde inget alls. Det var snarare som en dröm för mig att få tillbringa flera timmar med Eric i en ensam tågkupé. Vi pratade jättemycket, men vågade inte mysa för mycket om det plötsligt skulle komma en konduktör eller nåt. Men som tur var hade Eric bokat hela tågkupén iallafall, så det var inget annat folk där.


*


Efter många timmar kom vi fram till Helsingborg, och tog en taxi hem till Erics mamma. Han berättade för taxichauffören vart vi skulle, och satte sig sen i baksätet med mig. Efter en liten stund, kanske en kvart eller så, var vi framme, Eric betalade, och vi gick ur taxin.

Eric tog min hand och ledde mig fram till dörren. Det var ett fint litet gulmålat radhus, och jag älskade det. Jag undrade om Eric hade bott här som liten? Jag fick fråga honom senare.

"-Är du redo?" Eric avbröt mina tankar. Jag kollade upp på honom.

"-Japp." jag kände mig bara lite nervös, och Eric kramade om mig en gång till innan han knackade på. Efter några sekunder hörde jag steg och sen hur dörrklinkan trycktes ner...

Spännande! Hinner inte skriva mer nu, ska iväg;) Men puss på er/Wanja♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 36

"-Jag är så himla stolt över dig, älskling" Eric lade armen om mig och vi gick mot bilen men såg sedan lurigt på mig.

"-Känner att du börjar bli ett litet hot för min fina karriär" Skrattade han.

"-Sluta, jag har inte ens spelat in en låt... Vad tror du egentligen? Jag kan inte mätas med en tusendel av dig" Jag stannade upp och såg honom i ögonen.

"-Vem vet, vem vet" Han log snett och kysste mig mjukt.




Några dagar senare (Milena har börjat jobba igen) Erics perspektiv:

Jag satt inne i soffan när jag hörde hårda steg i trappan. Ingen brukade gå i trapporna så här mitt på dagen. Antaglien var det någon från de andra lägenheterna. Men plötsligt hörde jag dörren gå upp. Det var Milena. Jag stängde av tv:n och gick ut i hallen.

"-Men Milena, hur är det?" Jag såg hennes blanka ögon och hon drog en hand genom håret samtidigt som hon tog ett djupt andetag.

"-Älskling?" Jag lade armarna om henne och hon lutade ansiktet mot min bröstkorg och snyftade tyst.

"-Jag är bara så... sur!!" Hennes skrik dämpades mot min skjorta.

"-Berätta, var det något på jobbet?" När hon snörat av sig sina converse och hängt jackan på en krok gick vi och satt oss i soffan.

Milenas perspektiv:


När vi satt oss i soffan började jag berätta om den hemska dagen på jobbet. Det hade börjat en ny tjej, ungefär i min ålder, men hon var bara ute för att göra mig illa - för att jag var tillsammans med Eric, som hon var kär i. Hon hade börjat jobba där för att förstöra saker för mig. Hur kunde man bara vara så dum? Jag berättade om hur hon fick alla på jobbet att hata mig medan jag var borta, lurade i dem att jag bara var hemma och kollade på tv, och gjorde så en hel mjölvagn ramlade så jag fick 500 kronor avdrag på min lön. Så j*vla barnsligt.

"-Och nu?" Sa Eric när jag pratat klart. Jag lät mitt rufsiga hår hänga ner framför ögonen.

"-JAG HAR F*N SAGT UPP MIG! Nu har jag inget jobb heller, det var precis det hon ville!" Skrek jag och kände hur det högg till i hjärtat när jag skrek så rakt upp i Erics ansikte. Det var ju inte hans fel.

Jag kände hur tårarna ilsket började rinna ner för mina kinder.

"-Det är okej, det är okej, det var ett skitjobb" Eric tog mig i sin famn och smekte mig över ryggen.

*

När jag ställde mig framför spegeln fick jag närapå en chock. Jag såg hemsk ut. Rödgråtna ögon, smink rinnande ner för kinderna och mitt vanligtvis långa, vackra hår var rufsigt och fult. Jag tog hårborsten ur spegelskåpet och började borsta ut tovorna. Jag tvättade mitt ansikte med varmt vatten. Jag kände hur jag hade fler tårar, men försökte hålla dom inne, fastän det knappt gick. Jag stirrade tomt i spegeln och när jag såg mitt ilskna ansikte kändes det som om jag ville bryta ihop på golvet.

"-Är du okej?" Jag kände Erics varma hand på min kind.

"-Mm" Hulkade jag.

"-Du, kom" Han tog mig i sin famn och bar mig bort till sovrummet där han satte ner mig på sängen.

"-Jo, jag tänkte... Jag har ledigt ett par dagar, och jag undrade om du kanske ville resa ner till Helsingborg och hälsa på min familj och så" Jag kände hur jag fick tillbaka glädjen i kroppen.

"-Ja, jättegärna" Jag virade in fingarna i hans mörka hår och kysste honom.

"-Du behöver komma bort från allt det här" Mumlade han mellan kyssarna.

*

Erics perspektiv:



Äntligen skrattade hon igen. Vi packade våra väskor, vilket hon var väldigt entusiastisk över. När jag skulle någonstans packade jag oftast på fem minuter, men hon höll på i säkert två timmar. Hon ville ta med ALLT.

"-Den här, eller den här" Jag satt på sängen och hon höll fram två nästan precis likadana t-shirts framför mig.

"-Helst ingen" Skrattade jag och hon såg fundersamt på mig. Hon var för söt.

"-Va...?" Hon släppte t-shirtarna på golvet och jag drog ner henne i sängen. Vi kysstes och hon fnissade när hon verkade fatta vad jag menade. Jag lät mina händer slinka in under hennes tröja.

"-Nähä du, först packa" Hon skrattade och satt sig på min mage, kysste snabbt mitt förbryllade ansikte och gick sedan för att fortsätta packa.

Hon hade fyllt sin väska, men konstaterade att hon inte var klar än, men gäspade stort. Klockan var redan halv ett på natten.

Milenas perspektiv:

"-Nej, jag är inte klar!" Fnissade jag hysteriskt när Eric drog ner mig i hans famn där han satt på golvet.

"-Inte jag heller" Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig. Vi rullade runt på golvet, och jag kände hur tröttheten kom smygande.  Innan vi hann tänka så mycket, hade vi somnat i varandras armar på det hårda golvet.

KOMMENTERA är ni supersöta! Tänkte i veckan ha en liten tävling där ni kan vinna något, som en-månads-jubileum på bloggen. What do u think about that? ♥ Puss /Nina


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 35

"-Sexigt nattlinne, förresten." Han visslade till, och jag rodnade lätt men blev glad över hans kommentar.

"-Aa, det är klart, det är ju ditt!" Jag log mot Eric i mörkret som hade tagit tag i mitt - eller ja, hans egentligen - lila konsertlinne från "Adrian Hammond". Han drog mig närmare.

"-Fast det är snyggare på dig." Han log, och hans blick sände en stöt av kärlek igenom mig. Jag flätade in mina fingrar i hans ostyriga svarta, underbara hår, och drog hans ansikte mot mig. Jag kände hur han log mot mina läppar, och kände mig så lycklig man bara kan bli. Det sista jag sa innan jag kysste honom var:

"-Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det".



*

Idag skulle jag följa med Eric till studion och provsjunga inför Thomas, hans manager. Jag var sjukt nervös, och fast Eric hade försökt lugna mig och sagt åt mig att det inte var ett dugg farligt, kunde mina ben irriterande nog inte låta bli att darra.

"-Haha, bara så du vet så bits inte Thomas." Eric kollade på mig och log. Han verkade tycka att det här var väldigt kul. Jag puttade til honom lätt och försökte se argt på honom, men det gick inte så bra. När jag såg honom kunde jag jag inte låta bli att le. Han var så himla söt när han kollade på mig med den där blicken.

"-Jag vet... Men det är ändå lite läskigt". Jag rös till och Eric sträckte sig efter min ena hand samtidigt som han försökte köra om en annan bil.

"-Tänk om typ allt går fel och jag sjunger jättedåligt?" Han saktade ner och kollade mig rakt i ögonen.

"-Milena." Han kollade på mig med allvarlig blick. "-Om du visste vilken talang du verkligen har skulle du inte säga så. Det här kommer att gå jättebra." Han lyfte våra sammanlänkade händer och smekte mig över kinden när jag log tvekande. "-Jag lovar."


*


Efter typ fem minuters bilresa kom vi fram till Roxy Recordings, som låg på Kungsholmen. Jag kände igen huset från förra gången jag hade varit här, och även de stora glasdörrarna. Visserligen skulle jag ju bara provsjunga för Thomas, vi skulle ju inte spela in något, men de hade en studio ledig så vi kunde ju lika gärna vara här.

Jag klev ur bilen och började ensam gå mot dörrarna. Eric var strax efter mig och ropade:

"-Milena! Vänta!" Han kom fram och tog snabbt min hand. Sen vände han upp mitt ansikt mot hans. Han kollade lite oroligt in i mina ögon.

"-Är nånting fel? Snälla, säg om jag har gjort någonting fel." Jag skakade på huvudet.

"-Nej. Jag är bara så sjukt nervös." Jag kollade upp mot himlen. Eric kramade om min hand lite hårdare.

"-Som jag sa, det kommer att gå jättebra. Du har verkligen inget att vara rädd för." Han kramade om mig och jag kände hans läppar mot mitt hår. "-Visserligen kan jag ju inte riktigt avgöra det, men ändå." Han log snett mot mig, och jag förstod vad han menade. Han hade fått gott om tid att vänja sig vid det här. Ända sen han var tretton år... Jag undrade om han hade haft det lika nervöst som jag kände mig nu. Det kanske behövde vara så här i början. Början förresten? Vem hade påstått att jag skulle gå långt? Eric gjorde det visserligen hela tiden, men vad kunde jag vänta mig.

När vi klev in i studion mötte vi Thomas i den lilla hallen. Han hälsade på Eric, och kom sedan till mig.

"-Milena, jag har sett fram emot att du ska sjunga för mig" Han log brett och visade mig till ett litet rum där jag hängde av mig min kappa och min halsduk. Jag kände nervositetet växa i kroppen. Jag hade knappt kunnat drömma om att få en sådan chans, och nu när jag var här - visste jag inte hur jag skulle hantera det. Antaglien skulle väll nervositeten släppa när jag började sjunga, för det brukade den.

"-Så där ... Vi kör en duettlåt till att börja med, så du inte behöver sjunga ensam från början" Jag fick ställa mig bakom en mic och en text. Jag kände igen låten, när det började spelas. Eric strök mig över ryggen och log. Han viskade tyst i mitt öra:

"-Du fixar det här"

Musiken till låten 'Musiken i mig' började spelas. Thomas satt nöjt i en uppfällbar fåtölj ett par meter ifrån oss. Jag började utan att tänka sjunga med i melodin, och jag såg hans leende växa när vi sjöng refrängen och nervositeten och osäkerheten i min röst släppte.


Jag blundade och wailade lite på de sista tonerna. Jag ville knappt öppna ögonen, för att se Thomas reaktion. Han var manager på Lingmans... Jag stod och blundade en stund med händerna på mikrofonen innan jag långsamt öppnade ögonen och kollade på honom genom min långa lugg.

Han applåderade, och log. Eric log snett mot mig och jag såg orden i hans blick: 'Vad var det jag sa?". Jag log tillbaka mot honom.

"-Vet du vilken talang du har, Milena?" Jag såg ner i golvet och kände hur jag rodnade när Thomas sa så.

"-Vi har faktiskt ett par låtar som skulle passa perfekt till din röst... Så du får jättegärna prova dom någon dag?" Han kom fram till mig och la handen på min axel.

"-Gärna" Log jag.

"-Superbra jobbat, du kommer bli en stjärna"


*

När jag och Eric kom ut från Roxy Recordings kände jag mig helt otroligt glad. För alla komplimanger jag fått, och för att jag hade klarat det... Det kändes som jag bara ville hoppa upp och ner, så glad var jag. Eric, han var också glad.

"-Jag är så himla stolt över dig, älskling" Eric lade armen om mig och vi gick mot bilen men såg sedan lurigt på mig.

"-Känner att du börjar bli ett litet hot för min fina karriär" Skrattade han.

"-Sluta, jag har inte ens spelat in en låt... Vad tror du egentligen? Jag kan inte mätas med en tusendel av dig" Jag stannade upp och såg honom i ögonen.

"-Vem vet, vem vet" Han log snett och kysste mig mjukt.


Lite kort kapitel nu kanske ... Men ja, imorgon är vi lediga och kommer *förhoppningsvis* kunna skriva ett par, om vi är tillräckligt peppade och så! Puss på er alla söta läsare //Nina och Wanja








So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 34

"-Thomas vill att du ska komma och provsjunga i studion någon gång den här månaden... Om du vill alltså" Han log mot mig.

"-Men jag kan inte sjunga eller någonting så varför...?!" Babblade jag på.

"-Klart du kan" Eric smekte mig över håret och jag la mitt huvud i hans knä.



Jag protesterade lite till, men Eric insisterade på att jag sjöng fantastiskt.

"-Ska du säga!" Han skrattade bara, så jag petade till honom på näsan med pekfingret.

"-Ska jag behöva visa dig det där klippet igen eller?" Han log mot mig, och utan att vänta på ett svar tog han sin laptop som låg på hyllan under soffbordet och placerade han den i knät. Han öppnade internet och gick in på youtube.

"-Nej!" Jag försökte stoppa honom, men kunde samtidigt inte låta bli att skratta. Jag tog tag i hans axlar och försökte dra bak honom, men kunde inte dra för hårt på grund av smärtan i armen. Jag kände hur det högg till i axeln och drog efter andan. Eric märkte och vände sig snabbt om.

"-Va? Vad hände? Stötte jag till dig? Gör det ont?" Han tog tag i min friska axel och tittade oroligt på mig.

"-D-det är ingen fara, Jag mår b-bra..." Fick jag ur mig, men kände hur ett par tårar tvingade sig fram genom ögonvrårna. Han skakade på huvudet och flyttade på sig lite så att han kunde ta mig i sin famn. Han kramade mig försiktigt, för att inte skada mig, och såg in i mina ögon.

"-Du. Om det någonsin är nåt som inte är bra... Säg det då." Han smekte mig över håret, och jag kunde känna värmen från honom. Jag rös till av välbehag, och kurade mig närmare honom.

"-Jag lovar, jag mår bra. Det gjorde bara lite ont." Jag försökte skicka iväg ett stort leende, och han verkade bli lite lugn. Men inte helt.

"-Bara?" Jag försökte nicka övertygande, och han började skratta och gav mig en puss på pannan.

"-Det är inte så bara. Du måste vara förisktig med dig. Du är ju det dyrbaraste jag har." Han såg på mig med het blick, och jag ville bara kyssa honom. Så jag sträckte på huvudet lite. Han började skratta när han förstod vad jag ville, och lutade sig ner för att låta sina läppar nudda mina. Trodde jag alltså. Precis innan våra läppar möttes, stannade han upp med ett finurligt leende och slickade mig i ansiktet.

"-Nää, Nu du!!!!" Jag gav honom en så blöt puss jag bara kunde och började fnissa.

Han fnissade också och tog ett fast men mjukt tag om mig.

"-Hahahaha, men jag kunde inte låta bli. Du såg ju så god ut! Tydligen tyckte du samma sak?" Han log kaxigt mot mig, och hans bländande leende gjorde att jag inte kunde andas, utan bara stirra med öppen mun på honom. Han tog tillfället i akt och började kyssa mig, först lugnt, men sen mer och mer inlevelsefullt. När han efter ett tag släppte mig var jag alldeles yr. Han skrattade, och sa sen:

"-Vet du att Seger betyder söt på franska?" Va? Hahaha. Det hade jag verkligen inte förväntat mig att han skulle säga. Jag hade visserligen inga som helst språkkunskaper i franska, men tvivlade ganska starkt på att mitt namn skulle betyda nåt speciellt. På franska dessutom. Seger var väl svenskt... Eller?


"-Nää, det tror jag inte på." Han skrattade och log stort.

"-Joo, det är sant." Jag fnissade, och sa sen.

"-Och visste du att Saade betyder underbarast, bäst, snyggast, sötast, sexigast, coolast och allra vackrast i hela världen på afrikanska?" Han skrattade och kysste mig.

"-Haha, det finns ju inte ens nåt som heter afrikanska!"

"-Johodå, det gör det visst." Jag försökte låta övertygande, men han verkade inte precis gå på det.

"-Jaha, men då så. Trodde väl att det betydde nåt sånt." Han avfyrade ett kaxigt leende, och jag kunde inte låta bli att le. Han var så himla söt...


Sen vände han sig till laptopen igen. Försent insåg jag vad han tänkte göra...

"-Neej!" Jag försökte hålla fast hans armar, men det gick inte så bra. Sen hörde jag mig själv, och min blick drogs till datorn.

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Det... Lät faktiskt bättre än jag hade trott. Men jag kunde inte på långa vägar mäta mig med Eric. Aldrig, aldrig nånsin. Han lutade mig mot hans axel, och kollade på skärmen. Nu hade Eric börjat sjunga också, och vi sjöng tillsammans.


Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn

När sista tonen hade klingat ut och han bad publiken att ge mig en stor applåd, började jag kolla mer uppmärksamt. Sen kom ögonblicket jag hade väntat på. Jag kunde precis känna tillbaka mig till det där ögonblicket, när kameran visade Eric. Som kysste mig. Jag kunde minnas hur publiken hade dragit efter andan. Jag vaknade upp ur min trans när videon var slut.

"-Jag sa ju det. Du är jätteduktig. Erkänn det bara?" Jag ignorerade Erics "fråga" och kollade undrande upp på honom.

"-Varför gjorde du det egentligen? Missförstå mig inte, jag var såklart glad att du gjorde det, men jag bara undrar?"
Han kollade frågande på mig, och jag tog ett andetag innan jag fortsatte:

"-Asså, jag menar, hade du liksom planerat att, liksom... kyssa... mig... där på scenen, eller hur kom du på det liksom?" När jag sa "kyssa" böjde han på nacken för att ja, precis, kyssa mig. Sen rätade han på sig och kollade ut genom fönstret.

"-Jag kände bara för det. Eller, asså, jag menar, Jag ville bara visa de. Att du var min alltså." Han log snett mot mig.

"-Så du hade inte bestämt något i förväg?" Jag kollade på honom med ett leende.

"-Nej." Han log, och jag kunde inte låta bli att skratta och sträcka på halsen för att låta mina läppar nudda hans.

"-Du ska veta en sak." Jag lät tungspetsen fara över hans underläpp.

"-Jag älskar dig, Eric. Jag älskar dig."


*


När vi senare skulle gå och lägga oss, och vi låg i sängen, kom jag på en sak. Jag vände på mig så att jag låg med huvudet upp i taket.

"-Du... betyder Seger verkligen söt på franska?" Först kollade han lite överraskat på mig, men började sen gapskratta. Jag kollade misstänksamt på honom.

"-Gör det det?" men han ignorerade min fråga och drog mig till sig. Sen kollade han på mig.

"-Sexigt nattlinne, förresten." Han visslade till, och jag rodnade lätt men blev glad över hans kommentar.

"-Aa, det är klart, det är ju ditt!" Jag log mot Eric i mörkret som hade tagit tag i mitt - eller ja, hans egentligen - lila konsertlinne från "Adrian Hammond". Han drog mig närmare.

"-Fast det är snyggare på dig." Han log, och hans blick sände en stöt av kärlek igenom mig. Jag flätade in mina fingrar i hans ostyriga svarta, underbara hår, och drog hans ansikte mot mig. Jag kände hur han log mot mina läppar, och kände mig så lycklig man bara kan bli. Det sista jag sa innan jag kysste honom var:

"-Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det".

Ååååh, romantiskt! Har förstått att det är populärt... annars får ni gärna komma med andra önskemål!;) Tack för alla söta kommentarer, LoveYa!♥/Wanja




So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 33

När mina föräldrar gått kom sköterskorna med en uppfällbar säng som de ställde ett par meter från min, vid väggen. När de gått sköt Eric den på mitt kommando så tätt intill min säng som möjligt. När vi låg brevid varandra var det tyst en lång stund. När Eric kysste mig ignorerade jag smärtan i armen och kysste honom ivrigt tillbaka. Det känndes som det var evigheter sedan jag kysst honom. Hans kyssar var det bästa som fanns.

"-Åh, jag älskar dig så mycket Eric" Mumlade jag och släckte lampan.

"-Jag älskar dig mer än du någonsinn kan ana" Viskade han tyst mot mitt hår och jag hörde hur han tyst tackade ett 'tack, tack så himla mycket för att hon lever' i mörkret.




Få dagar senare på sjukhuset:

Jag vaknade av att solljuset trängde in mellan persiennerna. Jag kisade mot det starka ljuset och kravlade mig upp på armbågarna. Jag mådde redan mycket bättre, även om axeln fortfarande värkte en hel del.

Jag märkte att Eric låg brevid mig på sjukhussängen. Jag log och kysste hans panna. Jag försökte ruska liv i honom, men han rullade bara ner från sängen och landade på det kalla trägolvet - där han sov vidare. Jag började skratta. Vilken sömntuta.

Jag tittade ner för sängkanten och började kittla honom.

"-Vakna!!" Fnissade jag och han mumlade något om 'nej, inte nu'. men rätt som det var slog han upp ögonen och ställde sig upp. Han log mot mig och satte sig på sängen.

"-Hur kom det sig att jag låg på golvet?" Han såg finurligt mot mig.

"-Hahah, du rullade ner, vad tror du?" Han skrattade och böjde sig ner för att kyssa mig. Vi kysstes länge innan vi avbröts av att en sköterska knackade på dörren. Eric gick snabbt över till sin egna säng.

"-Jo, du kommer att bli utskriven idag, Milena, men inte få jobba på ett par dagar" Sköterskan såg ner i några papper hon höll i handen. Att jag inte skulle jobba, gjorde mig inte mycket.

"-Så, du får försiktigt packa ihop dina saker, och sedan kommer en läkare och tar en sista koll" Fortsatte hon och jag nickade. Hon gick ut ur rummet igen.

Jag och Eric började packa ihop sakerna som låg utspridda över golvet. Det var inte mycket mer än lite böcker, min ipod och en några halvtomma choklad-paket. Jag hade ju fått lov att alltid bära de vita passient-kläderna över alla bandage.

"-Vad är det här?" Eric höll fram min dagbok med den blommiga omslaget och log kaxigt.

"-Min!" Skrattade jag och ryckte åt mig den. Jag ville inte äns att Eric skulle läsa den, för det stod så mycket hemligt i den.

"-Så, står det något hemligt i den...?" Eric höjde ena ögonbrynet och jag nickade. Han log och kysste mig snabbt innan han gick för att packa i resten av mina saker. Jag drog fram t-shirten jag alltid brukade ha under min kudde och gömde den i famnen. Innan jag blev tillsammans med Eric hade jag den alltid med mig, en t-shirt med en bild av Eric. Han kollade på mig och jag kastade den till Eric.

"-Lägg den i väskan!" Han höll upp den framför sig och skrattade.

"-Så duger det inte med att riktiga jag är i din säng på natten?" Jag log och kände att jag rodnade när han sa så.

*

Vid ett, efter att läkaren gjort en sista koll, jag fått nya bandage och en tid att ta bort stygnen, fick jag äntligen lämna sjukhuset. Jag hade lite svårt att gå, så Eric stöttade mig med sin ena arm, och bar min väska med den andra. På dagarna hade han varit en del i studion och på intervjuer och liknande, men han hade alltid sovit hos mig på sjukhuset.

"-Hur känns det?" Eric såg oroligt på mig när jag försökte bita ihop för att kunna gå normalt utan att skrika. Min axel smärtade.

"-Mm, bra" Jag blundade till, och Eric lyfte upp mig.

"-Du ljuger" Han bar mig bort till hans bil, där han satte ner mig på sätet.

Vi körde hem i det mulna vädret. Jag hade stor lust att åka iväg någonstanns, och jag kom att tänka på resan jag bokat. Det gjorde mig varm i kroppen, och jag hade lust att berätta nu på en gång ... Fast det skulle bli roligt att överasska honom.

*

När jag klev in genom dörren efter att Eric burit upp mig för trapporna, kändes det hur härligt som helst att vara hemma igen. Det kändes lite ovant, med ändå rätt, att detta var mitt hem nu. Jag bodde här!

"-Ska du jobba något mer idag?" Frågade jag Eric när vi kommit in och stängt dörren.

"-Nej, faktiskt inte ... nästa vecka är jag ledig ett par dagar också" Han log mot mig och jag kände mig glad.

"-Funderade på om vi skulle dra ner till Helsingborg och hälsa på in familj?" Fortsatte han.

"-Ja, jättegärna! Om jag kan ta ledigt från jobbet alltså ... men det antar jag"

Vi orkade inte laga något utan beställde hem varsinn pizza till lunch som vi åt framför tv:n.

"-Jo, just det ..." Eric vände sig mot mig.

"-Mm, vad?" Jag kollade på honom.

"-Thomas vill att du ska komma och provsjunga i studion någon gång den här månaden ... Om du vill alltså" Han log mot mig.

"-Men jag kan inte sjunga eller någonting så varför ...?!" Bablade jag på.

"-Klart du kan" Eric smekte mig över håret och jag la mitt huvud i hans knä.



Tillbaka från Sthlm .... Blev ett superkort kapitel nu, men förhoppningsvis hinner vi med något mer i eftermiddag, för nu måste jag sticka iväg till skolan. Puss på er/ Nina
PS. Kommentera, så kommer nästa kapitel snabbare! :D



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 32

"-Jag älskar dig. Du får inte dö." Min röst lät som en snyftning. 

"-Du får inte dö. Om du dör vet jag inte vad jag gör. Om du dör vill jag inte leva." Jag kände hur huden under mina ögon började bli fuktig. 

"-Jag älskar dig Milena. Jag älskar dig..." De sista orden försvann i snyftningarna och tårarna som nu rann nerför min kinder, och jag lutade min panna mot hennes. Och grät.




Milenas perspektiv:

Jag öppnade ögonen, långsamt. Det smärtade i hela min kropp, och jag ville hellst bara falla i sömn igen. Men jag visste inte vart jag var. Var kom all min smärta ifrån? Jag försökte röra på mig, men jag kunde inte flytta mig en centimeter. Jag försökte orientera mig, men det var mörkt i rummet jag befann mig. Jag kände något blött droppa på min panna, och de salta vattendropparna nuddade mina ögonlock blinkade jag till och mumlade svagt något oförståbart.

"-Milena" Jag hörde en svag röst när mit ansikte. En andedräkt som doftade mjukt, och som jag val kände igen.

"-Mmrm" Jag fick inte ur mig mycket mer än så. Men det var tydligt aldelles tillräckligt.

"-Milena, älskling, du lever! Jag trodde aldrig du skulle vakna!" Jag hörde fortfarande tårarna i hans röst, som jag aldrig hört förrut men också en överväldigande glädje.

"-Eric" Mumlade jag mot hans hals när han böjde sig ner över mig.

"-Vad hände? Var är jag?" När jag fått tillbaka lite av min kraft kunde jag ställa frågorna, men min röst var så svag som en viskning, och mina ögonen var bara halft öppna.

"-Du. D..du, blev överfallen. De tog dig till de gamla hamnlokalerna, och ... och" Han tappade orden.

"-Milena, du är på sjukhuset. Du har legat i koma i över 10 timmar. Ja..g trodde aldrig du skulle vakna!" Han tog ett ljupt andetag, och kramade om mig.

"-Aj" Jag skakade svagt på mig, och jag kände en blixt av smärta från tårna, ända upp till toppen av huvudet.

"-Förlåt" Viskade han mot min panna. "-Jag glömde"

"-Hur känner du dig?" Fortsatte han, tyst och lungt i mörkret. Antagligen var det natt, men jag kunde orientera mig i dygnet riktigt. Eller morgon, för bakom persiennerna lyste ett svagt ljus in.

"-Det gör ont. Det gör så ont." Jag ville inte göra honom mer orolig, men det var nästan en underdrivet. Hela jag gjorde ont.

"-Jag hämtar en sköterska" Sa han och ställde sig upp. Jag försökte lyfta min slappa arm och ta tag i honom, och dra honom tillbaka, men den kom inte mer än något centimeter från sängen.

"-Nej, snälla, lämna mig inte ensam" Gnydde jag tyst och blundade hårt.

"-Okej. Okej, älskling." Han la mig brevid mig på sängen, men försiktigt för att inte skada mig. I min arm satt en slang som gick till en flaska som hängde brevid sängen, så jag kunde knappt röra på mig.

"-Varför gör det så ont, Eric?" Jag förstod själv inte riktigt min fråga men kände tårarna som rullade ner för mina kinder.

"-Det blir bra. Det kommer att bli bra." Han smekte mjukt över min kind.

"-Du kom, hur?" Jag märkte hur han frågande såg på mig, men sedan förstod vad jag menade och stilla förklarade.

"-Polisen behövde 45 minuter. Jag och de andra kunde inte låta det vänta så länge, så vi tog oss dit, men ... det var för sent för att hinna" Jag märkte hur hans röst skar sig på "för sent".

"-Det var ju inte försent. Jag lever" Han nickade långsamt och kysste min panna.

*

"-Milena Seger, hur mår du?" Doktorn's röst var fruktansvärt irriterande, och hans kalla hand som höll i min gav mig kalla rysningar längst ryggraden. Jag såg Eric sitta på en stol och stirra ner i marken i andra sidan rummet. Jag var glad att han var här. Mina föräldrar skulle även komma på eftermiddagen och hälsa på.

"-Jag ... vet inte, det gör bara så extremt ont överallt" Mumlade jag och det såg ut som doktorn fick anstränga sig för att höra vad jag sa.


"-Du kommer antaglien att få bli omhändertagen här i ett par dagar till, på grund av dina svåra skador" Han talde långsamt och såg på mig.
"-Jag vill inte vara ensam" Jag slöt ögonen, för jag hade ingen lust att se på doktorn.

"-Din pojkvän kommer att ha möjlighet att stanna här med dig" Han talade tyst och harklade sig sedan, ställde sig upp och gick ut ur rummet. När han gått kom Eric fram och satte sig på min säng.


"-Jag stannar här med dig" Han tog min svaga hand och höll den i sina varma, mjuka händer. Jag såg på honom och pressade ur mig ett litet leende, som ett tack.

*

Något senare på dagen kom mina föräldrar. När de halvgråtande kom in i rummet där jag låg fick jag bara ur mig ett helt normalt:

"-Hejhej" Och försökte ignorera all smärta.

"-Oh, min dotter" Mamma omfamnade mig hårt där jag låg och pappa tog min hand. När mammas hand snuddade vid min vänstra axel skrek jag svagt. Det var där kniven hade gått som djupast.

"-Oj förlåt" Mamma grät några glädjetårar som hon torkade av mot sin höstkappa. Eric ställde sig upp från stolen och kom mot oss.

"-Åh, tack Eric, tack för allt" Mamma gav honom en mjuk kram och pappa pratade med honom, om hur tacksamma de var.

"-Så du blev inte skadad?" Det var pappa som ställde frågan. Jag skämdes lite. Själviska jag hade glömt att fråga hur det gått för honom.

"-Mest i hjärtat" Han halvlog och såg sedan på mig.

"-Nej, men det var nära ..." Fortsatte han.

"-Vad händer med gärningsmännen nu?" Kunde mamma nog inte låta bli att fråga.

"-Jo, de sätts väll inför rätt nu antar jag" Sa Eric och satte händerna i byxfickorna.

"-Ja, sånna kan ju inte få gå lösa" Sa pappa, och de diskuterade ett tag. Jag ville verkligen inte minnas. Aldrig, aldrig mer skulle jag gå hem ensam från Ica. Varför hände allt detta mig?

När mina föräldrar gått kom sköterskorna med en uppfällbar säng som de ställde ett par meter från min, vid väggen. När de gått sköt Eric den på mitt kommando så tätt intill min säng som möjligt. När vi låg brevid varandra var det tyst en lång stund. När Eric kysste mig ignorerade jag smärtan i armen och kysste honom ivrigt tillbaka. Det känndes som det var evigheter sedan jag kysst honom. Hans kyssar var det bästa som fanns.

"-Åh, jag älskar dig så mycket Eric" Mumlade jag och släckte lampan.

"-Jag älskar dig mer än du någonsinn kan ana" Viskade han tyst mot mitt hår och jag hörde hur han tyst tackade ett 'tack, tack så himla mycket för att hon lever' i mörkret.

Naw, det ska ju alltid sluta lyckligt, skulle kanske inte varit så trevligt om Milena dog ... haha, men nej, VAD TYCKER NI? Nästa kapitel kommer senast måndag, men antaglien redan på söndag kväll om vi får tid. KOMMENTERA! ♥♥ Då kommer nästa kapitel snabbare! Puss och kram //Nina



Tack!

Hej på er, alla som läser SAADESTOORIES ! ♥

Tack för alla söta kommentarer och tips, vi blir peppade och skriver mer om ni kommenterar, frågar frågor i blogresponse osv... vi blir verkligen glada :D

Nu är det så att vi kommer vara i Sthlm över helgen, men ett tidsinställt vid tio på lördag, så ni får kika in då. Ha det så bra sötnosar /Nina


Bara ännu en underbar bild på Eric ... ♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 31

"-Nej. Nej. Nej!! Rör henne inte" Jag hörde smärtan i min röst. Sen gick allt snabbt.

"-Kom inte när...." Mannen avbröts av ett hårt slag i ryggen och tappade kniven. Alex. Jag hörde honom tyst viska "j*vla peddo" när mannen utan motstånd föll ner på golvet och slog i hakan.

Den andre fick en spark, och ramlade ofrivilligt ner på golvet. Edin. De andra kom ut ur skuggorna i den bakre delen av rummet och tog hand om männen. Jennifer tog en kniv och skar upp repen, och ur hennes ögon forsade tårar. Från olika delar av rummet kom nu poliserna. Aldelles för sent.

Jag sprang fram till Milena och tog henne i mina armar. Hennes huvud hängde livlöst bakåt, men hon andades fortfarande, tungt. Jag kände tårarna tränga bakom ögonlocket. "Snälla. Låt henne leva. Det är allt som betyder" Jag skickade iväg en kort bön med läpparna mot hennes panna.


"-Milena! Säg nånting!!!" Hon svarade inte. Jag försökte hålla upp hennes huvud med ena handen samtidigt som jag strök henne över pannan med den andra.

"-Snälla Milena, säg att du lever!" Jag hörde mig själv skrika förtvivlat, men jag kunde inte fatta vad som hände. Det kunde inte vara sant. Det fick inte vara sant. Plötsligt kände jag en hand på min axel. Jag kunde inte vända mig om, utan fortsatte att kolla på Milena. När personen som rörde mig insåg att jag inte tänkte säga något, sa den med Alex's röst:

"-Polisen har tagit hand om gärningsmännen. Du kan vara lugn." Hur kunde han säga så?

"-LUGN!??? Är du galen!???" Jag ville verkligen inte skrika åt Alex, men förstod han själv vad han just hade sagt??

"-Va...?", började Alex frågande men såg sedan på Milena såg låg livlös i mina armar. Jag hörde hur han drog efter andan.

"-Vad i..." Han flög fram till Milena och hukade sig ner. "-Herregud. Nej"

"-Vi måste göra något!" jag kunde inte dölja förtvivlan i min röst.

"-Jag vet." Alex tog tag i Milenas arm för att undersöka den. Hur kunde han låta så lugn??

"-Men vadå?? Vi måste göra något NU, ringa en ambulans eller nåt...!" Sen kom jag på vad jag just hade sagt, och drog blixtsnabbt upp mobilen ur fickan. Nej juste. Den var avstängd. Jag svor lågt, hann inte vänta på att den skulle sättas på.

"-Alex. Får jag din mobil." Han drog snabbt upp den ur fickan.

"-Visst. Här." Jag tog snabbt mobilen och slog in 112. Efter två långa toner svarade en röst, precis som förra gången:

"-112 SOS alarm"

Jag drog efter andan, och slängde sen ur mig:

"-Vi behöver en ambulans. Min flickvän har blivit knivhuggen."

Jag hörde hur kvinnan på andra sidan luren tippade in något i datorn.

"-Var är du?"

Jag förklarade snabbt var vi befann oss, och jag kunde nästan höra hur hon nickade.

"-Ambulans kommer om fem minuter." Jag kände lättnaden skölja över mig.

"-Tack", svarade jag. "-Tack så himla mycket."

När jag hade lagt på gav jag tillbaka mobilen till Alex. Sen såg jag ner på Milena som fortfarande låg i mina armar. Jag kände hur paniken kom tillbaka. Jag lyfte upp henne en aning, försiktigt för att inte skada henne. Jag kände tårarna som ville ut. Jag brydde mig inte om det. Milena var det enda viktiga just nu. Vilket fick det att hugga till i hjärtat igen. Hon fick inte vara... Nej. Jag kunde inte tänka på det. Jag fokuserade istället på att försiktigt lyfta upp henne och bära bort henne till dörren, för att vara redo när ambulansen kom.


*


Förutom jag var Jennifer den enda som åkte med ambulansen. De andra tog sig till sjukhuset med Antons bil, som de skulle hämta - den var parkerad vid baren vi hade varit på tidigare under kvällen. Under hela resan satt jag och höll Milenas hand, samtidigt som jag kollade på hennes ansikte. Hon såg så skör, så bräcklig ut. Så livlös. Jag kände hur det stockade sig i halsen på mig. Jag hörde en snyftning brevid mig och kollade på Jennifer, som lät tårarna rinna nerför kinderna i floder. Jag slöt ögonen och kände hur tårarna ville komma fram under ögonlocken.

Jag kollade på Milena igen, för att avstyra mina tankar. En sköterska hade lagt ett tillfälligt förband runt hennes överarm för att stoppa blodflödet. Min blick vandrade till hennes ansikte. Hon var blek, och ögonen var stängda. Jag tryckte försiktigt hennes hand. Den var slapp. Jag strök henne över kinden med den andra handen. Den var kall.


*


Jag gick otåligt fram och tillbaka i korridoren medan jag väntade på att de skulle komma med ett besked. De hade sagt åt mig att gå hem, men jag hade vägrat. Så de hade inte kunnat göra något. Jennifer hade åkt hem, hon sa att hon inte klarade av situationen. På sätt och vis förstod jag henne.

Nu hade jag alltså väntat här i flera timmar, och klockan var redan långt efter midnatt. Men jag var inte alls trött. Eller, det kanske jag var, men jag tänkte inte på sömn nu, nej inte alls. Jag tänkte bara på Milena. Milena. Jag slöt ögonen, och bad en tyst bön att hon skulle klara sig. Jag skulle inte kunna leva vidare annars. Inte kunde väl livet ta ifrån mig det jag älskade mest i hela världen bara så där? Jag hade ju precis funnit det.

Plötsligt hörde jag hur någon ropade på mig. Jag vände mig om, och såg en sköterska stå i andra änden av korridoren. Jag gick fram till henne.

"-Hon lever. Men hon har svåra skador i överarmen, och även flera skallskador. Vi vet inte än om hon kommer att överleva, men..." Jag hörde inte mera. Jag kände hur det började svartna för ögonen, men jag tog mig samman igen. Hon levde fortfarande i alla fall. Och jag skulle göra allt jag kunde för att hon skulle fortsätta med det.
Sköterskan vinkade till mig att följa med, och vi gick bort, genom en annan korridor, och kom till en dörr som det stod "112" på. I vanliga fall skulle jag nog ha tyckt att det var komiskt, men just nu kändes det inte ett dugg kul. Det kändes som om jag aldrig mer skulle kunna le.

Sköterskan öppnade den vita dörren och så fort jag steg in i rummet såg jag henne. Hon låg i en vit säng och hade en massa sladdar och sånt omkring sig. Jag rusade omedelbart fram till henne.

"-Milena!!" Hon svarade inte. Jag kollade på hennes arm. Hon hade ett tjockt förband om den, men jag gissade att de hade fått sy ganska mycket. Jag satte mig på stolen som stod brevid sängen och tog hennes händer. Jag tänkte inte lämna hennes sida förrän hon hade vaknat. Inte då heller, för den delen.

Jag hörde sköterskan harkla sig, och tittade upp. Hon stod i dörröppningen, som om hon väntade sig att jag skulle gå ut.

"-Du får komma tillbaka under besökstiden om några timmar, men nu måste..." Jag gav henne en hård blick och hon drog efter andan.

"-Jag stannar här." Hon vågade inte säga emot, utan drog snabbt igen dörren efter sig. Oj. Jag måste nog ha sett väldigt hemsk ut.


När sköterskan hade gått kunde jag slappna av. Besökstiden... Jag kollade på klockan som satt på väggen.

05:56

Oj. Klockan var snart sex. Det slog mig att Milena hade varit medvetslös i snart åtta timmar. Jag kollade ner på henne och böjde mig ner. Jag lät mina läppar nudda hennes. De kändes kalla, och jag rös till. Inte av kylan, utan av rädsla. Rädsla att hon kanske inte skulle vakna. Kanske aldrig nånsin. Nej. Nej Nej Nej. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Jag kollade på Milena, och viskade tyst:

"-Jag älskar dig. Du får inte dö." Min röst lät som en snyftning.

"-Du får inte dö. Om du dör vet jag inte vad jag gör. Om du dör vill jag inte leva." Jag kände hur huden under mina ögon började bli fuktig.

"-Jag älskar dig Milena. Jag älskar dig..." De sista orden försvann i snyftningarna och tårarna som nu rann nerför min kinder, och jag lutade min panna mot hennes. Och grät.

Nej. Kan seriöst inte låta bli att få en klump i halsen själv. Eric får inte vara så här ledsen!! Jag klarar seriöst inte av det!!!!!/Wanja

LoveYa the most!♥ Btw, följ vår twitter och vår facebooksida(SaadeStoories)! Och fråga oss jättegärna saker i blogresponse!♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 30

"-Var är hon?" Pressade jag ilsket fram mellan tänderna och upprepade:

"-Var är hon?!!" Nästan skrikande.

"-Jodu, det kan du få veta - mot vissa omständigheter förståds" Jag hörde en annan mansröst i bakgrunden och ett snyftande läte.

"-Nej. Nej Eric!" Det var Milena. Jag hörde ett slag, ett skrik och den vanliga tonen - när en telefon tutade upptaget.


Eric's perspektiv:

Jag greps av panik, ilska och sorg - som blandades till en väldigt obehaglig känsla. Jag ville hellst bara kasta mig på den blöta asfalten och skrika - men jag visste, att det inte hjälpte henne. Jag tog som refelx upp mobilen och ringde ett enkelt nummer - 112. Efter en ton svarade en röst:

"-112 SOS alarm"

"-Min flickvän ..." Jag tog ett ljupt andetag och fortsatte:

"-Har blivit överfallen, och jag vet inte vart hon befinner sig, men någonstanns här i Birkastan i Stockholm. Två män ringde mig och vill ha något för henne" Jag kände smärtan i hjärtan.

"-3 polisbilar befinner sig inom 45 minuter i Birkastan" Svarade rösten och jag hörde hur hon knappade in något på en dator.

"-45 MINUTER! Är ni galna?" Jag kunde inte hålla inne min ilska.

"-Tyvärr har vi mycket nu, men sköter situationen så snabbt vi kan" Jag la på och var närapå att pressa sönder telefonen mellan handflatorna. Jag ville bara vakna, och märka att allt bara hade varit en hemsk dröm. Men nej. Det gick inte. Jag kunde inte vänta 45 minuter, tänk om de skadade henne? Jag började springa. Tillbaka till baren där mina vänner från teamet satt och roade sig.

"-Hjälp mig, Milena är i fara" Sa jag när jag slog upp glasdörren och flera förvånade ansikten kollade på mig.

"-Eric, vad händer?" Jennifer som du satt i Alex knä ställde sig snabbt upp och de andra var efter med att ta på sig sina jackor.

"-Två killar har henne, någonstans ... någonstans i närhete..n" Jag tappade orden, jag visste inte vad jag skulle säga.

"-Vänta, vad sa du nu?" Alex kom fram till mig.

"-Jag vet inte vart hon är."

"-Då får vi väll börja leta, allihopa" Calle försökte tränga fram ett leende med det gick inget vidare.

"-Iphone" Kevins ord fick alla att kolla på honom.

"-Eh, va ... ?" Alla kollade frågande på honom men han kollade bara på mig och fortsatte:

"-Milena har väll en Iphone?" Jag nickade frågande.

"-Och?"

"-Ge hit din!" Jag tog upp den ur fickan och kastade den till honom.

"-Varför har du inte ringt polis Eric?" Jennifer såg orolig ut.

"-De behöver 45 minuter" Jag pressade fram orden.

"-Åjdå ... vi fixar det här" I samma ögonblick som hon sa det kom Kevin med telfonen till mig igen.

"-Sådär, karta, leta, klart" Han log snett. Vilket snille han var. Vi hade självklart ställt in "hitta iphone" till varandras telefoner. Nu var det inte svårt att hitta vart hon befann sig. Förhoppningsvis hade männen inte tänkt på det och stängt av telefonen.

*

Vi började springa genom den kalla, regniga luften allihopa. Min iphone började blinka. Vi var nära.

Vi hamnen fanns det gamla lagerlokaler. Självklart var det en perfekt plats för männen att gömma henne. Men varför? Självklart för att de ville ha pengar för henne. Ett litet fönster stod på glänt någon meter upp på den gråa betongväggen.

"-Där" Pekade jag, och de andra handlade snabbt. En efter en klättrade vi in genom det lilla fönstret in i ett litet, tomt rum. Jag var glad att de alla ställde upp. Antaglien hade dom dock inte så mycket aning om vad som skedde, för lite hade de nog druckigt i baren. Trots allt verkade de vara rätt klara i huvudet.

"-Schh" Jennifer hyschade till de andra och la örat mot dörren. Jag ville bryta ihop när jag hörde Milenas röst.

"-Gör inget mot honom. Snälla. Ta mig om ni vill, men gör honom inte illa" Hennes röst var så svag som en viskning, men jag hörde snyftningarna och männen som skratta hånfullt.

"-Haha, vi ska inte göra något med dig, tjejen, fast det beror ju förstås på hur snabbt vi får pengarna från din älskling" Den andre skrattade och genom nyckelhålet såg jag hur mannen tog upp hennes telefon igen. Nej. Han tänkte ringa. Snabbt drog jag telefonen ur Anton's hand och stängde av den, för att inte riskera några ovälkomna ljud.

"-Han svarar inte" Mannen svor långt och slängde mobilen i golvet och mumlade något om att prova igen senare.

"-Han kanske har övergett dig" En av dom gick runt Milena och drog sin stora hand runt hennes ansikte, samtidigt som han log hånfullt.
"-Dig har vi ju i alla fall" De båda skrattade och jag såg tårarna pressas ut ur Milena's ögon. Hon sa inget.

Milena's perspektiv:

"-Dig har vi ju i alla fall" Jag kunde inte hejda tårar. Kunde det verkligen vara möjligt att Eric struntat i mig? Nej, jag fick inte tänka så.

"-Ni kan dra åt ..." Jag avbröts av ett hårt slag i huvudet och jag kände yrseln i hela kroppen.

"-För i!" Plötsligt gick en dörr i den vänstra hörnet av den mörka lokalen upp. Nej.

"-Eric, nej!" Jag försökte förgäves ställa mig upp från stolen, men det ledde bara till att stolen vickade fram och tillbaka.

Jag kunde inte hejda honom. Han var på väg mot oss, när plötsligt den ena mannen tog upp en revolver ur fickan. Han avlöste ett skott mot Eric.

"-NEJ!!!!!!" Jag skrek, men inget hände. När jag öppnat ögonen såg jag Eric sitta på huk, och andas häftigt. Skottet hade träffat väggen precis ovanför hans huvud.

"-Men vad ...." Mannen försökte meningslöst skicka iväg ännu ett skott, men upptäckte att den var tom. Jag fick tänka snabbt. Han sträckte sig efter patronerna som låg nära mina fötter. Men all min kraft sparkade jag iväg dom till andra sidan av rummet, och de föll ner i ett hål i golvet innan mannen hann ta dom.

Eric tog några snabba steg framot.

"-Eric!!" Jag kände att min kraft höll på att ta slut, och skriket blev mer som en viskning. Jag såg mot honom, och han stelnade plötsligt till.

"-Milena, var försiktig, rör dig inte" Han pressade fram orden mellan tänderna och stirrade på mig. Först efter några sekunder, när jag vände mig åt vänster, märkte jag vad han menade. Ett hugg kändes i min överarm. Smärtan var oförståbar, jag hade aldrig känt något liknande. Den vassa kniven trängde ljupt in i min arm. Jag kunde inte skrika. Jag hade ingen kraft kvar.

Eric's perspektiv:

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. När jag såg mannen hugga kniven i henne kändes det som allt brast. Men jag fick inte ge upp.
"-Kom inte ett steg närmare ... annars" Mannen höll kniven mot hennes hals. Ur Milenas arm forsade rött blod och hennes ögon rullade bakåt.

"-Nej. Nej. Nej!! Rör henne inte" Jag hörde smärtan i min röst. Sen gick allt snabbt.

"-Kom inte när...." Mannen avbröts av ett hårt slag i ryggen och tappade kniven. Alex. Jag hörde honom tyst viska "j*vla peddo" när mannen utan motstånd föll ner på golvet och slog i hakan.

Den andre fick en spark, och ramlade ofrivilligt ner på golvet. Edin. De andra kom ut ur skuggorna i den bakre delen av rummet och tog hand om männen. Jennifer tog en kniv och skar upp repen, och ur hennes ögon forsade tårar. Från olika delar av rummet kom nu poliserna. Aldelles för sent.

Jag sprang fram till Milena och tog henne i mina armar. Hennes huvud hängde livlöst bakåt, men hon andades fortfarande, tungt. Jag kände tårarna tränga bakom ögonlocket. "Snälla. Låt henne leva. Det är allt som betyder" Jag skickade iväg en kort bön med läpparna mot hennes panna.


Åhneej!! :O Hoppas att det här kapitlet blev okej, för jag är verkligen trött! Nästa kapitel kommer imorgon, så fort vi får tid. Tänk, redan kapitel 30! Vill själv inte att novellen ska vara slut snart ... vad tycker ni? Ska den hålla på ett tag till? Vi satsar på en hel del kapitlel till, förhoppningsvis! KOMMENTERA supergärna! Puss /Nina ♥



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 29

"-Okej, ska jag följa dig?" Han lade armen om mig och jag placerade min hand på runt hans midja när vi gick ut ur instrumentrummet.

"-Nja, du har väll saker att göra antar jag?" Jag kollade ner på mina fötter.
"-Mm, men ..."

"-Det är okej, vi ses ju ikväll! Mitt pass slutar tio, men jag hittar ju hem"
"-Säkert?" Eric vände sig mot mig och smekte min kind.

"-Jadå!" Jag kysste honom snabbt och gick för att hämta mina väskor i studion.


Klockan började närma sig tre när jag sprang ut. Jag snubblade nästan på tröskeln när jag vände mig om för att vinka till Eric. Jag såg att han fick hålla handen för munnen för att inte börja skratta, men hand ändrade det sedan till att kasta en slängkyss till mig.
När jag sprang till Ica var luften fuktig, och från den gråa himlen började regnet sakta falla. Det var nästan skönt att komma in i affären. Jag var på bra humör, och det kände sig nästan som det smittade av sig, för när jag kom in i personalrummet så log nästan tant Yrsa, som en av de vanligtvis suraste kassörskan.

"-Hej" Jag log mot henne och hon pressade ut ett svagt:

"-Hejhej"

Jag sjöng innom mig när jag sorterade in filpaketen i de vanliga hyllorna. Tiden rullade på ganska snabbt, men jag kände mig väldigt trött vid nio, då jag satt mig på en stol i personalrummet och tog en kopp te. Det var varmt och brännde mot tungan, och smaken av det svarta teet var inte så speciellt gott, men jag hällde snabbt i mig det tillsammans med en energybar.

Jag fortsatte att jobba på en knapp timma i kassan och när klockan tickade tio slog jag in en juice, som jag köpte. Jag bytte om och tog mina saker, sedan gav jag mig ut i mörkret. När den kalla luften slog emot mig när jag kom ut genom bakdörren drog jag jeansjackan tätt omkring mig och önskade i ögonblicket att jag ändå skulle ha bett Eric att hämta mig. Mörkret var lite kusligt, och det lilla torget var tomt och dött.

Jag skickade ett snabbt sms till Eric: Jag är på väg hem nu <3 och snart durrade mobilen till. Jag kommer och möter dig, är i närheten! Det känndes bra, för på något sett kändes det lite läskigt att gå hem ensam i mörkret, i Stockholm. Jag skakade bort rädslan och började med raska steg gå in på en smal gata, för att så snabbt som möjligt vara i Eric's armar igen.

Jag tog fram juicen ur min handväska och tog en stor klunk. Drycken forsade snabbt ner i kroppen men plötsligt stelnade jag till. Någon stod i slutet av gatan. Eric? Nej, mycket större. Jag funderade på att vända, men tog säkra steg framåt. Mannen flyttade sig inte. Jag kisade för att se honom, och jag såg hans hand slinka ner i fickan. Ett skarpt knivblad reflekterades plötsligt i gatlyktans ljus. Nej. Jag släppte juicen och vände mig om. Men det var för sent. Där stod en annan, stor, muskulös bodybuilder med en mössa nerdragen över ansiktet. Jag fick panik, men jag han inte tänka mer innan allt blev svart.

Eric's perspektiv:

Jag satt i baren med teamet. Jag saknade Milena. Det känndes konstigt att hon inte var här ... Plötsligt durrade mobilen i fickan till. Ett sms: Jag är på väg hem nu <3 Jag log och såg ut i mörkret. Jag kunde inget annat en att skicka tillbaks ett: Jag kommer och möter dig, är i närheten!


"-Jag måste gå och möta Milena, tack för ikväll killar" Sa jag till Alex, Edin, Kevin, Calle och Anton.

"-Och tjej" Jag log mot Jennifer som satt tätt intill Alex. Hon skrattade och bad mig att hälsa.

"-Hejdå Eric" Sa de alla i mun på varandra och jag gav mig ut i höstkvällen. Löv yrde ner från träden och det gula ljuset från gatlykorna gav gatan ett lite kusligt ljus. Jag började gå för att möta henne. Jag visste vilken väg hon brukade gå.

Jag gick hela vägen till Ica. Ingen Milena. Jag kände oron växa, men försökte vifta bort tankarna. Vi hade nog missat varandra, försökte jag intala mig själv och tog upp Iphonen ur fickan. Jag klickade på bilden av Milena, och kände att jag saknade henne otroligt mycket, hon betydde verkligen allt för mig. Jag höll telefonen mot örat när den söta bilden på henne dök upp på skärmen.


Milenas perspektiv:


Jag vaknade på en stol, och kände salta tårar som rann ner för kinderna. Vart var jag? Jag kände hur smärtan dunkade i mitt huvud, och jag försökte ställa mig upp. Men jag satt fast. Jag var fastbunden.

När jag såg en gestalt fimpa en cigg i ena hörnet av den mörka lokalen, antaglien en av de gamla lagerlokalerna vid hamnen, kom minnena tillbaka. Jag fick ur mig ett ilande skrik:
"-NEJ!" Han vände sig om och gick med raska steg mot mig.

Han höll en knytnäve framför mina ögon.

"-Nu håller du käften gumman, annars kan det gå illa" Jag ryggade tillbaka och blundade snyftande.

Min mobil ringde plötsligt ur min väska. Jag försökte med möda öppna väskan med foten, men det gick inte vidare bra, för medans den ena mannen höll i mig tog den andra hånskrattande upp mobilen.

"-Vi visste väll att han skulle ringa" Mannen hånlog mot mig och tryckte på den gröna "svara"-knappen.

Eric's perspektiv:


Någon svarade.

"-Milena, älskling, var är du?" Jag hörde själv oron i min röst men ingen Milena svarade. Jag hörde ett mörkt skratt i andra sidan luren.

"-Oh, du vill förståds prata med din älskling" Han uttalade ordet som om det var smuts.

"-Var är hon?" Pressade jag ilsket fram mellan tänderna och upprepade:

"-Var är hon?!!" Nästan skrikande.

"-Jodu, det kan du få veta - mot vissa omständigheter förståds" Jag hörde en annan mansröst i bakgrunden och ett snyftande läte.

"-Nej. Nej Eric!" Det var Milena. Jag hörde ett slag, ett skrik och den vanliga tonen - när en telefon tutade upptaget.

Scaarryyy ... :o
Skriver nästa kapitel så snart jag kan ... Tack för alla tips föressten. "Mer kärlek" ska ni få snart . Vi försöker att växla lite, eftersom några vill ha mer kärlek och några vill att något spännade ska hända ... Men håll ut, för ♥kärlek♥ ska det inte bli dåligt om i den här novellen, hihi, men tack för era tips och det är superkul att så många läser! Vi blir superpeppade av kommentarer! ♥ puss på er /Nina


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 28

"-Oj, vad du har blivit stor nu, min flicka, men det är klart du ska!" Pappa la en hand på min axel.

"-Ska ni ta med något nu?" 

"-Ja, lite saker, så tar vi resten i veckan eller så" 

"-Är ni helt säkra då?" Mamma ville bara mitt bästa.

Jag kollade och Eric kollade på mig. Vi behövde inte säga något mer än:
"-Helt säkra"






Ett par dagar senare:

"-Godmorgon älskling, sovit gott?" När jag halvsovande kom ut i köket en onsdagmorgon stod Eric redan och stekte pannkakor.

"-Mm" Jag skönk ner på en stol, lat som jag var. Utanför fönstret låg en tunn dimma, och det kändes verkligen som hösten var på väg. Det känndes lite tråkigt. Denna sommar hade varit den bästa i mitt liv. Eric kom med en tallrik till mig, och en till sig och satte sig.

"-Och du?" Mumlade jag. Han såg också rätt trött ut, men mest söt. Hans hår var lite hur som hellst, precis som jag gillade det.

"-Bara bra ... fast lite längre skulle ju inte skadat precis ..." Han skrattade tyst och tog ett bett av sin pankaka och log mot mig.

"-Du är fin i håret" Fnissade jag och kollade upp från min frukost på Eric.

"-Haha, tackdesamma" Han log snett mot mig, som om jag hade varit ironsik.

"-Jag var inte ironiskt faktiskt" Sa jag. Han log och stoppade in resten av sin pankaka i munnen och kom till mig. Han böjde sig ner och kysste mig mjukt.

"-Men du, vill du följa med till studion idag? För du har väll ett eftermiddagspass på affären eller?"

"-Ja!" Jag studsade upp från stolen av glädje och kramade honom, och jag fortsatte:

"-Får jag det?"

"-Varför skulle jag annars fråga dig sötnos?" Jag blev varm i kroppen, och kände mig redan piggare. Jag kysste honom snabbt på kinden, ställde min tallrik på diskbänken och rusade iväg till badrummet för att ta en snabb dusch.

*

Snart var vi påväg till Roxy recordings studio.

"-Vad ska ni göra idag?" Frågade jag nyfiket, och höll hårt i Eric's hand.

"-Jo, skriva lite på låtarna till nya albumet - och spela in ett par låtar" Han log mot mig, och pekade bort mot andra sidan korsningen.

"-Där är det!" Vi skyndade på våra steg och snart var vi framme vid glasdörren. Eric öppnade och vi gick in.

Jag fick möta Thomas, J-son och några till, en vid namn Daniel om jag minns rätt. Det var väldigt roligt, Eric visade mig runt ... Jag hade aldrig varit i en studio förut. Rummet var inte så stor, men högtalare stod i hörnen, och micar och instrument stod uppställda. Bakom en glasruta fanns alla volymknappar och allt sånt som jag inte förstod mig på.

Jag fick för det mesta vara med, men när låtarna spelades in sa Thomas att jag kunde vänta i ett litet instrumentrum. Det gjorde mig inte så mycket.

"-Spela gärna på instrumenten om du vill ..." Sa Thomas, Eric's mananger till mig och jag tackade vänligt.

För de första minuterna satt jag mest i fåtöljen och pillade lite på min Iphone. Twittrade ett snabbt inlägg och fick neka några vänförfrågninar jag fått bara för mott förhållandestatus med Eric på Facebook. Jag hörde Eric och J-son från studion, och tjuvlyssnade lite med örat mot väggen - även om Eric sagt att det skulle bli en överaskning.

Efter en stund kunde jag inte låta bli att sätt mig vid keyborden och klinka lite. Det var så länge sedan jag gjort det. Jag minndes plötsligt alla covers jag hade skrivit på Eric's låtar hemma vid pianot i mitt rum. Det var fina minnen.

Jag kunde inte låta bli att sjunga min cover på Eric's "I'ts gonna rain".

Listen baby, baby listen 
I know I was wrong 
I made you leave 
Trouble, oh I was in trouble 
If I told you how, would you believe


Jag wailade såklart lite extra, men sänkte rösten så att ingen skulle höra. Jag fortsatte, och hörde såsmåningom att Eric och J-son var klara men ville sjunga klart låten. Jag hade glömt hur kul det var att sjunga! När jag höll ut det sista:


Oh, it's gonna rain


Hörde jag hur dörren öppnades, men snabbt stängdes igen. Jag släppte tangenterna och ställde mig upp. Tänk om jag hade stört?


Precis när jag tänkte sjuta upp dörren hindrades jag av några röster pratade utanför. Pratade de om mig?


"-Eric, hon har talang! Vi måste göra något av det!" Det var Thomas. Thomas Lingman, en känd mananger.


"-Jag vet, vi måste bara få henne till att sjunga!" Det var Eric.


"-Vi gör så här ... kom hit någon dag, och ta med henne, så får hon provsjunga"

Snart hörde jag hur någon öppnade dörren igen.

"-Hej, har du haft det tråkigt?" Eric mötte mig i en kram.

"-Nejdå, det var inte så farligt" Sa jag och log. För det hade det ju inte varit.

Jag kastade en snabb blick mot klockan. Kvart i tre.

"-Jag måste nog ta mig till jobbet nu ..." Grymtade jag och såg på Eric.

"-Okej, ska jag följa dig?" Han lade armen om mig och jag placerade min hand på runt hans midja när vi gick ut ur instrumentrummet.

"-Nja, du har väll saker att göra antar jag?" Jag kollade ner på mina fötter.
"-Mm, men ..."

"-Det är okej, vi ses ju ikväll! Mitt pass slutar tio, men jag hittar ju hem"
"-Säkert?" Eric vände sig mot mig och smekte min kind.

"-Jadå!" Jag kysste honom snabbt och gick för att hämta mina väskor i studion.

Lite kort men a ... Tack för alla supefina kommentarer! Jättebra med tips och saker vi kan förbättreá, det gör vår novell bättre ... Och för er som väntar på att något spännande ska hända någon gång - håll ut! Nästa kapitel, då händer det saker ska ni se ;D Vi har alltså alltid planerat för några kapitel framot när vi skriver något, om ni undrar! Dock vill vi ju inte att novellen ska ta slut direkt ... ♥ Eventuellt kommer det ju bli en del två och tre, om vi är tillräckligt peppade att skriva mer! Puss! Skriver nästa kapitel så snart jag får tid, eventuellt ikväll /Nina ♥






So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 27

"-Det är klart jag vill. Men vill du?" Han kollade allvarligt på mig och såg rakt in i mina ögon. Jag väntade en sekund, och svarade sen säkert:

"-Eric, det har jag velat så himla länge. Jag har bara inte vetat hur jag skulle fråga dig om det!" Han kollade på mig ett par sekunder, och drog mig sen mot sig och kramade om mig.

"-Tack. Tack så himla mycket." Han kramade mig ännu hårdare, och jag kände mig så himla lycklig. 'Jag älskar dig'. ville jag säga, men jag fick inte fram nånting. Jag var för lycklig.


Plötsligt kom jag på - Jag skulle börja jobba idag. På Ica, ett sjukt tråkigt jobb, men jag behövde pengarna. Hade verkligen glömt bort det! Jag kastade en snabb blick mot klockan: 08.08. Jag hade exakt 42 minuter tills jag skulle vara klar, i röd, ful Ica-skjorta och allt.

"-Juste!" Fick jag ur mig och rullade snabbt ner från Eric, kanske lite för snabbt, för innan jag hann tänka ramlade jag ner på golvet.

"-Hur gick det?" Eric kunde inte dölja ett skratt när han kikade ner från sängkanten.

"-Bra, tror jag" Jag gned handen mot bakhuvudet men kunde inte hindra att ett skratt slank ur min mun. Jag var snabbt på fötter igen.

"-Varför fick du så bråttom då, ska du någonstanns?" Just det. Jag hade helt glömt bort att säga att jag började idag.

"-Jo ... Jag måste till jobbet. Ica. Klockan nio" Jag rotade i klädhögen brevid sängen.

"-Va? Idag? Nu?" Eric satte sig på sängkanten och drog en hand genom håret.

"-Mm, förlåt" Mumlade jag och drog av mig t-shirten jag sovit i. Eric ställde sig upp och gick mot sin garderob.

"-Jag följer dig" Jag hann inte protestera innan han lite halvstressat också börjat göra iordning sig.

"-Alltså, du behöver inte om ..." Han satte ett mjukt finger framför mina läppar.

"-Klart jag gör! Allt för dig" Han log och gick för att klä på sig.

Jag tog på mig ett par jeans och en tråkig t-shirt, borstade igenom mitt hår och sminkade mig lätt. Mer hann jag inte, utan gick till köket där Eric hade gjort iordning frukost till mig. Vi slänge i oss varsinn macka, och lite frukt.

"-Ska det bli kul att börja jobba?" Frågade Eric mig och kollade upp från sitt mackätande.

"-Nja ... kul och kul ... jag tror du har lite roligare och mer omväxlande jobb än jag" Jag log lite halvt mot honom.

*

Snart var vi på väg. Eftersom affären var så pass nära gick vi till fots. Asfalten var blöt och det smattrade höstigt när våra skosulor nuddade den. Ica, vilket drömjobb ... Jag hade många drömmar, och jag hoppades verkligen inte att jag skulle behöva jobba länge där. Blev mest något jag tog, för att jag behövde pengar ...
I korsningen till Ica, möttes vi plötsligt av en man i trettioårsåldern.

"-Men är detta inte självaste Eric Saade? Har du tid för en liten intervju?" Han lät trevlig, och inte så på som han i spårvagnen.

"-Nej, tyvärr, jag ska följa min flickvän till jobbet" Han sa DET! Eric sa att jag var hans FLICKVÄN. Jag ignorerade tankarna om kvällstidningarnas stora rubriker, och blev varm innombords.

Vid Ica sa Eric hejdå.


"-Vad ska du göra nu?" Frågade jag innan han släppte greppet om min hand.

"-Jag tar mig direkt till studion som ligger här i samma kvarter, när slutar du?"

"-Sju" Mumlade jag och såg ner i marken.

"-Perfekt! Hämtar upp dig här sju, så sticker vi och äter någonstanns!" Log han mjukt och såg mig i ögonen.

"-Tack, jag älskar dig" Jag kysste honom snabbt innan jag vände mig för att gå mot de röd-inramade dörrarna.

"-Jag älskar dig ockå Milena"

*

Jag måste bara säga att jobbet var trist, enformigt och ja ... helt enkelt ... det sämsta jobb man kan ha om man får säga så. De som jobbade i den lilla Ica-butiken var alla 50-plussare och hade antaglien jobbat där i säkert hälften av deras liv. När de gick ut för rökpaus köpte jag mig en risifrutti som jag satt och åt vid bakingången. Det var helt enkelt inget för mig - men ett par veckor fick jag hålla ut i varje fall. Jag hade skrivit upp mig för de närmaste tre.

Klockan segade sig fram. Jag fyllde på varor, främst juicepaket, mjölkpaket, yoghurtpaket, kesopaket, filpaket, smörpaket, jästpaket och alla andra himla paket som skulle finnas i affären. När man bara gick och handlade insåg man inte vilket trist jobb några stackare fick ha och timmar långa sortera in saker.

När jag hörde kyrkklockor långt borta slå sju slag kände jag glädjen sprida sig i mig. Jag slängde skjortan, kartongkniven och namnbrickan på en stol i personalrummet och hörde en tant sucka ljudligt, men jag brydde mig inte, utan tog min väska och sprang ut.

Jag krossade parkeringen och såg Eric kliva ur opeln. Jag ville bara kasta mig i hans famn, även om jag sett honom, för bara några timmar sedan.

"-Hej älskling, hur ..." Han hann inte säga något mer för jag placerade händerna runt hans hals och kysste honom.

"-Det var INTE bra, om det var det du undrade" Sa jag glatt när jag avslutat kyssen. Jag drog en hand genom min långa lugg och studsade bort mot passagerarsätet.

"-Du verkar väldigt glad i alla fall" Eric skrattade och klev in i bilen.

"-Ja superglad, för att jobbet är slut alltså ... och för att få se dig" Jag kände mig verkligen otroligt glad, och busig, så jag fnissade inom mig. Jag älskade den känslan.

"-Haha, jag är glad att se dig också" Eric höll min hand och startade bilen med den andra.
"-Hur hade du det då?" Frågade jag.

"-Bara bra faktiskt, du kanske vill med till studion någon dag?"

"-Ja, gärna!" För det ville jag verkligen.

*

Vi åt på en lite, avlägsen chinesisk restaurang en bit bort från centrum. Det var skönt när inte alla kände igen Eric och ville ha en autograf, det första de gjorde när de såg honom. Han fick bara ge en enda, om jag minns rätt.

När vi satt och åt durrade plötsligt min telefon till. Först trodde jag att det var Eric som lurades, men sen såg jag vem det var ifrån. Mamma. Hej gumman, vi kommer hem om ca. en timme. Är du hemma då? Snabbt skrev jag tillbaka: Nix.

"-Vem hade skrivit?" Frågade Eric och försökte böja sig över bordet för att se.

"-Mamma, dom är hemma om en timme" Jag fortsatte att äta av den goda maten.

"-Ojdå, vi kanske borde skynda oss?" Eric såg frågande på mig men jag fortsatte äta i samma lungna takt.

"-Varför då?" Jag log lekfullt mot Eric.

Så vi fortsatte äta. Och efter maten tog vi en promenad, hand i hand, ner till en hamn där vi satte oss på bryggan.

"-Gud vad fint det är här" Viskade jag mot Eric's axel. Man såg alla ljus från skärgården i skymmningen, och långt borta solen gå ner.

"-Mm, framförallt du" Han höll om mig och jag kände en innerlig glädje. Plötsligt hörde jag något bakom oss.

"-Hhrm" En gubbe med sjömansjacka stod bakom oss och såg på oss.

"-Det är förbjudet att gå på denna brygga efter åtta" Han pekade på en liten, liten skylt.

"-Ojdå, förlåt" Fick jag ur mig och vi ställde oss upp. Inte förrän vi hade gått en bit utom synhåll för gubben fick jag en skrattattack. Då kunde förståds Eric inte heller låta bli att skratta lite.

"-Vad var det nu som var så kul" Eric la en arm över min axel när jag lungnat ner mig lite.

"-Haha, vet faktiskt inte" Vi promenerade tillbaka till bilen, och bestämmde oss för att ta en sväng förbi mamma och pappa på vägen till lägenheten.

*

Konstigt nog ringde jag på dörren istället för att bara öppna. Mamma öppnade.

"-Hej älsklingen min" Mamma omfamnade mig, och sedan Eric. Pappa kom strax efter.

"-Hur har ni haft det?" Det var Eric som frågade.

"-Underbart! Och ni?" Jag sneglade mot Eric och svarade:

"-Minst lika underbart"

"-Nämen vad bra! Hur blir det nu då, sover du här inatt Milena, eller?"

"-Nej ... ehm,  jag funderar på att ..." Mamma kollade frågande på mig och jag fortsatte:

"-Flytta till Eric." Jag andades ut när jag fick se mammas och pappas leenden.

"-Oj, vad du har blivit stor nu, min flicka, men det är klart du ska!" Pappa la en hand på min axel.

"-Ska ni ta med något nu?"

"-Ja, lite saker, så tar vi resten i veckan eller så"

"-Är ni helt säkra då?" Mamma ville bara mitt bästa.

Jag kollade och Eric kollade på mig. Vi behövde inte säga något mer än:
"-Helt säkra"

Nu känner jag att detta kapitel inte blev så bra, men jag har lite bråttom! Ni får nästa i eftermiddag, då jag förhoppningsvis har tid. Kommentera! Och glöm inte att följa på twitter, där vi skriver när ett nytt kapitel är ute :D Pussochkram /Nina

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 26

"-Men du, Eric, vad ska jag säga?" Tänk om han inte ville presentera oss som par, trots att han kysst mig på scenen inför alla?

"-Säg som det är bara, det är det bästa!" Jag log när han sa så, det kändes bra.

"-Tack" Jag la mitt huvud i hans knä och han smekte varsamt över mitt hår.

"-För vad?" Han såg frågande på mig.

"-För att du finns." Jag blundade och log.

Erics perspektiv


Jag vaknade av att jag fick ett slag i magen. Förskräckt satte jag mig upp i sängen och kollade runt omkring mig, men jag såg ingen utom Milena. Haha. Nu förstod jag. Milena. Jag kollade på henne och log. Hon var så himla söt när hon sov. Jag lutade mig fram för att ge henne en puss på pannan, men hann inte fram, utan krockade med en arm som kom flygande på vägen. Som tur var var det inte så hårt. Jag skrattade och smekte henne över håret.
Jag tog snabbt bort handen när hon började mumla någonting, jag trodde att jag hade väckt henne. Men hon rullade över på andra sidan och gnydde lite innan hon började andas djupt igen. Jag andades ut och la mig ner brevid henne igen, och sköt in min arm under hennes nacke, så att jag kunde dra henne till mig och krama om henne.

Vi låg så en stund, och jag försökte somna om, men kunde inte. Så jag började tänka på lite på allt möjligt. Jag tänkte bland annat på hur nytt allt det här måste vara för Milena. Jag försökte att känna mig in i hur hon kände, men det gick inte. Jag hade ju levt med det här sen jag var tretton, det var liksom inget konstigt för mig. Men för Milena... När hon hade berättat för mig om journalisten som i princip hade överfallit henne på spårvagnen igår, fick jag dåligt samvete. Jag kanske inte borde ha kysst henne sådär inför alla de där människorna. Fast jag ville ju visa alla att hon var min. Jag ville visa hela världen hur mycket jag älskade henne.
Jag önskade ändå att jag kunde skydda henne från allt det här på något sätt ändå...

Jag avbröts i mina tankar av att Milena började prata.

"-Nej..." Först trodde jag att hon pratade med mig, men sen insåg jag att hon pratade i sömnen.

Jag lyssnade spänt.

"-Nej, mamma!" Drömde hon om sin mamma? Hon fortsatte:

"-Mamma, jag har ju sagt det! Jag vill inte vara här!" Jag rynkade pannan. Vad menade hon?

"-MAMMA!!!" Hon lät arg. "Nej!! Jag vill inte bo här! Jag vill bo hos Eric! Fatta det nån gång!" Jag ryckte till. Menade hon verkligen det?

"-Snälla mamma. Du måste förstå. Jag älskar honom. Jag kan bara inte leva utan honom..." Jag blev helt varm inombords. Vile hon verkligen bo hos mig? Jag kände hur mitt hjärta slog snabbare, och njöt av tanken och log. Jag kramade om henne lite hårdare, och hon gnydde lite innan hon slappnade av och började andas djupare igen. Jag lät mina läppar nudda hennes hår, och drog in hennes doft. Underbart. HON var underbar. Jag lutade min kind mot hennes huvud, och efter ett tag slumrade jag till också.


*


Milenas Perspektiv

Jag vaknade när solen lyste på mig mellan persiennerna. Jag öppnade försiktigt ögonen och kollade på klockan som stod på nattduksbordet.

07.59

Då borde Eric vara hemma. Det pirrade skönt i maggropen när jag tänkte på honom. Vi hade haft en sån fantastisk vecka tillsammans. Imorgon skulle mina föräldrar komma hem... Och jag skulle flytta hem igen. Det högg till i hjärtat. Nej. Jag fick inte tänka på det. Men jag kunde inte låta bli, och kände efter ett tag att en tår börjad leta sig fram genom ögonvrån. Jag knep ihop ögonen, och tänkte på hur gärna jag ville stanna hos honom. För alltid. Eller liksom hela tiden. Jag skulle så gärna vilja berätta för honom att jag så himla gärna skulle vilja bo med honom, men jag visste inte hur han skulle reagera, så jag lät bli, hur mycket jag än ville det.

Var var han förresten? Jag vred lite på mig för att kolla efter, men märkte att jag var fast. Sen märkte jag vad det var som höll fast mig. Det var Erics armar. Jag slappnade av, la mig ännu närmare Eric - visserligen låg vi redan typ en millimeter från varandra, men ändå - och log för mig själv.
Men jag var för pigg för att bara ligga stilla, så jag lyckades vända på mig så jag låg med ansiktet mot hans bröstkorg. Jag försökte picka på honom, men han sov lugnt vidare. Jag försökte trycka mig lite bakåt så att jag kunde komma loss.

Han muttrade något i stil med "-Nej..." och drog mig närmare sig igen så att jag inte kunde röra mig alls. Jag suckade. Jag fick väl lov att komma på någonting annat.
Efter en stunds funderande fick jag plötsligt en idé.
Jag lyckades kravla mig upp så att mitt ansikte var i jämnhöjd med hans. Sen började jag kyssa honom. Efter inte särskilt lång tid - jag vet inte om han gjorde det i sömnen eller inte - tog han bort händerna som låg runt min midja och placerade de runt mitt ansikte istället. Jag var inte beredd på det, och kunde inte göra motstånd när jag lyftes upp och hamnade ovanpå honom. Han öppnade ögonen och kollade på mig. Sen skrattade han och kysste mig igen.

"-Jag trodde aldrig att du skulle komma på hur du skulle väcka mig!" Jag fattade plötsligt vad han menade och greppade tag i närmaste kudde för att kasta på honom.

"-Du lurades!" Jag skrattade medan jag lyfte kudden för att kasta den. Han stoppade min arm i luften och tog istället båda mina armar och höll ut de åt sidan så att jag inte kunde göra någonting.

"-Du är inte särskilt stark, du." Han skrattade när jag försökte ta loss armarna för att protestera. Han log kaxigt mot mig.

"-Eller beror det på att du blir yr av min kysskicklighet?" Han log ett bländade leende som fick mig att mjukna. Så jag svarade:

"-Kanske det... Just nu vet jag faktiskt inte riktigt." Han skrattade och släppte mina armar, som jag genast virade runt honom. Han la händerna på min rygg och tryckte mig närmare mot sig samtidigt som han mjukt placerade sina läppar och började kyssa mig. Som ett svar på hans fråga blev jag alldeles slapp och kunde inte göra annat än att fläta in mina fingrar i hans hår och besvara kyssen. När han släppte mitt ansikte skrattade han.

"-Jag trodde väl det." Jag kunde inte låta bli att fnissa, och han tryckte mig hårt men kärleksfullt mot sitt bröst innan han sa:

"-Vet du, du pratade i sömnen i natt." Jag stelnade till. Vad hade jag sagt? Hoppas att det inte var något pinsamt. Han verkade märka att jag blev lite ansträngd, och smekte mig lugnande över ryggen.

"-Det är ingen fara, älskling. Du sa inte precis något dumt eller så..." Han log mjukt mot mig. "-Det var bara det att..." Han såg plötsligt blyg ut, som om det var något han inte riktigt vågade säga.

"-Vadå? Vad är det?" Nu var det min tur att lugnande smeka honom över håret. Han såg en sekund på mig. Sen öppnade han munnen för att börja... Men ångrade sig.

"-Äh, glöm det." Han vände bort ansiktet, men jag tog det mellan båda mina händer och tvingade honom att titta på mig. Han mötte min blick, och plötsligt verkade allt tvivel försvinna hos honom. Han log mjukt mig, och satte sig upp innan han började. Jag satte mig också upp så jag satt mitt emot honom, och han tog tag i mina händer.

"-Milena...", började han. "-Jag bara undrar om... " Han harklade sig. "-Jag bara undrar om du vill bo här hos mig. Asså, jag menar flytta in, stanna här, inte bara sova här då och då, utan liksom... alltid."

Jag kunde riktigt se hans mungipor dras uppåt när han såg min ansiktsuttryck. Jag kände hur mitt hjärta bultade, och hur det pirrade lyckligt i magen. Jag log mot honom.

"-Vill du verkligen det?" Han såg lycklig ut.

"-Det är klart jag vill. Men vill du?" Han kollade allvarligt på mig och såg rakt in i mina ögon. Jag väntade en sekund, och svarade sen säkert:

"-Eric, det har jag velat så himla länge. Jag har bara inte vetat hur jag skulle fråga dig om det!" Han kollade på mig ett par sekunder, och drog mig sen mot sig och kramade om mig.

"-Tack. Tack så himla mycket." Han kramade mig ännu hårdare, och jag kände mig så himla lycklig. 'Jag älskar dig'. ville jag säga, men jag fick inte fram nånting. Jag var för lycklig.

åååh, gud vad jag älskar dig, Eric!♥ Så himla mysigt! Tack, alla underbara läsare för alla fina kommentarer, Love Ya! Förlåt för sent kapitel, men nu är det i allafall här!:D Puss och Kram/Wanja♥

PS. Glöm inte att följa oss på twitter!(SaadeStoories)

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 25

När vi efter flera timmars shoppande, pratande och ätande satte oss på spårvagnen - med typ femtio shoppingbags - för att åka hem, var vi helt slut. Som tur var skulle Jennifer åt samma håll som jag, så vi kunde åka tillsammans. Mitt under en diskussion om huruvida Alex var hennes pojkvän eller inte - eller han var enligt henne egentligen inte det, men hon visste inte riktigt - , kände jag hur någon knackade mig på axeln. Jag vände mig långsamt om...


Jag kände en blixt som bländade mig. Oh, nej.

"-Så, du är alltså Eric Saade's nya tjej? Hur träffades ni?"

"-Ehm, alltså ..." Jag visste inte vad jag skulle säga. Jennifer kollade skrämt ner på sina fötter, så av henne fick jag inte mycket hjälp.

"-Berätta!" Journalisten, som såg ut som en mosad groda, stirrade energiskt på mig och väntade med penna och block efter svar. Jag kände många blickar från folket i spårvagnen. Jag sökte förtvivlat efter något att säga.

"-Men du, det känns inte rätt för mig att stå och prata med folk jag inte känner HÄR - ring mig senare" Jag tog pennan och blocket ur handen på honom och skrev ner ett nummer med stora siffror och avfyrade ett bländade fejk-leende mot journalisten.

"-Tack! Jag ringer" Äntligen blev jag av med honom, och han steg ur spårvagnen vid nästa hållplats.

Jennifer stirrade på mig.

"-Milena! Gav du honom ditt telfonnummer" Jag skrattade:

"-Tja ... nummret till min favoritpizzeria, om det räknas" Nu började hon också skratta.

"-Du är smart du, han kommer få sig en rejäl överaskning"

*

I närheten av Eric's lägenhet klev jag av och sa 'hejdå' till Jennifer. Vi hade verkligen haft en rolig dag ...

"-Men du, vi måste ses snart!" Ropade Jennifer efter mig när jag var på väg ut från spårvagnen.

"-Ja, ring!" Jag klev ut på gatan och började promenera mot lägenheten.

Det var bara något kvarter bort, där Eric bodde, men det känndes så långt att gå - ensam. Jag saknade honom varje sekund han inte var i min närhet.

När jag låst upp dörren och klivit in känndes det tomt. Inne i lägenheten var det varmt och mysigt, men jag såg det inte alls på samma sätt när jag var ensam. Men antagligen skulle jag få vänja mig. Innerst inne behövde jag kanske lite egen tid också.

Det var knappt tre timmar tills Eric skulle komma hem. Jag bestämmde mig för att fixa en överaskningsmiddag till honom, men ännu hade jag mycket tid. Jag satte mig framför tv:n och zappade mellan kanalerna. Det gick en repris på idol, och några dåliga amrikanska tv-serier som mest bara var menlösa. Plötsligt upptäckte jag en almanacka som låg på soffbordet, det var Eric's. Jag kunde inte låta bli att kika i den. Jag bläddrade fram till oktober ... 29 - Det var ju Eric's födelsedag! Även om det var en tid kvar började jag fundera ... Jag behövde hitta på något speciellt, som han gjorde för mig.

Jag stängde av tv:n och gick till min väska för att hämta min laptop. En överaskningsresa - hur bra var inte det? Tänk, på en strand långt härifrån, bara jag och Eric ... En dröm.

Jag klickade runt på olika resehemsidor och drömde mig bort. Spanien, någon fin ö i Grekland, Thailand, Turkiet ... Det fanns inte få resorter som jag alltid velat åka till, så det var svårt att bestämma - tills jag hittade en underbar bild. En ensam bungalow över ett aldelles turkost vatten, med en liten brygga och hängmattor, där man kunde hoppa ner direkt i vattnet ifrån. Jag kunde inget annat än att beställa en vecka på Bora Bora i franska polynesien - trots att det kostade hela mitt sparande som jag hade kvar.

Kontot tomt - men ändå rätt glada miner. Jag var nöjd med vad jag bokat.
Nu var det dags för middagen - Jag stängde min laptop och gick ut till köket. Vad skulle jag laga? Jag kollade i kylskåpet ... det fanns köttfärs, mais, grönsaker och lite allt möjligt för att göra en mysig taco-kväll. Det enda som fattades var ju brödet förståds. Ute hade det börjat regna, och jag hade ingen lust att gå och handla - Men gott om tid hade jag ju, så varför inte baka?

Jag började steka mjuka tacobröd i stekpannan efter den mexikanska tortilla-receptet. Dom blev riktigt lyckade. Jag dukade fram alltsammans på bordet och tände ljus. Snart hörde jag en hand på dörrhandtaget, och jag släckte lyset och gömde mig bakom dörren.
"-Hallå?" Eric ställde ner sin väska i hallen, tog av sig skorna och jackan och skakade ur lite kallt regnvatten ur sitt mörka hår.
"-Milena?" Han gick in i köket, och fick se det dukade bordet.
"-Du! Jag vet att du är här någonstanns!" Han lät så kul så jag inte kunde låta bli att fnissa, där jag stod bakom dörren. Han skrattade och stängde dörren.

"-Nej, det där var orättvist!" Jag försökte se förnärmad ut.
"-Haha, vad var det som var orättvist? Att du började skratta för att jag är så rolig?" Han kom mot mig och jag flätade ihop mina fingrar i hans nacke, och kysste honom. Han besvarade kyssen och höll om mig länge.
"-Vad fint du har gjort!" Sa han när han satt sig vid det dukade bordet.

"-Haha, tack för imorse föressten, du ska bara veta hur glad jag blev" Han tog min hand.

"-Äsch, det var inget stort!"


Vi började äta av maten och Eric var riktigt imponerad av mitt taco-bröd bakande:

"-Tusen gånger bättre än de man köper" Sa han, och faktiskt tyckte jag det själv också.

Eric verkade dock rätt trött efter första dagen med intensivt jobb igen, efter turnens slut.

"-Hur var det att jobba idag då?" Mumlade jag medans jag tog en stor tugga mat.

"-Jodå, det var väll okej ... Mest planering idag, men nästa vecka börjar vi med låtskrivandet och inspelandet och allt igen. Det är ju det roligaste"

"-Har du inte mycket intervjuer då?" Så hade jag i varje fall alltid sett det.

"-Jo, hela tiden. Kul, men jobbigt. I princip all tid jag inte är i studion på dagarna ska jag gästa på någon festival, bli intervjuad eller göra vad allt det nu är" Han suckade lite.

"-Fast det är kul?"

"-Det bästa som finns, jag älskar mitt jobb, men ibland blir det för mycket" Han log snett.

"-Jag vill ha tid att vara med dig" Fortsatte han. Jag blev varm innombords när han sa så.

*

Vi satt oss i soffan och pratade lite. Ute smattrade regnet mot asfalten och det var mysigt att sitta inne i den mjuka soffan.

"-Jo, just det, pressen var efter mig idag ..." Jag kände att det nog var lämligt att tala om.

"-Va? Vad sa du till dom?" Han verkade nästan förskräckt.

"-Jo ... jag sa att dom skulle ringa" Sa jag och han såg förvånat på mig.

"-Och gav dom numret till en pizzeria" Fortsatte jag och Eric brast i skratt.

"-Smart!"

"-Men du, Eric, vad ska jag säga?" Tänk om han inte ville presentera oss som par, trots att han kysst mig på scenen inför alla?

"-Säg som det är bara, det är det bästa!" Jag log när han sa så, det känndes bra.

"-Tack" Jag la mitt huvud i hans knä och han smekte varsamt över mitt hår.

"-För vad?" Han såg frågande på mig.

"-För att du finns." Jag blundade och log.



Blev lite kort nu, men jag har skola som börjar om tio minuter så ... Har antagligen tid för nästa kapitel i eftermiddag, eller ikväll ...! Snart händer det grejer i novellen ska ni veta ... Kanske lite trög för tillfället men ja, vi har saker på gång, så sluta inte läsa :D Puss/ Nina ♥



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 24

När vi var inne i lägenheten satt jag mig i soffan och började öppna paketet jag fått av mina föräldrar försiktigt. Snart såg jag vad det var - En iphone4.

"-Haha, med det var ju generöst" Eric log snett och jag skickade snabbt ett sms från min gamla mobil till mamma och pappa: Tack så jättemycket för presenten!

"-Så. Nu är det dags att slänga den här" Jag slängde 'tegelstenen' på soffan och puttade omkull Eric på rygg och la mig på honom. Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig,  och jag fnissade hysteriskt.



Eftersom Erics turné var slut nu, hade vi några dagar för oss själva nu, innan han skulle börja jobba igen. Vi tillbringade en hel del av tiden hemma i lägenheten, men på tisdagskvällen åkte vi och picknickade på stället där vi hade varit första gången tillsammans och stannade ända tills det blev mörkt. Vi låg där tillsammans i solskenet och hade det superskönt. Hela tiden höll han min hand, som om vi var ihopsydda eller nåt. Det kändes så himla underbart. Och nu visste jag att han faktiskt älskade mig också. Det fick mig bara att älska honom ännu mer.
Vi låg där och pratade, åt och tittade på varandra i flera timmar, men till slut kunde vi nästan inte se marken framför oss, så vi bestämde oss för att åka hem.

Jag visste ju att Eric skulle behöva börja jobba någon gång igen, men blev ändå överraskad när berättade det för mig i bilen på vägen hem.

"-Jag ska börja jobba imorrn". Han kollade lite ledset på mig, och jag tog hans hand. Jag försökte att inte låta besviken när jag svarade:

"-Det är okej. Asså, jag menar, jag skulle jättegärna velat ha flera dagar bara med dig, men till och med jag förstår att du måste börja någon gång igen. Man kan ju inte ha semester jämt". Jag log mot honom, och han verkade lättad att jag tog det så okomplicerat. Jag fortsatte:

"-Vad ska ni göra?" Han kollade lite tveksam på mig när han svarade:

"-Typ planera budgeten eller nåt. Jag vet inte om det är så kul för dig."

"-Äh, det är ingen fara! Jag kan..." Jag försökte snabbt komma på något. Sen fick jag en idé. "-Vänta lite!"

Jag tog upp min mobil ur min bruna läderväska och började slå ett nummer. Eric kollade frågande på mig.

"-Vem ringer du till?" Han flätade in sina fingrar i mina i väntan på svar.

"-Jennifer." Jag förde mobilen till örat. Efter nio signaler tänkte jag ge upp och lägga på, men precis då svarade hon.

"-Hallå? Asså förlåt, jag fick inte upp mobilen. Vem är det?"
Hon lät lite stressad, och jag kom att tänka på att jag kanske störde henne. Hon kanske jobbade också? Äh.

"-Hej, Jennifer, det är Milena!" Hon verkade slappna av när hon hörde att det var jag.

"-Nämen hej sötnos, hur har du det?"
Jag log åt hennes tonfall och såg snabbt på Eric innan jag fortsatte. Han hade blicken fokuserad på vägen igen, men höll fortfarande min hand.

"-Du, jag tänkte bara fråga en sak..." Jag tog en snabb paus, och fortsatte sen: "-Eric ska börja jobba imorrn, och jag undrade bara om du kanske ville hitta på något? Om inte du också jobbar förstås?"

*

Jennifer var eld och lågor över mitt förslag, och började direkt rabbla upp idéer på vad vi kunde göra. Hon sa att hon behövde en ordentlig shoppingrunda, så vi bestämde oss för att träffas nere på stan på förmiddagen och äta shoppa tillsammans, och sen äta lunch nånstans. När jag hade lagt på vände jag mig mot Eric.

"-Är det okej för dig då?" Först låtsades han tänka en stund, men skrattade sen och rufsade om mitt hår.

"-Milena, jag är inte din mamma. Det är väl jättekul om du och Jennifer kan hitta på nåt, så att du inte måste sitta hemma och uggla hela dagen!" Jag rufsade om hans hår, för att hämnas. Tyvärr var det inte lika lätt att förstöra en killes frisyr som att förstöra en tjejs. Ärligt talat såg han faktiskt ännu sexigare ut efter min lilla hämndattack. Jag suckade och han fick typ en skrattattack när han såg mitt uppgivna ansikte. Men sen mjuknade hans ansikte och han verkade ångra sig.

"-Förlåt. Jag vet ju hur viktigt det är för er tjejer med frisyren..." Han började fnissa och jag kastade löst en hatt på honom som hängde på nackstödet. Han satte på sig den och lutade sig sen över till mig för att ömt kyssa mig på munnen. Jag blev som vanligt när Eric kysste mig helt yr och hade inga tankar på att hämnas längre. Efter en alldeles för kort stund lutade han sig tillbaka och kollade på mig, som fortfarande kände mig lite vinglig.

"-Ska vi gå in?" Vi hade kommit fram, märkte jag nu.

"-J-jag vet inte om jag kan...", stammade jag fram. Eric höjde på ögonbrynet och började sedan skratta.

"-Kom", sa han. "-Jag bär dig." Han lyfte ut mig ur bilen och gick mot ingången. När jag när vi hade kommit innanför dörren till lägenheten fortfarande inte hade sagt något började han kolla lite oroligt på mig.

"-Jag kanske borde ha tagit det lite försiktigare... Jag visste inte att du blir så lätt påverkad" Jag log lite slappt mot honom.

"-Du får gärna påverka mig oftare." Han skrattade och pussade mig på pannan. Vilket gjorde mig yr igen. Jag brukade inte vara så här lättpåverkad. Jag kanske var sjuk. Eller så var det han som var sjukt underbar... Jag trodde på det senare alternativet.

"-Jaså? Är jag så bra på att kyssas?" Han log kaxigt.

"-Bra? Ja, faktiskt. Alldeles för bra till och med". Han började skratta igen, och sparkade av sig sina röda sneakers innan han kysste mig igen och gick in i vardagsrummet.


*


Nästa morgon när jag vaknade var sängen brevid mig bäddad och tom. Jag blev först orolig. Hade det hänt nåt? Men kom sen på att Eric skulle ju jobba idag. Just det. Jag upptäckte plötsligt ett litet kuvert på nattduksbordet. Jag log för mig själv. Han var så himla gullig. När jag läste brevet han skrivit kände jag hur mina mungipor drogs uppåt.

God morgon älskling♥

Hoppas du har sovit gott.
Du sov så sött när jag skulle gå, så jag ville inte väcka dig.
Saknar dig redan, varje sekund utan dig känns som en evighet!
Frukost finns i köket.

Älskar dig♥ Du är mitt allt

Din Eric


Jag kände hur det stockade sig i halsen när jag fällde ihop pappret och höll det mot hjärtat, innan jag la ner det på nattduksbordet igen. Jag kollade ut genom fönstret. Det såg ut att vara varmt, så jag valde att sätta på mig en vit magtröja och ett par mörkblåa hotpants. Till det tog jag en stor stråhatt och ett par peaceörhängen. Det kändes som en ganska bra shopping-klädsel.

När jag hade klätt på mig och sminkat mig lätt gick jag ut i köket. Jag blev helt rörd när jag såg vad Eric hade förberett för mig. Mitt på bordet stod en vas med röda rosor, och på en tallrik låg rostat bröd i form av två hjärtan. Brevid stod ett glas med blodapelsinjuice. Mums. Jag satte mig ner och började äta. Plötsligt såg jag ett litet kort som var lutat mot vasen med rosorna.

I ♥ You


Jag log för mig själv. Han var så himla underbar. Jag måste komma ihåg att tacka honom ordentligt. Det var i och för sig ingen risk att jag skulle glömma bort det.


*


Klockan halv tio rusade jag ut ur huset, och sprang till spårvagnen. När jag satt där på väg ner till centrum, fick jag ett sms av Jennifer.

På väg? Väntar vid Sergels.


Jag skickade snabbt iväg ett svar.

På väg. Är där om fem minuter.


Sju minuter senare sprang jag in på drottninggatan, och sju och en halv minut senare såg jag Jennifer som satt på trappan vid Sergels torg. Jag gav henne en hastig kram.

"-Hej sötnos!" Hon kollade ivrigt på mig. "-Redo för shopping?" Jag log åt hennes entusiasm. Hon var som ett litet barn i en godisaffär.

"-Visst." Hon tog mig i armen och drog mig bort mot närmaste klädaffär.

"-Kom då!" Jag fick lov att skratta.

Vi hade jättekul tillsammans, jag tyckte verkligen om Jennifer. Vi hade bara känt varandra i typ en vecka, men ändå kändes det som om vi redan var typ bästa vänner. Vi pratade om allt och inget, och jag berättade hela historien om hur jag och Eric hade träffats. Hon hade säkert redan hört den, men hon gillade tydligen romantiska historier, så jag berättade den igen. Vi åt lunch på Starbucks - de har verkligen sjukt goda sallader - och tog en mjukglass till efterrätt, som vi satte oss och åt på en bänk. Någon gång var det några tjejer i tonåren som kollade på mig och viskade med varandra, men annars klarade jag mig undan ganska bra, troligtvis tack vare min enorma stråhatt. Tidningarna skrev fortfarande om "Eric Saades hemliga romans", men som tur var hade inga journalister fått tag på mig eller Eric. Än.


När vi efter flera timmars shoppande, pratande och ätande satte oss på spårvagnen - med typ femtio shoppingbags - för att åka hem, var vi helt slut. Som tur var skulle Jennifer åt samma håll som jag, så vi kunde åka tillsammans. Mitt under en diskussion om huruvida Alex var hennes pojkvän eller inte - eller han var enligt henne egentligen inte det, men hon visste inte riktigt - , kände jag hur någon knackade mig på axeln. Jag vände mig långsamt om...

Vem kan det vara?:o Kommentera! LoveYa♥//Wanja

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 23

"-Hallå!" Ropade jag in i hallen. Inne i vardagsrummet var ljus tända och en lungn musik flöt över nedervåningen. Mina föräldrar ...

"-Hej" Sa mamma och pappa i mun på varandra, när de dök upp i dörröppningen. Men när de såg vem som höll min hand såg de ut som de skulle ramla bakåt. Jag såg att mamma rodnade, pappa harklade sig.

"-Eric" Han sträckte fram handen och presenterade sig med ett varmt leende. Mamma såg ut som hypnotiserad ut, men försökte skaka av sig det.

"-Saade..." Hon log förvirrat mot honom.

"-Eric ... det här är alltså min mamma och pappa" Jag sneglade mot honom.

"-Anita" Sa mamma, och log ett brett leende.

"-Christian" Fyllde pappa i och sträckte fram handen. Dom såg lite stela ut. Antagligen mest förvånade.

"-Trevligt att träffas" Sa Eric. Han var nog den mest avslappnade här.

Vi gick mot vardagsrummet där bordet var dukat, närapå perfekt. Sånna var mina föräldrar. Perfektionister. Fast på ett positivt sett.

Vi satte oss vid bordet och mamma serverade maten. Någon italiensk pastarätt. Mamma vinkade till mig med handen och bad mig att komma. Jag klev upp från stolen och gick till mamma som stod i köket.

"-Mamma... vad är det?" Sa jag lite irriterat.

"-Milena! Det där är Eric Saade! Din idol!" Hon verkade väldigt förvånad.

"-Ja. Han är min pojkvän mamma."

"-Men...!"

"-Kom, han bits inte, verka lite normal och avslappnad" Jag drog ut henne till vardagsrummet där Eric och pappa satt och pratade, och skrattade åt något.

Snart satt vi vid bordet, och mina föräldrar kunde umgås normalt med Eric. Finally. De frågade honom frågor i massor.

"-Hur lärde du känna vår dotter egentligen?" Frågade pappa Eric och höjde ena ögonbrynet.

"-Jo... det är en rätt lång historia" Eric sneglade mot mig och jag log.

"-Sätt igång och berätta då" Skrattade mamma. Eric och jag berättade allt i kortformat, utan onödiga detaljer som kyssar, olyckor och allt vad det var. Mamma och pappa log.

"-Så det är där du har hållit hus hela tiden" Mamma kollade på mig och log.

"-Mm" Sa jag och stoppade i den sista pastabiten i munnen. Jag la armen om Erics midja. Jag hoppades att han inte tyckte mina föräldrar var så jobbiga.

*

Vi pratade och skrattade. Jag var glad att mina föräldrar kom så bra överens med Eric.

"-Men du, Milena, jag och pappa hittade en billig resa för att vara borta en vecka igår, pappa är ledig och så... Men om" Jag avbröt henne.

"-Det är okej mamma! Jag klarar mig själv, jag är myndig nu" Jag skrattade, och mina föräldrar log.

"-Hon kan bo hos mig" Sa Eric och fortsatte:

"-Om det är okej för er förstås" Han kollade på mamma och pappa.

"-Självklart, du är en ordentlig man" Jag suckade åt pappas ordval, men var i själva verket glad. Eric skrattade.

"-När åker ni?" Frågade han.

"-Som det ser ut nu, och om det är okej, i morgon..." Mamma verkade lite osäker.

"-Super, men jag borde nog packa lite saker" Sa jag och var på väg att ställa mig upp.

"-Gör ni det" Sa pappa och jag och Eric ställde oss upp.
"-Tack så mycket för maten, det var fantastiskt gott" Sa Eric ordentligt och jag slängde ur mig ett snabbt "tack".

"-Ingen orsak"

När vi gått upp en bit i trappan hörde jag svagt mamma viska till pappa:

"-Christian! Det där var ju Eric Saade! Kan man tro på att det är vår dotters pojkvän?!" De skrattade, och jag skakade på huvudet.

"-Ursäkta mina föräldrar... de blev nog bara väldigt, väldigt förvånade. Det går över" Viskade jag till Eric och han skrattade.

*

Eric satt på min säng och granskade mina väggar som var fulla av Eric Saade affisher medan jag drog fram en väska ur garderoben.

"-Som tur är det ju enkelt att klä sitt rum i bilder av dig. De finns ju överallt" Skrattade jag.

"-Haha, jag borde nog printa upp lite bilder av dig också" Han log mot mig.



Jag satte igång att packa. I princip hela min garderob, och lite tillbehör jag ville ha med mig. Jag såg fram emot en vecka, bara med Eric. Jag gick till badrummet och plockade ihop alla nessesär-saker, tandborste, duschtvål, lotion, deo, smink och allt vad det är.

Mamma och pappa satt fortfarande nere och pratade. Tydligen hade de mycket att prata om.

Innan jag stängde väskan packade jag i min dagbok, ett litet fotoalbum och mitt skrivblock. Tre viktiga föremål. Eric satt på min säng och såg på mig. När jag packat klart och borstat igenom mitt hår satt jag mig på sängkanten och kysste honom mjukt.

"-Ska vi dra oss hem till dig?" Sa jag.

"-Absolut" Han tog min hand i ena handen och min väska i andra, och vi gick ner för trappan.

"-Mamma, pappa, tack så jättemycket, vi ska nog dra oss "hemmåt" nu" Mamma reste sig från bordet och gick för att hämta något ur den låste byrån. Pappa kom för att säga hejdå i hallen.

"-Och just det, grattis gumman" Mamma gav mig ett hårt paket i blommigt omslagspapper med texten: TILL VÅR ÄLSKADE MILENA i perfekta bokstäver.

"-Tack mamma. Tack pappa. Jag öppnar det sen" Jag gav dom varsinn varm kram. Jag älskade verkligen mina föräldrar, och att de var så enkla och okoplicerade.

Eric sa hejdå och tackade, och jag drog på mig min jeansjacka som hängde på en krok i hallen. Tills vi åkte iväg med bilen stod mamma och pappa med armarna om varandra och vinkade leende. Det var skönt att alltid skiljas glada. Nu skulle jag få en vecka hos Eric. En dröm för mig.

*
När vi var inne i lägenheten satt jag mig i soffan och började öppna paketet jag fått av mina föräldrar försiktigt. Snart såg jag vad det var - En iphone4.

"-Haha, med det var ju generöst" Eric log snett och jag skickade snabbt ett sms från min gamla mobil till mamma och pappa: Tack så jättemycket för presenten!

"-Så. Nu är det dags att slänga den här" Jag slängde 'tegelstenen' på soffan och puttade omkull Eric på rygg och la mig på honom. Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig,  och jag fnissade hysteriskt.

Myysigt! Men gud, är så avundsjuk ♥ Superkul att vi får så mycket bra respons på novellen :D Tack! Kanske kommer ett till ikväll, kram/Nina

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 22

"-Jag förstår precis vad du menar. Det är samma för mig..." Jag kände hur hans bröstkorg rörde sig när han skrattade av lättnad, och jag kunde inte låta bli att le. Jag tog ett djupt andetag, och viskade sen:

"-Jag älskar dig, Eric Saade."

Jag kunde känna hans lycka när han svarade.

"Och jag älskar dig, Milena Seger. Jag älskar dig så himla mycket. Det kommer jag alltid att göra"

Sen slöt han armarna tätt omkring mig. Och så låg vi, en lång stund,  bara lyssnandes till varandras andetag, tills vi somnade...



Jag vaknade av att morgonsolen sken mig i ansiktet och en svag vind blåste in i rummet. Eric stod med rufsigt hår vid det öppna fönstret och såg ut över Birkastan.


"-Godmorgon älskling" Sa Eric när han såg att jag vaknat.

"-Hej" Mumlade jag och Eric skrattade och kom och satt sig brevid mig på sängen.

"-Har min artonåring sovit gott?" Han såg på mig med sina vackra bruna ögon.

"-Mm..." Mumlade jag sömnigt och sträckte mig mot honom. Han kysste mig mjukt.

"-Jag är hungrig" Sa jag när han avslutat kyssen. Han log och lyfte upp mig och bar mig till köket. Han satte ner mig på diskbänken och gick mot kylskåpet.

"-Vad vill du ha då?" Eric såg på mig och jag hoppade ner från diskbänken.

"-Hmm" Jag granskade det välfyllda kylskåpet och tog tillslut ut en chokladmousse.

"-Ska du äta den till frukost?" Eric skrattade medan jag gick för att hämta en sked.


Jag satte mig vid bordet och åt min chokladmousse medans Eric gjorde mackor och hällde upp juice till mig. Vad bortskämd jag kände mig. Plötsligt när vi satt och åt frukost ringde min telefon.


"-Hallå?" Svarade jag som standardsvar.

"-Hej gumman! Vart har du hållit hus hela tiden? Skulle du inte komma förbi i går kväll?" Mamma babblade på.

"-Jo... men..." Jag såg på Eric och han nickade.

"-Jag är hos min pojkvän" Fortsatte jag och andades ut.

"-Men gud så trevligt!" Mammas plötsliga svar gjorde mig väldigt förvånad.

"-Kan ni inte komma förbi på middag ikväll, så jag och pappa får träffa honom och du kan få dina presenter" Jag log finurligt mot Eric. Han kollade upp från sitt smörgås-ätande.

"-Det ska nog gå bra..." Sa jag tillslut, utan att ha fått några som helst okej-tecken från Eric.

"-Nämen så kul, då ses vi ikväll då"

"-Hejdå mamma" Jag la på och gick tillbaka och satt mig i Eric's famn.

"-Har du något för dig ikväll?" Jag snurrade in mina fingrar i hans mörka hår.

"-Nej, det tror jag inte... Vaddårå?"

"-Jo, mamma och pappa skulle vilja att vi kom och åt med dom" Jag kollade osäkert ner på mina fötter.

"-Absolut" Jag blev glad över hans säkra svar.

"-Är det okej för dig då?" Frågade jag och han skrattade.

"-Varför skulle det inte vara?" Han log och kysste mig snabbt.

Vi åt klart frukosten och pratade en del om den underbara gårdagen. Jag kände mig fortfarande som den lyckligaste personen på jorden inombords, och det skulle nog hålla ett tag. Eric verkade också glad. Och det var ju förståds det viktigaste.

*

Efter frukosten gick jag och tog en snabb dusch. Det var skönt att bara låta det varma vattnet forsa ner längs ryggen och glömma allt som hela tiden händer. Även om det var det underbaraste som hänt mig, var det fortfarande svårt att förstå. Jag tog långt tid på mig och stod länge och bara lät vattnet falla på mitt ansikte. Kanske lite för länge för plötsligt hörde jag Eric's röst.

"-Milena? Du är väl okej?" Jag skrattade och svarade:

"-Varför skulle jag inte vara?"

När jag duschat klart virade jag en handduk runt kroppen och gick till sovrummet. Jag rotade runt i den lilla väskan jag hade med mig och hittade tillslut något att ta på mig. Det fick bli ett par svarta leggings, shorts och en stor vit tröja.

"-Vad fin du är" Eric kom in i rummet och granskade mig. Han la armarna runt mig och såg mig i ögonen.

"-Du också" Fick jag ur mig.

*

"-Så när skulle vi vara hos dina föräldrar?" Frågade Eric mig där jag satt i hans låtskrivar rum och kollade på alla hans skivor.

"-Typ sju tror jag .."

"-Vad vill du hitta på idag då?" Sa Eric och jag kollade upp.

"-Spela något" Jag hämtade gitarren och gav den till honom.

"-Okej... vad?" Han log mot mig.

"-Vad som helst" Jag satt mig ner på den tjocka mattan och tittade på honom. Han satt sig ner på pallen och började spela. Jag kände genast igen låten. I'ts gonna rain. Jag bara satt och njöt. När han spelat klart gav han mig gitarren.

"-Så, nu är det din tur" Jag blev förvånad och kollade på honom med stora ögon.

"-Aldrig, jag suger" Han höll ett finger framför mina läppar.

"-Säg aldrig så där" Han skakade på huvudet och gick till laptopen som stod på skrivbordet och klickade på en video från gårdagens konsert som redan var på YouTube. Efter en stund hörde jag att det var Break of Dawn, då jag sjöng. Jag kände hur det hettade om kinderna, men Eric log bara.

"-Du måste veta hur bra du egentligen är" Sa han och hjälpte mig upp från golvet.

*

Klockan började närma sig sju. Vi hade tillbringat den största delen av dagen i lägenheten. Eric knäppte sin skjorta och jag klev i mina skor.

"-Redo?" Sa jag, och öppnade dörren.

"-Självklart" Eric log och kysste mig snabbt.

Vi gick till bilen som stod parkerad vid trotoarkatens parkeringsplats och jag satte mig i framsätet.

"-Jag är arton... tycker du inte att jag borde ta körkort?" Skrattade jag och Eric log.

"-Jo, varför inte? Här är ju en professionell bilförare som kan övningsköra med dig" Han log kaxigt.

"-Ja, vad kul" Jag log mot honom.

Vi satt och pratade mycket på vägen hem till mig. Eric tyckte det skulle bli kul att träffa mina föräldrar. Jag tyckte det var tid för det jag också. Jag kunde inte dölja det längre... de skulle säkert också fått reda på det snart, på grund av kyssen från gårdagen. När vi åkte förbi en kiosk vid vägranden kände jag väl igen bilden som stod under den stora svarta texten: ERIC'S HEMLIGA ROMANS . På en annan var det en bild då en vakt hjälpte mig från en journalist. Det gick snabbt, för snabbt, jag visste att de alltid skulle vara efter mig.

Jag försökte blåsa bort tankarna, men Eric hade redan sett min oroliga min.

"-Är det något...?" Han såg på mig och jag kollade ut genom fönstret för att undvika hans hypnotiserande blick.

"-Nejdå, det är okej..."

"-Älskling, tala om för mig om det är något" Han smekte mig över ryggen med ena handen. Jag kände mig genast bättre till mods.

"-Mm"

*

Så var det dags. Vi stod framför dörren, och jag tryckte ner handtaget.

"-Hallå!" Ropade jag in i hallen. Inne i vardagsrummet var ljus tända och en lungn musik flöt över nedervåningen. Mina föräldrar...

"-Hej" Sa mamma och pappa i mun på varandra, när de dök upp i dörröppningen. Men när de såg vem som höll min hand såg de ut som de skulle ramla bakåt. Jag såg att mamma rodnade, pappa harklade sig.

"-Eric" Han sträckte fram handen och presenterade sig med ett varmt leende. Mamma såg ut som hypnotiserad ut, men försökte skaka av sig det.

"-Saade..." Hon log förvirrat mot honom.

Blev lite kort kapitel, menmen, efter lunch kommer ett till! Kommentera mycket - så blir det fler idag. Tack för alla fina kommentarer föressten, statistiken stiger... vi blir verkligen peppade och glada! Puss&kram /Nina ♥





So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 21

Musiken satte igång. På en liten scen i ena hörnet av lokalen stod Eric's grymma band. De spelade låt efter låt. Vi dansade, åt av den underbara buffén och tårtan, drack champange och det var en helt fantastisk kväll. Nästan alla i teamet var här. För min skull!! Närmare sagt ofattbart!

"-Du är den underbaraste personen som finns" Sa jag när jag och Eric dansade, till en lugn låt.

"-Du är det bästa som har hänt mig, Milena Seger" Han höll mig tätt intill sig och kysste mig passionerat. Jag besvarade kyssen och tusen solar lyste inom mig. Jag hade aldrig varit så här lycklig.



Festen höll på sent och vi stannade länge. Person efter person droppade av och till slut var det bara vi två, Jennifer och Alex kvar. Maten var så gott som uppäten och vi hade satt oss i en soffa i ett hörn av det stora rummet. Jag var jättetrött och slumrade till en stund mot Erics axel medan han mjukt smekte mig över håret. Jag vaknade till lite då och då när jag hörde något som de andra pratade om, men hade inte tillräckligt mycket ork till att lyssna ordentligt. Först när Eric smekte mig över kinden och viskade till mig att vi skulle hem, vaknade jag upp. Jag ställde mig upp lite vinglande för att gå. Det funkade inte särskilt bra. Eric fick lov att fånga upp mig precis innan jag skulle slå i golvet. Han skrattade och mötte min blick.

"-Du kanske fick i dig lite för mycket av den där champagnen?" Han log ett snett leende.

"-Nej... Bara trött..." Han fnissade och lyfte upp mig i sin famn och jag kurade ihop mig med huvudet mot hans bröst. Jag såg hur i ögonvrån hur Alex skakade på huvudet och skrockade samtidigt som Jennifer gjorde ett försök att ge mig en hejdåkram. Jag mumlade ett svagt "-Hejdå" till båda två innan Eric knuffade upp dörren med ena foten för att gå ut till bilen. Jag blev genast klarare i huvudet när vi kom ut i den friska luften, och kollade upp på Eric. Han trodde nog att jag sov, och la inte märke till mig. Så jag blåste honom lätt i ansiktet. Han kollade ner på mig med en kärleksfull blick, och pussade mig på pannan.

"-Så sömntutan har vaknat nu?" Jag fnissade och räckte ut tungan åt honom. Han skrattade.

"-Lite, iallafall. Du kan nog sätta ner mig nu..." Han kollade lite tveksamt på mig.

"-Är du säker på att du kan stå själv?" Han kollade lite halvoroligt på mig, inte riktigt säker på om han skulle våga sätta ner mig eller inte.

"-Jag är faktiskt arton år!" Jag försökte se förnärmad ut, men lyckades inte låta bli att le. Han skrattade.

"-Det är sant." Han satte försiktigt ner mig på marken, men behöll en arm om min midja för att vara säker på att jag inte skulle ramla omkull. Vi gick de ungefär femtio metrarna till bilen, Eric höll hårt om mig. När vi kom fram öppnade han passagerardörren och gjorde en bugande gest.

"-Damerna först" Han visade med handen mot sätet. Jag fnissade och sträckte på mig för ge honom puss på kinden.

"-Vilken gentleman du är", sa jag smickrande. Han skrattade, men verkade bli glad, det märktes.

"-Äsch. Du har ju födelsedag". Jag gav honom en till snabb puss, på munnen, och satte mig sen i passagerarsätet. Eric stängde dörren om mig och gick sen runt bilen för att sätta sig i förarsätet.

Hela hemresan höll han mig i handen med sin ena hand och körde med den andra. Jag passade på att kolla igenom hans skivsamling som låg i handskfacket. Han hade faktiskt rätt många skivor bara i bilen. Jag kollade igenom de, och hittade efter en stund både "Masquerade" och "Saade vol. 1". Jag sneglade på Eric, som just koncentrerade sig på att komma igenom en rondell. När vi var ute ur den höll jag upp skivorna och kollade på Eric. Han sneglade på mig och log lite förläget.

"-Man måste få vara lite ego ibland" Jag skrattade och lutade mig över till honom för att kyssa honom på kinden.

"-Det är klart. Ärligt talat så skulle jag faktiskt ha svårt att förstå om man inte skulle gilla att lyssna på din musik."

Jag tog ut "Masquerade"-skivan ur fodralet och stoppade in den i bilens CD-spelare. Jag tryckte fram till spår nummer elva. Den låten betydde alldeles extra mycket för mig.

Jag kände minnena gå tillbaka till den där underbara kvällen när jag hörde de första tonerna. Vår första riktiga kväll tillsammans...

When I look in your eyes
There's something I just can't describe
To get to a moment like this
Some people wait all of their life
I always thought in the end
To love just meant to get hurt
But sometimes you've just gotta feel
And that's how you know it's real


Jag kollade på Eric och rakt in i hans ögon, och förstod att han tänkte på samma sak som jag. Jag kände hur mina mungipor drogs upp i ett leende. Han smekte mig över ansiktet, om och om igen, och vi kunde inte sluta titta på varandra.

'Cause there are times I just look at the cover
And there are times when I wanna read what's inside
And then there are times when it feels like I wrote every line
It's like that
with you

Eric började sjunga med, och jag skruvade ner volymen, så att jag hörde honom bättre. Fånigt, egentligen, med tanke på att det var han som sjöng på skivan också. Men det var ändå något annat att höra honom så här i verkligheten.

I used to say it won't last
As soon as the promise was made
And here I am, moving too fast
But I ain't no longer afraid
'Cause somehow you just made me feel
And that's why I know it's real


'Cause there are times when I can't find the answeres
And there are times when I wonder what life's about
And times when I feel like I finally figured it out

It's like that with you
Baby you know that it's true
Do you feel it too
The beat of my pounding heart
I bet it's shining through
When I'm with you

'Cause there are times I just look at the cover
And there are times when I wanna read what's inside
And then there are times when it feels like I wrote every line
'Cause there are times when I can't find the answeres
And there are times when I wonder what life's about
And times when I feel like I finally figured it out
It's like that with you
It's like that with you

But sometimes the way that I feel can't be put into words
It's like that with you


När låten var slut satt vi kvar en lång stund och bara tittade på varandra. Jag märkte inte att vi hade stannat. Jag kunde inte slita ögonen från honom. Han var så himla vacker. Jag kände hur jag drogs mot honom. När våra läppar möttes kändes det som om vi var tillbaka i det där ögonblicket, när han kysste mig för första gången. Där på stranden, med vågorna som slog i bakgrunden. Det var jag som fick avsluta kyssen, även om jag egentligen hade velat sitta där med honom för evigt. Men bilen kändes lite för öppen. Det skulle kännas bättre om vi kunde komma in i lägenheten. Jag drog mig tillbaka och han sträckte sig blundande efter mig. Jag skrattade och sa:

"-Vi kanske borde gå in." Han öppnade ögon och log mot mig.

"-Du kanske har rätt." Han gick ut ur bilen och gick runt. Jag hade redan hunnit ur bilen och han tog min hand. Vi gick uppför trapporna och Eric låste upp med sin nyckel. När vi hade kommit in i lägenheten stängde han försiktigt dörren bakom oss och lyfte upp mig i sin famn. Han bar mig in i sovrummet och släppte ner mig på sängen. Jag landade med en duns på det mjuka täcket, och tog upp en kudde som jag kastade på Eric.

"-Nu du!" Han lyfte upp mig igen och tog mig över axeln, och började att gå bort mot badrummet. Jag kände att det började bli kusligt likt den där andra kvällen...

"-Nej, hahaha! Jag vill inte bli blöt!" Men han fortsatte gå.

"-Hahahah, snälla Eric, inte duschen!!!" Han verkade tveka ett ögonblick, och vände sen om för att gå tillbaka till sovrummet. Han satte sig ner på sängen, med mig fortfarande hängande över axeln. Han lyfte ner mig så att jag istället låg med huvudet i hans knä. Han log skrattande mot mig.

"-Inte duschen? Haha, okej, då får jag väl hämnas på annat sätt då." Innan jag visste ordet av hade han börjat kyssa mig. Jag blev yr av hans närvaro och lät honom styra kyssen ett tag innan jag kunde besvara honom. Han höll mig hårt intill sig, och jag lät mig villigt dras med när han rullade över på rygg och jag hamnade ovanpå honom. För en sekund mötte jag hans blick. Den var ivrig, och jag kände hur det pirrade till i maggropen. Han fortsatte kyssa mig och strax efter kände jag hur hans händer slank in under min t-shirt, som jag strax innan hade bytt om till. Hans fingrar smekte min rygg, och jag tryckte mig tätare mot honom. Utan att jag märkte det, låg hans skjorta plötsligt på golvet. Jag pressade handflatorna mot hans perfekta bröstkorg och drog efter andan. Han var så himla vacker. Jag kunde inte fatta det. Och han var min. Bara min. Jag suckade lyckligt och kunde höra hur han andades snabbare. Han viskade mot min hals:

"-Jag älskar dig, Milena". Hans röst stockade sig, och han drog efter andan. "-Du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig." Jag kunde höra glädjen i hans röst, och jag satte orden i halsen av lycka.

"-Om det är så här du hämnas, borde jag definitivt vara olydig oftare." Jag rullade runt så att jag låg på hans högra sida, med ansiktet vänt mot hans. Han lyfte på ena handen och smekte mig mjukt över kinden. Han kollade mig i ögonen, och jag kunde se hur de glittrade. Mitt hjärta stannade.

"-Milena..." Han kysste mig ännu en gång, och jag kunde känna det otroligt starka bandet av kärlek mellan oss. Jag kunde känna det, djupt inne i hjärtat. Efter en lång stund avslutade han kyssen och vände mig så att han kramade om mig bakifrån.

"-Milena..." Fortsatte han. "-Sen du kom in i mitt liv..." Han harklade sig, och jag lyssnade förväntansfullt. "-Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle vara att enbart leva för en annan människa. Jag trodde inte det skulle vara möjligt." Han gjorde en paus. "-Men det är så himla annorlunda än jag förväntade mig. Det känns som om en tyngd har lyfts från mitt hjärta. En tyngd som jag aldrig har lagt märke till innan, men som jag har upptäckt först nu, när den är borta." Jag kände hur han log mot mitt hår. "-Jag vet inte om du förstår hur jag menar, men det är så jag känner iallafall". Han pratade snabbt, verkade vara lite nervös. Jag log för mig själv. Han var så himla gullig. Jag tog ett andetag och svarade:

"-Jag förstår precis vad du menar. Det är samma för mig..." Jag kände hur hans bröstkorg rörde sig när han skrattade av lättnad, och jag kunde inte låta bli att le. Jag tog ett djupt andetag, och viskade sen:

"-Jag älskar dig, Eric Saade."

Jag kunde känna hans lycka när han svarade.

"Och jag älskar dig, Milena Seger. Jag älskar dig så himla mycket. Det kommer jag alltid att göra"

Sen slöt han armarna tätt omkring mig. Och så låg vi, en lång stund,  bara lyssnandes till varandras andetag, tills vi somnade...

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ååååh, vad jag är avundsjuk! Eric Khaled Saade, du ska veta att du är i mitt hjärta 4ever
♥♥♥ Btw, fråga oss gärna saker i blogresponse, det kan vara både om bloggen(t.ex. om Milena) eller om Eric i allmänhet;) LoveYa//Wanja♥


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 20

Efter ett par alldeles för korta sekunder släppte han mig, och jag hörde hur alla i publiken drog efter andan. Sen fattade jag vad som hade hänt. Nu gjorde jag det. Han hade kysst mig. Framför alla de här tusentals människorna!! Vi närmare eftertanke kunde jag nog ändå inte fatta det...

Jag kollade upp på Eric, och han viskade: "-Jag älskar dig". Sen drogs jag i armen, och lämnade ofrivilligt scenen. Tjejen som hade lett mig upp på scen drog med mig bakom skynket och backstage.

"-Det var nåt speciellt va?" Jag hörde leendet i hennes röst. 

'-Ja, det var det. Det var det verkligen'. Men jag kunde inte svara. Jag förde fingrarna mot mina läppar och kände på de. Nej, jag kunde inte svara - Jag var alldeles för lycklig.

Det var ett par låtar kvar. De spenderade jag från ett annat håll... Bakom scenen kikade jag fram lite för att se något, men förhoppningsvis såg ingen mig. Jag tror inte det hade varit någon bra idé att gå tillbaka till publiken, efter att Eric kysst mig på scenen och så. Det var nog en chock för många av tjejerna.


När sista låten - Popular - började jag nynna med:
Stop, don't say that it's impossible 
'Cause I know it's possible 
Though I know you never look my way 
I can say; you will one day 
I can say you will one day
Jag tänkte på tiden jag var på scenen, i detalj. Jag hade ju sjungit för typ 10.000 pers! Jag som bara innan sjungit i duschen? Haha. Mest tänkte jag dock på kyssen, applåderna och känslan. Jag var Erics. Och han var min. Nu visste alla det.
I will be popular, I will be popular 
I'm gonna get there, popular 
My body wants you girl 
My body wants you girl 
I'll get you when I'm popular 
I put my hands up in the light 
You see me dancing for my life 
I will be popular, I will be popular 
I'm gonna get there, popular




Jag tänkte på kvällstidningarna som säkert snart skulle vara efter mig... Tänk om alla skulle hata mig nu? Tanken blåste dock snabbt bort när Eric höll ut sista tonen på Popular och tackade flera gånger. Han fick överväldigande applåder och jag applåderade svagt bakom den svarta skynket.

*

"-Eric, du var underbar, och tack. Tusen gånger tack!" Jag kastade mig om halsen på en genomsvettig Eric, och han omfamnade mig. Jag kunde inte förstå hur lycklig jag var. Han lyfte upp mig.


"-Du var underbar" Sa han och jag kände hur han log mot mitt hår och han höll om mig hårdare.


"-Men du måste nog ta en dusch..." Fnissade jag efter en lång kram och han höll med. Han gav mig en snabb puss och gick sedan bort till logen.


Jennifer och resten av dansarna kom också ut från scenen.


"-Du var grym!" Sa jag till Jennifer och gav henne en snabb kram.

"-Tack sötnos, ska du säga" Jag log åt hennes svar och kände mig glad att jag kunde vara så avslappnad med henne. Vi hade trots allt bara känt varandra i några timmar.


Jag var överdrivet lycklig, glad och pirrig för vad som skulle hända nu. Konserten hade varit underbar.


Medans dansarna, bandet och Eric duschade och bytte om pratade jag en hel del med Thomas och ett par andra trevliga personer i teamet. De såg lite finurliga ut, så jag undrade om de döljde något.


*


När Eric kom ut från logen hade han på sig en vit t-shirt, grå kofta, jeans och flera kedjor runt halsen. Bland annat den med bokstaven M. Som i Milena. Han var så snygg så man blev bländad.


"-Hej älskling, jag ska bara skriva några autografer till de som fortfarande väntar. Sedan åker vi vidare" Han gav mig en snabb kram och jag drog in hans underbara doft innan han släppte mig.


Eric gick i sällskap med några security-vakter ut för att skriva några autografer. Jag kikade ut, och hoppades ingen skulle se mig. För sent. En man med anteckningsblock var snabbt på mig.


"-Så är du Eric's flickvän? Hur träffades ni? När? Var? Vad heter du?" Jag blev lite överväldigad av alla frågor och mumlade något oförståbart till svar.


"-Ehm..." Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Skulle jag säga något alls? Jag backade ett par steg men han var efter mig med penna och papper.


"-Det är okej, låt henne vara" En security-gubbe slöt upp vid min sida och tog mig in igen. Det kändes skönt att vara inne bakom scenen igen. Jag såg hur press fick tag på Eric med han svarade bara lungt på några frågor och skrev autografer till halvgråtande tjejer som trängdes fram till stängslet. Fick han inte skrivkramp när han skrev så mycket?

*

Efter drygt en timme satt vi på bussen. Det var nästan lite tråkigt att det var slut alltihopa. Dock hade jag bussresan framför mig. Alla pratade om konserten, och många gav mig beröm för min sånginsats. Jag kände mig överlycklig. Det var den bästa födelsedagen jag kunde tänka mig.

När bussen anlände vid huset igen, och jag sa hejdå till alla log Jennifer finurligt.

"-Vi ses snart"

"-Hoppas det!" Ropade jag efter henne och vinkade hejdå.

När vi satt i bilen bablade vi på om konserten.

"-Eric, det var det bästa jag någonsin kunnat tänka mig!" Han log mot mig.

"-Bra att du gillade det, älskling" Han sträckte sig över till mig och kysste mig.

"-Så, vad händer ikväll?" Sa jag nyfiket.

"-Det du!" Han log.


*


Väl tillbaka i lägenheten låg en blommönstrad vit klänning på sängen. Eric bad mig prova den och se om jag gillade den. Det gjorde jag verkligen. Vi bytte om, men jag hade ingen aning om varför. Han hade något planerat... Jag borstade igenom mitt hår som jag satt upp i en hög tofs och sminkade mig lätt men nogrannt.


"-Är du redo, födelsedagsbarnet?" Sa en finklädd Eric och tog min hand, när vi stod vid lägenhetsdörren.


"-Jag antar det..." Sa jag och skrattade. Jag var så nyfiken så att jag höll på att spricka.

Vi gick ut till bilen.

"-Vart ska vi!?" Sa jag efter knappt en minut bildfärd.

"-Det ska du snart få se, sötnos" Sa han och jag såg ett leende leka i hans mungipa.

"-Jag vill veta! Säg!"

"-Du kommer definitivt gilla det" Fick jag som svar. Det fick duga.

Vi svängde in på en mörk infart i stan och Eric parkerade vid trotoarkanten till ett stort, modernt hus med glasdörrar. Det lyste inifrån och jag såg några gestalter gå runt i rummet. Eric klev ur bilen och kom till mig, och tog min hand. Tillsammans gick vi mot dörrarna.

Eric höll för mina ögon när vi kom in. Det var varmt, tyst och jag hörde viskningar. Plötsligt tog han bort sin mjuka hand från mitt ansikte och jag såg allt. Vi var i en mysig partylokal, en fin buffét var uppdukat och en stor tårta.

"-Ja må hon leva, ja må hon leva" Började hela teamet som stod på en liten upphöjning i lokalen. Jag kunde inte hålla glädjetårar tillbaka. Eric sjöng med och när sången var slut, de hurrat för mig och jag fått flera kramar la Eric armen om mig och kysste mitt hår.

"-Grattis älskade Milena".

Jag var överlycklig.

"-Har du gjort allt det här för mig?!"

"-Tja, med lite hjälp av festfixaren här" Sa Eric och Jennifer slog upp vid min sida.

"-Grattis!" Hon gav mig en lång kram.

"-Jag visste att du döljde något idag" Skrattade jag.

Musiken satte igång. På en liten scen i ena hörnet av lokalen stod Eric's grymma band. De spelade låt efter låt. Vi dansade, åt av den underbara buffén och tårtan, drack champange och det var en helt fantastisk kväll. Nästan alla i teamet var här. För min skull!! Närmare sagt ofattbart!

"-Du är den underbaraste personen som finns" Sa jag när jag och Eric dansade, till en lungn låt.

"-Du är det bästa som har hänt mig, Milena Seger" Han höll mig tätt intill sig och kysste mig passiornerat. Jag besvarade kyssen och tusen solar lyste innom mig. Jag hade aldrig varit så här lycklig.

Drömfödelsedag va? Åh, vad man vill vara henne ... Kommentera :D Btw, tack för alla söta kommentarer, verkligen supersnällt! <3 Blev lite kort kapitel nu, kanske kommer ett till ikväll! Annars imorgon! Puss//Nina


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 19

Jag kunde inte låta bli att kika fram bakom ett par svarta skynken. Det var två timmar till konserten med den främre raden var redan smockfull med tjejer i femtonårsåldern. Mitt bland alla stod en tant med en skylt som det var en bild på Eric på. Hon måste säkert varit i tretti-fyrtioårsåldern. På den stora asfaltsplanen samlades hela tiden fler folk, för att få en bra plats. Tänk, för bara ett tag sedan, hade jag säkert stått där nere, och hoppats få nudda Erics hand i varje fall. Hur allt kan förändras, hur det är nu är egentligen nära på omöjligt om man tänker efter ... Omöjligt, men hur underbart som helst.

"-Känns det bra?" Jag kände Eric's hand på min axel. Hans hår var blött fortfarande, men på sig hade han de kläder han brukade starta i.

"-OM det gör ..." Jag log, ett skratt slank ur hans hals och hand böjde sig fram för att kyssa mig. Vi kysstes en stund, men avbröts plötsigt av ett:

"-Ojdå, det börjar bli lite privat!" Edin stod några meter ifrån oss men Eric sträckte bara ut handen mot honom och jag kände hur han log när vi kysstes.

Edin skrattade och gick iväg, bort till resten av dansteamet, som diskuterade någonting. Eric höll om mig en lång stund, och plötsligt kom jag att tänka på en sak.

"-Blir du seriöst aldrig nervös? Det är ju herregud flera tusen människor därute!" Jag sneglade bort mot skynkena som bara var några decimeter ifrån oss. Han skrattade och kollade upp i taket.

"-Jo, alltid. Men det glömmer jag ganska snabbt när jag är ute på scenen, när showen är igång. Märks det inte på mig?" Han log lite blygt. Jag log mot honom och flätade in mina fingrar i hans. 

"-Det märks faktiskt inte alls. När du uppträder verkar du som om du aldrig skulle göra något annat i ditt liv än att stå på scen." Han log mot mig och sa kaxigt:

"-'Något annat'? som det här till exempel?" Han lutade sig ner och gav mig en djup kyss. Plötsligt hörde vi en röst som skrattade:

"-Hörru, kan du inte släppa ifrån dig bruden ett litet tag i alla fall? Det är dags för soundcheck snart..." Jag kollade upp och såg Kevin som försökte låta bli att skratta. Jag rodnade och tog ett millimetersteg bort från Eric, rädd att vi hade gått för långt. Det fanns ju ändå en hel del annat folk här. För att vara mer precis ett par tusen ungefär... Fast till skillnad visste de inte om nånting. Inte än iallafall. Jag undrade hur...

"-Aldrig!" Eric virade armarna tätt omkring mig och avfyrade ett sånt där typiskt kaxigt kill-leende mot Kevin. Kevin skrattade och boxade Eric på armen.

"-Haha, nämen seriöst, det ska vara soundcheck om..." han kollade på klockan som satt på väggen. "-Exakt tjugo minuter!" Sen kollade han på mig och han verkade komma på något.

"-Just det! Ska du vara backstage under konserten eller?" Jag kollade frågande på Eric. Det hade jag inte ens tänkt på än.

"-Vad vill du?" Han kollade frågande tillbaka på mig. "-Du kan vara här backstage, eller stå i publiken, om du vill det?"


Erics perspektiv

"-Vad vill du?" frågade jag, och la sen till: "-Du kan vara här backstage, eller stå i publiken, om du vill det?"

"-Är det okej om jag står i publiken?" Hon kollade lite skuldmedvetet på mig och jag skyndande mig att svara:

"-Ja, självklart!!" Hon log lättat och fnissade.

"-Du vet, man ser dig bättre därifrån..." Jag log mot henne och hon ställde sig på tåspetsarna för att nå att kyssa mig. Jag skrattade lätt och besvarade kyssen samtidigt som jag smekte henne över kinden.

Perfekt.

Hon skulle få en överraskning. Som hon förhoppningsvis inte skulle glömma på ett tag.


Milenas perspektiv

För att jag inte skulle dra till mig för mycket upmärksamhet gick jag runt och ställde mig en bit bak, istället för att låta mig lyftas över stängslet av en säkerhetsvakt så att jag stod längst fram. Men jag lyckades ändå lura en massa folk att jag letade efter min lillasyster som stod någonstans därframme, och så fick jag en plats vid stängslet ändå till slut. Precis i mitten. Nu var det ungefär en timme och en kvart kvar till konserten, och jag fick den där mäktiga känslan igen, som jag hade haft förra gången. Visserligen var det inte på långa vägar lika mycket folk här som på Grönan, men ändå! Det var fortfarande sjukt mycket folk. Jag kollade upp mot scenen. Soundchecken skulle börja om tio minuter. Jag bestämde mig för att skriva ett sms till Emelie, men kom sen på att hon var utomlands, och att det skulle kosta för mycket. Så jag lät bli.

Jag var borta i tankarna när musiken började spelas och dansarna kom ut på scen, men kollade upp när jag hörde Erics underbara röst. Antagligen förinspelad, men ändå.

We always do this
It's like a bad trick
It may look cool but it burns
We are like magnets
Gravity like planets
Somehow we always return


Plötsligt hörde jag hur Eric skrattade. Skrattade? Var det inte förinspelat? Sen kom jag på att det hette ju SOUND-check, så det var väl egentligen ganska uppenbart. Att jag inte hade kommit på et tidigare. Jag kollade upp mot dansarna och vinkade till Jennifer. Först såg hon mig inte, men mötte sen min blick och log, innan hon vände bort blicken igen för att koncentrera sig på dansen...

Oh then we bounced right back
Tried to break it off
But just like that we keep being blind, so
We can't escape
We'll be coming back like an echo, echo

I don't wanna go
I don't wanna stay
We're going up and down
We're going round and round
Been here before
It's always the same
We're going to break up and then
Kiss and make up again
We are like an echo, echo, echo
Returning like an echo, echo, echo
A never ending echo, echo, echo
We are like an echo, echo, echo

De körde igenom några låtar, och gick sen backstage igen, troligen för att köra lite pepptalk eller nåt. Jag återgick till att kolla mig lite omkring i väntan på att det skulle börja. Jag såg den där tanten med plakatet. Vad gjorde hon egentligen här? Alla var ju typ minst 20 år yngre än henne... Aja, alla var väl välkomna. Jag hade ju inte särskilt svårt att förstå att man gillade Eric. Fem minuter kvar. Fyra. Tre. Nu började det pirra i kroppen. Två. Jag kunde seriöst inte förstå att Eric skulle komma ut på scen om bara nån minut. Nu var JAG asnervös. Det borde väl egentligen vara tvärtom, haha.

Jag avbröts i mina tankar av att musiken började spelas. Oj. Jag hade inte märkt att Anton, Calle och alla de andra musikerna hade kommit ut på scen. Nu började det pirra i allvar på kroppen. Sen, plötsligt, exploderade allting, och Erics röst hördes. Jag blev helt stum av beundran. Minnena från förra konserten kom tillbaka. Jag hade glömt att han var så otroligt bra på scen! De senaste veckorna hade jag liksom bara tänkt på honom. På honom. Så jag hade nästan glömt att han var artist. Eller nä, det kunde man ju inte precis säga. Jag lyssnade ju fortfarande på hans låtar varje dag. Men iallafall.

Låtar gick, och jag kunde inte låta bli att bara stirra på honom. Jag kunde inte förstå att han var min! Några gånger kollade han på mig med ett leende, som gjorde att jag fick fjärilar i magen. Till slut var det dags för Break of Dawn. Jag log åt hur otroligt mycket jag hade hoppats att han skulle ta upp mig förra gången, och log åt tanken att alla runt mig kände precis samma nu som jag hade känt då.

Eric började gå runt på scenen, med ögonen hos publiken. Han gick några gånger fram och tillbaka, och jag undrade vem han skulle ta upp. Efter ett par blickar som fick en massa tjejer att skrika, stannade han precis framför mig och pekade på mig. Menade han allvar!? Jag skrattade inom mig och kom ihåg vad han hade sagt imorse: '-Det här är bara början...'

Jag kände mig lycklig när securityvakterna och den där tjejen som jag fortfarande inte hade lärt känna riktigt än ledde mig mot scenen. Jag såg på vägen hur ett par tjejer slängde bitchblickar mot mig. Jag kände ett litet styng av dåligt samvete, men det försvann snabbt när tjejen som ledde upp mig stannade utanför dörren till scenen och sa:

"-Hoppas du får kul, Milena! Eric har förberett nåt speciellt åt dig! Hon log och öppnade dörren. jag hann bara tänka: 'något speciellt?' innan ett starkt ljus slog emot mina ögon. Sen såg jag Eric och log. Jag glömde bort min scenskräck är jag såg in i hans glittrande bruna ögon. Tjejen ledde fram mig till Eric och han tog emot mig med en kram, som han brukade göra med alla 'Break of Dawn-tjejer'. Än syntes inget speciellt i hans blick, men ett leende lekte i hans mungipa. Jag fick sätta mig på trappan, och han sjöng för mig, medan han satt med armen runt mina axlar. Precis som han brukade göra. Jag tänkte att han ville väl inte komma ut med att vi var ett par än, så jag spelade med genom att lägga händerna för munnen som för att hejda ett lyckoskrik - Sen kom jag på att det faktiskt var äkta. Eric skrattade lite smått och viskade tyst i mitt öra, utan att någon annan märkte det:

"Du hade bättre lycka den här gången, va?" Jag skrattade och han smekte mig nästan omärkligt över ryggen innan han fortsatte sjunga...


Men plötsligt så hände något, precis innan sticket. Snabbt som en virvelvind kom dök Alex upp brevid mig, och tryckte en mikrofon i min hand. Jag stirrade oförstående på honom, men han log bara och försvann bakom scenen igen. Så jag vände mig mot Eric. Han nickade mot mikrofonen i min hand. Vad menade han? Skulle jag sjunga?? Han kunde väl inte mena allvar!? Jag kände scenskräcken komma krypande. Men sen kom jag att tänka på kvällen på ön, hur vi hade sjungit tillsammans. Han hade sagt att jag hade en fantastisk röst. Men ville han ändå att jag skulle sjunga? Här, framför alla hans fans? Jag tog risken. Och började...

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Eric log stort mot mig, och jag förstod att jag hade gissat rätt. Han kom fram till mig och stannade först när hans ansikte bara var några centimeter ifrån mitt. Jag kunde inte andas. Det var inte förrän jag märkte hur han började sjunga som jag förstod att jag hade kommit av mig. Först njöt jag bara av att lyssna på hans underbara röst, men började sen också sjunga. Han gick upp på en andrastämma, och vi sjöng tillsammans.

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn

Han log ett leende som var vackert som solen och mitt hjärta stannade upp för en sekund. Sen smekte han mig övr kinden och fortsatte.

Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn


När vi hade sjungit klart visste jag inte riktigt vad som hade hänt. Eller inte riktigt, inte ALLS faktiskt. Jag var helt yr, men enormt lycklig. Jag kollade fortfarande in i Erics ögon, och han vände oss mot publiken. Många kollade på oss med stora ögon, som om de inte heller kunde fatta det riktigt. Han kollade snabbt på mig, och ropade sen:

"-En stor applåd för Milena!" Applåder. Sjukt stora applåder. Jag tror att alla hade blickarna på mig i den där sekunden, och jag kände mig lycklig. Eller ja, alla utom den där tanten. Hon såg bara sur ut.
Jag kunde fortfarande inte fatta det. Eric höll sin arm hårt runt min midja, och viskade till mig, så ingen annan än jag hörde:

"-Jag är så stolt över dig..."

'Och jag över dig', ville jag säga, men kunde inte förmå mig till det. Det fick bli senare, när jag hade fått tillbaka talförmågan...

Sen, plötsligt, gjorde han något som jag verkligen inte hade väntat mig. Aldrig. Så fort att jag inte kunde märka det, tog han ett mjukt grepp om min haka och vände mitt ansikte mot sitt. Sen, så snabbt att jag inte hann blinka, sänkte han ner sina läppar mot mina och kysste mig. Det kändes som om tiden stannade upp när han gjorde det. Jag hann precis se publikens förvånade ansikten och uppspärrade munnen innan jag tappade tankeförmågan.

Efter ett par alldeles för korta sekunder släppte han mig, och jag hörde hur alla i publiken drog efter andan. Sen fattade jag vad som hade hänt. Nu gjorde jag det. Han hade kysst mig. Framför alla de här tusentals människorna!! Vi närmare eftertanke kunde jag nog ändå inte fatta det...

Jag kollade upp på Eric, och han viskade: "-Jag älskar dig". Sen drogs jag i armen, och lämnade ofrivilligt scenen. Tjejen som hade lett mig upp på scen drog med mig bakom skynket och backstage.

"-Det var nåt speciellt va?" Jag hörde leendet i hennes röst.

'-Ja, det var det. Det var det verkligen'. Men jag kunde inte svara. Jag förde fingrarna mot mina läppar och kände på de. Nej, jag kunde inte svara - Jag var alldeles för lycklig.

Ååååh, så himla avundsjuk!! VILL VARA MILENA!!!! Och förresten, tack så sjukt mycket för alla jättefina och gulliga kommentarer. Man blir liksom så himla glad och peppad när man läser de! Kom ihåg: utan er läsare är vi ingenting! PoK/Wanja♥





So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 18

"-Det är bara att hugga in" Och det gjorde jag. Eric matade mig med tårta och vi fnissade när jag fick en stor gräddklick på nästippen. Efter ett tag var jag jättemätt, men maten var inte slut på långa vägar. 

Jag lutade mig över bordet och gav Eric en puss. Han kollade på mig med lekfulla ögon, och jag måste le. Jag gav honom en puss till, på näsan.


"-Tack. Det här har varit min bästa födelsedag nånsin!". Men inom mig visste jag att det här var bara början.



Som om Eric kunde läsa mina tankar sa han:
"-Det här är bara början".

När vi satt i bilen höll jag på att spricka av nyfikenhet och förväntan. Snart skulle jag få träffa hela teamet! Självklart visste jag redan namnen på de flesta. Google ni vet. Jag hade verkligen varit ett sjukt fan av Eric ...

"-Känner du dig beredd att träffa teamet" Sa Eric och svängde av på en infart.

"-Självklart!" Sa jag glatt men fortsatte sedan lite osäkrare:
"-Men tänk om de inte gillar mig ..."

"-Klart de gör! Vem gör inte?" Eric log brett mot mig.

"-Vet de att ... ja ... du och jag" Jag sneglade lite åt Eric men naglade sedan fast blicken på mina fötter.

"-De flesta gör det, oroade dig inte så mycket!" Eric sträckte handen efter min kind.

När bilen svängde in vid en gård bakom ett stort modernt hus, började det pirra lite i magen ... Vad skulle alla tycka? De var liksom mina idoler, kan man säga, allihopa, och nu var jag här ... Med Eric?

Jag såg den stora, svarta tourbussen stå vid glasdörrarna till huset. Några biffiga män lastade in högtalare och stora boxar med alla tillbehör till Made of Pop-scenen. Skärmarna, micar, instrumenten och allt det andra. På stentrappen till huset satt Jennifer och Kevin, två av Eric's dansare, och såg ut att ha roligt. När de såg Eric's bil vinkade de till oss och Eric vinkade tillbaka.

Vi parkerade i ett litet parkeringshus under byggnaden och gick sedan ut för att möta de andra. Jag hade med mig en liten väska med pengar, mobil, smink, tuggummin, solglasögon och lite sånt som alltid fanns i min väska. Eric hade inte med sig mycket. Hans team hade med sig i stort sett allt han behövde. Han behövde mest finnas. Och sjunga och dansa. Hans närvaro var det viktigaste att ha med sig på touren.

"-Hej!" Jennifer kom emot oss med Kevin hack i häl. När hon hade kramat Eric log hon mot mig.

"-Så du är... Melina?"

"-Milena" Jag log lite osäkert.

"-Oh, just det! Svårt att hålla reda på alla namn. Jag är Jennifer!" Hon skakade formellt min hand och log brett.

"-Kevin" Sa Kevin, och gjorde likadant som Jennifer. Det var nästan lite skrattretande hur vi hälsade på varandra.

Jag såg Alex och Edin, de andra grymma dansarna, i fönstret och när de såg oss kom de också ut och sa hej.

"-Fin tjej du har hittat" Alex log kaxigt och puttade Eric med armbågen i sidan. Jag kände att jag rodnade, men Eric lade armen om mig.


"-Hon är bara min!" Sa han i hopp om att låta seriös men hans roliga ansiktsuttryck fick oss alla att brista i skratt.

*

Vi satt alla i bussen och var på väg mot Södertälje, där årets sista Made of Pop-konsert skulle vara. Det skulle bli så kul. Eric lovade att visa mig allt backstage, som alltid varit min dröm. Efter en liten stund ställde sig Eric vid chaufören och tog mikrofonen.


"-Okej, nu taggar vi för sista konserten! Jag ville bara presentera min flickvän, Milena" Jag rodnade när många leende ansikten såg på mig. Jag drog fingrarna genom håret för att nervositeten skulle släppa. Eric satte sig brevid mig igen.


Efter ett tag hade jag lärt känna Team Saade rätt bra. Thomas Lingman, Eric's mananger var superschysst. Likaså bandet, och alla dansarna, speciellt Jennifer, hade jag pratade mycket med. Bussresan var inte lång, men vi hann spela lite kort och lyssna på musik på hög volym.


"-Hur träffades ni egentligen?" Snart kom Jennifer till den frågan.


"-Jo ... Om jag ska vara ärlig, på konserten på Grönan"
"-Haha, gud vad kul, men du, var det efter? För jag märkte ingenting. Men det är därför jag kände igen dig!" Jennifer bablade avslappnat på och log mot mig.


"-Mm, jo, efter" Jag tvekade sedan om jag skulle berätta vad som hänt.


"-Berätta! Jag är nyfiken!" Så jag började berätta, jag hade inget annat val när Jennifer log så där mot mig.


"Jag ... blev nerslagen i korridoren i byggnaden, Eric hittade mig, och tog mig till något rum, och ja ... här är jag nu!"


"-Nämen gud vad romatiskt" Jag skrattade åt hennes ordval, och när hon kom på vad hon egentligen sagt började hon också skratta.

Snart svängde bussen in bakom en stor scen, där den parkerade och alla gick ut. Scenarbetarna, dansarna och några andra hjälptes åt att lasta ut allting och börja fixa på scenen. Jag följde med Eric till en liten loge bakom scenen där han skulle byta om, och stylas. Han gick till en dusch innanför logen, för att duscha innan konserten.

Jag kunde inte låta bli att kika fram bakom ett par svarta skynken. Det var två timmar till konserten med den främre raden var redan smockfull med tjejer i femtonårsåldern. Mitt bland alla stod en tant med en skylt som det var en bild på Eric på. Hon måste säkert varit i tretti-fyrtioårsåldern. På den stora asfaltsplanen samlades hela tiden fler folk, för att få en bra plats. Tänk, för bara ett tag sedan, hade jag säkert stått där nere, och hoppats få nudda Erics hand i varje fall. Hur allt kan förändras, hur det är nu är egentligen nära på omöjligt om man tänker efter ... Omöjligt, men hur underbart som helst.

"-Känns det bra?" Jag kände Eric's hand på min axel. Hans hår var blött fortfarande, men på sig hade han de kläder han brukade starta i.

"-OM det gör ..." Jag log, ett skratt slank ur hans hals och hand böjde sig fram för att kyssa mig. Vi kysstes en stund, men avbröts plötsigt av ett:

"-Ojdå, det börjar bli lite privat!" Edin stod några meter ifrån oss men Eric sträckte bara ut handen mot honom och jag kände hur han log när vi kysstes.



Lite segt kapitel kanske ... Men... Kommentera vad ni tycker! Och tack för alla söta som har kommenterat :D Vi blir superglada! Kram /Nina ♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 17

"-Jag kommer sakna dig när du har konserter" Sa jag när vi låg brevid varandra i den breda sängen i mörkret.

"-Milena, jag kommer sakna dig också, mer än du anar, men som tur är det bara ett par dagar" Sa han och flätade in sina fingrar i mina.

"-Mm" Jag makade på mig så att jag låg tätt intill honom.

"-Du är underbar" Viskade Eric i mitt öra och kysste mig. Vi kysstes länge, och innan jag somnade fick jag ur mig ett tyst:

"-Jag älskar dig"



EN VECKA SENARE

*

"-Ja, må hon leva, ja, må hon leva..."


Jag väcktes av en helt underbar röst. Jag var egentligen trött, men ville verkligen inte sova vidare. Jag kunde inte öppna ögonen än, men log och skruvade lite på mig. Sen kände jag ett par mjuka händer om mitt ansikte och ett par ännu mjukare läppar mot mina. Jag blev plötsligt klarvaken och öppnade ögonen. Jag såg rätt in i ett par underbara bruna ögon som log mot mina. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog honom närmare mig. Han höll sig tillbaka lite för att retas, men lät mig sedan dra ner honom på sängen. Han kysste mig en lång stund, och lyfte sedan huvudet för att kolla mig i ögonen. Han log och skrattade åt mitt ansiktsuttryck när han satte sig upp.

"-Grattis på födelsedagen" Han smekte mig mjukt över kinden, och kysste mig på pannan.

Jag kunde inte hejda mitt enorma leende, och ett lyckligt skratt slank ur min mun.

"-Tack" Han skrattade och jag kunde inte låta bli att tänka på hur lycklig jag var att han var min. Det var seriöst som i en dröm. Tänk. Nu var jag arton år. Mitt liv hade förändrats så himla mycket på bara några få veckor. Det var inte länge sen jag hade stått där bland alla övriga skrikande fans och tittat upp mot Eric Saade som uppträdde med Made of Pop på Grönan. Det var inte länge sen jag hade stått där efter konserten och varit sur eftersom jag inte skulle få någon autograf att sätta upp i taket brevid affishen. Affishen som jag brukade kolla på varje kväll innan jag somnade. Jag brukade låtsas att de där bruna ögonen kollade rakt på mig och att den underbare killen på affishen verkligen visste att jag var hans största fan i hela vida världen. Och det var jag ju då. Just det. Bara ett fan. Och nu var han min. På riktigt. Jag kunde seriöst inte fatta det. Jag återvände till verkligen och kollade in i de där underbara bruna ögonen som jag drömt om så länge.

"-Vad tänker du på?" Han lade huvudet på sned och jag försjönk i hans blick. Jag glömde tydligen bort att jag skulle svara, så efter en stund fortsatte han:

"-Ibland önskar jag att jag kunde läsa dina tankar..." Han skrattade smått och jag tänkte att det var nog bra att han inte kunde det, det skulle vara alldeles för pinsamt...

"-Jag tänkte bara..." Jag tvekade.

"-Vaddå?" Han log. "-Du kan berätta allt för mig."

"-Jag vet." Jag kände absolut ingen tvekan. " Jag tänkte bara... på hur glad jag är att du är min"

Han tog mina händer och skrattade.

"-Jasså?" Han log retsamt. "-Jag var ganska säker på att det var du som var min". Jag kastade löst en kudde på honom, men kurade sen ihop mig i hans knä.

"-Det också...", mumlade jag med örat mot hans mage. Jag kunde känna hur hans bröstkorg skakade när han skrattade, och kunde inte låta bli att skratta själv. Plötsligt reste han sig och sa:

"-Vänta lite. Jag har nåt till dig."

"-Till mig?" Jag kunde inte dölja min nyfikenhet. Han kollade finurligt på mig och sa:

"Ja, det är ju din födelsedag!" Han log stort. Han gick ut i vardagsrummet och kom strax tillbaka med ett litet paket i händerna. Jag kollade med stora ögon på det och frågade ännu en gång:

"-Är det till mig?" Han skrattade och rufsade mig löst i håret.


Erics Perspektiv

Hon kollade på mig med stora ögon som ett litet barn på julafton och jag kunde inte låta bli att le när hon en gång till frågade:

"-Är det till mig?" Jag rufsade henne löst i håret och skrattade.

"-Ser du någon annan?" Jag låtsades kolla mig omkring och hon fnissade. Jag gick fram till henne och satte mig brevid henne på sängen.

"-Jag lovar. Det är till dig". Hon log, och jag kollade på hennes ansikte. Hon var så himla vacker. Jag kunde inte minnas att jag hade älskat någon nånsin som jag älskade Milena. Aldrig nånsin.

"-Här." Jag placerade det lilla paketet i hennes hand och hon började försiktigt öppna det. Jag log. Hoppades att hon skulle tycka om det. Hon hade snart fått av allt papper och höll i en liten ask. Hon kollade förväntansfullt på mig och jag nickade åt henne.

"-Öppna den!" Hon kollade leende på mig en gång till innan hon öppnade asken.


Milenas perspektiv

Jag kunde inte tro mina ögon. Det var det vackraste smycke jag nånsin sett. Eller det var egentligen två, för att vara exakt. Men iallafall. Kedjan var gjord av små, små metallringar som löpte runt i en cirkel, med ett spänne i mitten. Längst ner på halsbandet fanns en berlock. När jag såg den kunde jag inte sluta titta. Den hade formen av ett E och var täckt med flera pyttesmå diamanter. Från långt håll såg det ut som silver, men när man kollade närmare kunde man se hur de var ordnade brevid varandra. I samma ask låg ett till likadant halsband, men den här berlocken hade formen av ett M. Jag kollade upp på Eric, och hans ögon glittrade. Han tog halsbandet med berlocken E ifrån mig och fäste den om min hals. Jag höll upp den lite så att jag kunde kolla på den.

"-Den är så himla vacker...", fick jag ur mig.

"-DU är vacker", viskade han. Han fäste halsbandet med berlocken M runt sin egen hals, och tog sen mina händer i båda sina.

"-Så att du alltid ska veta att vi hör ihop." Han kollade mig djupt i ögonen. Jag kände hur tårarna ofrivilligt började rinna.

"-J-jag älskar dig!!", snyftade jag fram. Han kollade oroligt på mig.

"-Blev du inte glad?" Han såg lite sårad ut, och jag skyndade mig att säga:

"-Jo!!! Det var ju det jag blev." Jag skrattade genom tårarna. "-Jag blir bara rörd så himla lätt!"

Han tog mig i famnen så att jag låg i hans knä och kollade upp mot honom.

"-Och jag älskar dig. Du skulle bara veta hur mycket..." viskade han, och böjde sig ner för att kyssa mig. Jag flätade in fingrarna i hans hår och drog honom närmare. Mina fingrar letade sig in under hans tröja och jag pressade händerna mot hans bröstkorg. Han verkade lika ivrig som jag, och virade armarna om mig midja.

'Jag älskar dig!' Jag kunde inte sluta tänka det, och när han efter en lång stund ofrivilligt släppte mig ur sitt grepp för att istället lyfta upp mig var det precis det han sa:

"-Jag älskar dig." Han började bära mig bort mot köket, och jag frågade, fortfarande lite yr efter kyssen:

"-Vart ska vi?" Han skrattade och kysste mig på pannan.

"-Är du inte hungrig? Tänkte att du kanske behövde lite födelsedagsfrukost?" Jag hade inte tänkt på det innan, men nu kände jag hur min mage kurrade. Han hörde det också, och skrattade.

"-Jag tänkte väl det."

*

Köksbordet var dukat med en massa goda saker, och mitt i stod en liten tårta med några ljus runt. På tårtan var ett hjärta av glasyr, och i hjärtat var skrivet: "Milena". Jag var nära att börja låta tårarna rinna igen, men tvingade mig själv att skärpa mig och kollade istället upp på Eric. Han såg stolt ut.

"-Har du gjort allt det här? För mig?" Han skrattade smått och nuddade min nästipp med sin.

"-Allt för dig, min dam." Jag fnissade åt hans replik, och bad sen om att få komma ner. Han satte ner mig på en av stolarna, och satte sig mitt emot.

"-Det är bara att hugga in" Och det gjorde jag. Eric matade mig med tårta och vi fnissade när jag fick en stor gräddklick på nästippen. Efter ett tag var jag jättemätt, men maten var inte slut på långa vägar.

Jag lutade mig över bordet och gav Eric en puss. Han kollade på mig med lekfulla ögon, och jag måste le. Jag gav honom en puss till, på näsan.


"-Tack. Det här har varit min bästa födelsedag nånsin!". Men inom mig visste jag att det här var bara början.

Wihiii;D♥ Vad tycker ni?? Kommentera!!/Wanja

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 16

När Emelie hade gått pustade jag ut, och Eric skrattade åt mitt ansiktsuttryck.
"-Det där gick väl bra..." Sa han och log.
"-Jadå, det kan man väl säga" Han ställde sig upp och tog min hand. Vi gick ut igen.
"-Vad var det du fixade föressten?" Frågade jag nyfiket och Eric log kaxigt.
"-Det du..."
"-Säg!" Jag såg på honom med hundblick.
Han log bara och vi gick mot bilen. En bit ifrån varandra, så att ingen skulle känna oss, som par. För vår egen skull, tyckte Eric inte att vi skulle komma ut med det än.

När vi satt i bilen spelades just "Hearts in the air" på RixFM. Vi sjöng båda med, och skrattade.
"-Bra låt det där... Undrar vem som sjunger den?" Sa Eric.
Jag skrattade och lutade mig till Eric och kysste honom snabbt.
"-Tror det är någon snygging som heter Eric Saade".





När vi klev ut ur bilen hos Eric regnade det rätt ordentligt. Himlen var grå och ingen sol syntes till. Vi sprang snabbt in. Jag hade inte varit hemma på ett tag nu, men hade ingen lust till det heller. Så jag försökte skicka ett sms till min mamma, just då som jag såg en blixt utanför fönstret, mobilen blixtrade till och jag lät den falla till golvet.

"-Aj" Sa jag tyst och förvånat. Eric fick ur sig ett skratt.

"-Vad var det där?" Sa han och såg på den någorlunda döda mobilen på golvet.

"-Äh, den är gammal" Sa jag bara och petade på den med foten. Ja. Den var död. Jag lät den ligga där den låg och vi gick till köket, för att fixa oss lite mat.

Jag satte på pastavatten, medan Eric fixade någon form av pastasås. Jag var riktigt farcinerad av hans lagamat-kunskaper. Samtidigt som vi fixade maten lyssnade vi på radio, på högsta volym.

Precis när vi satt oss vid matbordet ringde min mobil konstigt nog. Jag hade inte ändrat ringsignalen, så Eric skrattade.

"-Hallå?" Svarade jag.

"-Milena, vart har du varit?" Sa mamma, ganska lungt.

"-Jag har sovit hos ... kompisar"

"-Men vad bra då, ville bara höra ... Så du mår bra?" Det positiva med min mamma var att hon var så okomplicerad.

"-Ja, jag mår superbra ... Jag blir nog borta i natt också, om det är okej" Jag såg mot Eric och han nickade.

"-Jadå gumman, jag och pappa har en del jobb, men säg gärna till nästa gång du blir borta"

"-Självklart, hejdå!" Slängde jag ur mig, och ville bara gå och sätta mig vid Eric.

"-Hejdå älskling, vi ses väl imorgon?"

"-Ja, hej, puss och kram" Jag la på och la mobilen i min väska.

"-Skum mobil det där ..." Eric skrattade och såg på mig.
"-Jadu, skulle verkligen behöva en ny" Jag log och satte mig vid bordet.

Maten smakade verkligen gott. Vi pratade om allt möjligt, tills Eric kom till ett ämne jag helt glömt bort:

"-Du, det är tre konserter kvar av Made of Pop-turnen" Just det. Eric hade haft ledigt ett par dagar nu, men självklart var ju inte turnen slut än.

"-Just det" Sa jag och såg ner i bordet.

"-Men jag tänkte att du kanske vill följa med på den om en vecka, om du vill det, på din födelsedag" Han log mot mig, och jag blev varm inuti.

"-Ja, det skulle vara underbart" Fick jag ur mig. Det skulle bli den bästa presenten.

Eric ställde sin tallrik i diskbänken och kom sedan till mig, och smekte mig över kinden.
"-Jag kommer ha en del att göra från och med imorgon ... Men efter turnen har vi mer tid, jag lovar" Han böjde sig ner och kysste mig mjukt. Så som bara Eric kunde kyssa mig.

"-Vill du att jag ska åka hem?" Frågade jag sedan.

"-Nejdå" Han grävde i sin byxficka och tog fram en nyckel som han la i min hand.

"-Här, en nyckel till lägenheten, så du kan komma in och ut" Han slöt min han om nyckeln och jag log.

"-Tack"

*

Vi satte oss i soffan och jag rullade en filt om mig. Regnet smattrade hårt mot de tunna panoramafönstrena. Det var mysigt att sitta här. Med Eric. Åskan hade upphört och Eric satte på tv:n. Väderprognosen höll just på. Det skulle bli fint precis lagom till Erics konsert imorgon. Han hade förklarat för mig att det nog inte skulle vara så kul för mig att följa med. Det skulle bli en lång sträcka med tourbussen.

"-Jag kommer sakna dig när du har konserter" Sa jag när vi låg brevid varandra i den breda sängen i mörkret.

"-Milena, jag kommer sakna dig också, mer än du anar, men som tur är det bara ett par dagar" Sa han och flätade in sina fingrar i mina.

"-Mm" Jag makade på mig så att jag låg tätt intill honom.

"-Du är underbar" Viskade Eric i mitt öra och kysste mig. Vi kysstes länge, och innan jag somnade fick jag ur mig ett tyst:

"-Jag älskar dig"


Inga stora händelser i detta kapitel... Lovar att nästa blir roligare. Då är det Milenas födelsedag :D PoK/ Nina


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 15

"-Hej, älskling, kommer du?" Sen såg han Emelie, som nu stirrade på oss med stora ögon. Jag kollade på Eric för att få hjälp, men han såg inte heller ut som om han visste vad han skulle göra. Han verkade försöka komma på något att säga, och log tvekande mot mig. Men Emelie hade redan lagt armarna i kors och såg misstänksamt på mig.

"-Milena, jag tror du har något att berätta för mig."




http://starbuckscitymug.info/wp-content/uploads/2010/02/starbucks1.jpg Tumblr_lnwzetx3uj1qi4uuwo1_400_large Tumblr_lr12ncywi61qe3dodo1_500_large

Jag sneglade på Eric och han nickade långsamt. 

"-Ehm, vi sätter oss på Starbucks ..." Sa jag och alla tre gick vi till cafeet. Emelie såg rätt finurlig ut. Sur - på mig. Glad - för att träffa Eric.   

Eric hämtade tre chokladmuffins, men sa att han behövde fixa en sak. Så han försvann ut. 

"-Jo ..." Började jag när vi satt oss vid ett avlägset litet bord i ett hörn.
"-Du har inte sagt något" Morrade Emelie och såg på mig.
"-Jag tänkte..."  Emelie avbröt mig:
"-Du behövde bara lite tid, så sätt igång nu" Och det gjorde jag. Jag berättade om konserten, om hur han skrev sitt nummer på min arm, hur jag hörde av mig, och hur vi gick på picnik. Hur vi nu, så att säga, var ett par. Vilket hon knappt kunde tro. Jag utelämnade dock dagen på ön. Det skulle bli för mycket för henne. Dock lovade hon att inte tala om för någon, än.

När jag berättat klart, sagt förlåt säkert tio gånger, log hon lite smått, och sträckte sig över bordet för att ge mig en kram.
"-Men gud Mil, hur kan det här vara sant?" Jag hörde att hon nästan började gråt av någon skum anledning.
"-Ja, fråga inte mig ..." Skrattade jag.
"-Har tänk mycket på det, men har inte kommit fram till ett bra svar. Antagligen drömmer jag och vaknar snart" Fortsatte jag. Men efter dessa dagar, förstod jag att det var på riktigt.
"-Jag är så himla avis!! Alltså, Eric Saade!!" Hon nästan skrek.
"-Shh, ingen får veta än..." Viskade jag.
"-Oj, förlåt"


Vi pratade också om min födelsedag, som skulle äga rum om drygt en vecka.

"-Vad önskar du dig?" Frågade hon glatt.
"-Önskar dig till vad?" Plötsligt stod Eric bakom mig och la händerna på mina axlar.
"-Hej föressten" Log han och gav Emelie en kram. Hon blev aldelles stum och fick bara ut sig ett blygt:
"-Eh, hej ..."

"-Jo, Milena fyller år nästa vecka" Sa hon när hon lyckats le normalt igen.
"-Varför har du inte sagt något?" Frågade mig Eric och jag 
ryckte på axlarna.
"-Det är inget viktigt..." 
"-Det är klart det är!" Sa Eric och la armen om mig. Emelie nickade instämmande. Men hennes ansiktsuttryck ändrades snabbt.
"-Men du ... Jag är ledsen, men jag och Adam har bokat en treveckorsresa till Spanien ... Jag kommer att vara borta" Hon såg på mig.
"-Emelie! Det är okej, hoppas ni får det superbra!" Sa jag, och tyckte nästan det skulle bli skönt att få egen tid med Eric, utan Emelie. Hon log tacksamt mot mig. Ett sånt där riktigt bästa-vän leende jag inte sett på länge.
"-Tack." Hon ställde sig upp och gick mot mig för att ge mig en kram och fortsatte sedan:
"-Du, jag ska nog gå vidare nu, men tack för fikat" Hon log mot mig och Eric, som satt på stolen brevid mig.
"-Hejdå, vi hörs" Sa jag.
"-Hejdå, trevligt att träffas" Eric log snett och jag såg att Emelie rodnade lite.

När Emelie hade gått pustade jag ut, och Eric skrattade åt mitt ansiktsuttryck.
"-Det där gick väll bra..." Sa han och log.
"-Jadå, det kan man väll säga" Han ställde sig upp och tog min hand. Vi gick ut igen.
"-Vad var det du fixade föressten?" Frågade jag nyfiket och Eric log kaxigt.
"-Det du..."
"-Säg!" Jag såg på honom med hundblick.
Han log bara och vi gick mot bilen. En bit ifrån varandra, så att ingen skulle känna oss, som par. För vår egen skull, tyckte Eric inte att vi skulle komma ut med det än.

När vi satt i bilen spelades just "Hearts in the air" på RixFM. Vi sjöng båda med, och skrattade.
"-Bra låt det där... Undrar vem som sjunger den?" Sa Eric.
Jag skrattade och lutade mig till Eric och kysste honom snabbt.
"-Tror det är någon snygging som heter Eric Saade".


Kort kapitel, jag vet ... Men om ni kommenterar ordentligt så kommer det ett till ikväll! Ni får hemsk gärna sprida vidare bloggen :D /Nina






So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 14

"Eric" Sa jag.

"Mm"

"Jag älskar dig" Fick jag ur mig.

"Och jag älskar dig" Han kysste mitt hår, och någon sekund senare somnade jag. Med ett stort leende på läpparna
.


I drömmen låg jag i en stor vit fluffig säng med stora fluffiga hjärtkuddar och vitt täcke. Man sjönk ner typ en meter och efter ett tag märkte jag att jag inte kunde komma upp ur sängen. Det började kännas lite ihoptryckt och som om inte det var nog, lutade sig plötsligt en stor rosa kanin över mig och frågade:

"-Vill du ha lite te?"

Det var droppen. Jag skrek.

*

Jag vaknade av att någon ruskade om mig försiktigt.

"-Hallå. Milena, vakna!" Jag blinkade lite halvsömningt och såg rakt in i ett par bruna ögon. Just det. Nu började minnena komma tillbaka. Jag var ju hos Eric. Jag kände hur jag log inombords.

"-Milena!!!" Han såg orolig ut. Jag skakade på huvudet, som för att tvinga bort tröttheten, och svarade:

"-Va?" Jag log mot de underbara ögonen.

"-Du skrek. Hade du en mardröm?" Han smekte mig över håret och kollade mig djupt i ögonen.

Jag tänkte efter. Det var nog inte precis en mardröm, men jag hade seriöst fått panik. Jag bestämde mig för att det var lite halvt-om-halvt.

"-Nja... Inte precis", skrattade jag. Det fick honom att le. Han kysste mig på pannan.

"-Bra, jag blev lite orolig". Han reste sig upp och fortsatte:"-Men du får berätta om den vid frukosten. Vill du ha lite te?"

Det fick mig att stelna till. Jag granskade honom lite tvivlande och frågade:

"-Du är väl ingen stor fluffig rosa kanin?"

"-Va?" Först blev han chockad, men började sen skratta, så mycket att han behövde sätta sig ner på sängen igen.

"-HAHAHAHAHA!!!" Han kunde seriöst inte sluta skratta.

"-Vadå, ser jag ut som en eller?" Jag kunde inte låta bli att fnissa själv.

"-Bara lite..." Vi skrattade ännu mer båda två.

"-Var fick du det ifrån egentligen?" Han såg på mig.

"-Drömmen, vet du. Asså jag drömde typ att en rosa kanin frågadde om jag vill ha lite te. Och när du frågade precis samma sak så kunde jag ju inte låta bli att bli lite misstänksam..." Han skrattade och smekte mig över kinden.

"-Du har nog kvar lite av den där hjärnskakningen där inne va?" Han pekade på mitt huvud. Jag log och svarade:

"-Kanske det." Han kysste mig och vi gick hand i hand till köket för att göra frukost.

*

När vi hade ätit klart frågade Eric:

"-Vill du dra ner på stan idag? Skulle behöva fixa ett par grejer." Han log. Det gjorde han förresten väldigt ofta. Undra vad det berodde på?

"-Visst!", svarade jag, och fortsatte: "-Men är inte det ganska svårt för dig, jag menar, asså alla känner ju igen dig?"

Han reste sig och log lite finurligt.

"-Äh, det brukar fixa sig. Vänta, jag ska bara byta om, kommer strax!" Sen kollade han på mig. "-Juste. Jag skulle inte tro att du har några extrakläder med dig va?" Jag kollade på mig själv, och kom på att jag hade ju Erics linne på mig. Det kändes bra. Jag tänkte efter lite och svarade sen:

"-Njaaa... bara de blöta." Han såg på mig.

"-Vill du låna något av mig, eller känns det konstigt?" Jag log mot honom.

"-Nej, gärna. Det har jag ju redan gjort ändå". Jag pekade på mig själv, som hade på sig Erics lila linne.

"-Haha, juste..." Han log. "-Funkade det bra som nattlinne?"

'Såklart', tänkte jag, men fick bara ur mig:

"-Linne! Haha fattar du? Linne!!" Han kollade på mig och skakade på huvudet.

"-Du har definitivt kvar något av den där hjärnskakningen..." Han kom över till min sida av bordet och lyfte upp mig.

"-Nej, vad gör du!!" skrattade jag.

"-Bär dig, vad ser det ut som?" Han skrattade och kysste mig.

*

Vi parkerade lite utanför centrum och promenerade sedan dit. Jag behövde inget speciellt, så vi strosade omkring lite bara. Nu hade Eric gått in till en silversmed, och jag väntade utanför. Plötsligt såg jag henne. Hon såg mig också och vinkade glatt till mig innan hon kom rusande för att ge mig en kram.

"-Milena! Gud vad jag har saknat dig, vi har ju inte setts på jättelänge!" Emelie var precis som vanligt.

"-Emelie!!" Jag försöte låta normal, men egentligen var jag supernervös. 'Snälla, gör så att hon går härifrån innan Eric kommer ut!', tänkte jag.

"-Vem väntar du på?" Hon såg med frågande min på mig. Just då kom Eric ut ur affären. Han såg först inte Emelie, utan kom fram till mig och kysste mig lätt på kinden.


"-Hej, älskling, kommer du?" Sen såg han Emelie, som nu stirrade på oss med stora ögon. Jag kollade på Eric för att få hjälp, men han såg inte heller ut som om han visste vad han skulle göra. Han verkade försöka komma på något att säga, och log tvekande mot mig. Men Emelie hade redan lagt armarna i kors och såg misstänksamt på mig.

"-Milena, jag tror du har något att berätta för mig."

Nämen shit. Vad händer nu? Nytt kapitel kommer på måndag eller tisdag!/Wanja♥

So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 13


"-Är du säker att vi inte ska ta oss till sjukhuset?" Frågade Eric mig för säkert femte gången, för att försäkra sig om att jag var okej.

"-Nej, seriöst, jag är okej" Sa jag och han lyfte mig av båten och log.

"-Jag kan gå själv!" Skrattade jag när han började bära mig mot bilen.

"-Försök inte! När man har chansen att bära dig tar man den..." Vi skrattade och han kysste mig mjukt.





"-Du...?" Sa jag när vi båda satt i bilen.

"-Vad?" Eric såg på mig och log snett.

"-Bortsett från den lite olycksdrabbade båtresan har detta varit den bästa dagen i mitt liv" Jag pratade tyst och snabbt, men han hörde det tydligt och log stort mot mig.

"-Samma här" Jag blev varm i kroppen när han sa det. Seriöst? Var det Eric's bästa dag? Kändes rätt otroligt faktiskt.

När bilen stannade utanför min port dröjde det ett tag tills jag klev ur bilen. Eric följde mig fram till dörren. Kyrkklockor långt bort slog ett, på natten, när han sa hejdå till mig, och gav mig en snabb puss. Antagligen sov mamma och pappa redan. Jag stack nyckeln i låset, då jag till min förtvlivlan upptäckte att det var min cykelnyckel.

"-Whaat?!" Fick jag ur mig, och slängde nyckeln på stentrappen. Det var släckt i huset, och jag hade absolut ingen lust att väcka mina föräldrar.

Eric som precis tänkte sätta sig i bilen igen skrattade högt, och gjorde tecken åt mig att komma.
"-Följ med hem till mig, istället, då?" Sa han lite kaxigt och kollade på mig med sina mörka, vackra ögon.

Själv hade jag inget bättre förslag, så jag knappade in ett snabbt sms att jag sov borta och att mamma och pappa inte skulle oroa sig, och sedan satt jag mig i bilen ingen - vi båda skrattade.

"-Så kan det gå..." Fnissade jag.

"-Och det var inte med flit att du tog fel nyckel då...?" Retades Eric, och jag boxade honom i sidan. Han skrattade bara och log medan han såg på vägen.

Jag rotade och rotade i väskan om jag ändå inte hade med mig husnyckeln. Jag trodde jag hade packat in den. Plötsligt, när jag öppnade min plånbok ramlade husnyckeln ner vid mina fötter. Jag plockade snabbt upp den, och gömde den i väskan... Oturligt nog hade Eric redan sett den och vek sig av skratt.

"-Vill du att jag ska åka hem?" Frågade jag Eric och såg på honom med stora, bedjande hundögon.

"-Vill DU åka hem?" Sa han som svar och log snett. Jag skakade på huvudet.

"-Tur för mig" Log han och lutade sig över till mig för att kyssa mig.

*

Efter en stund var vi i Birkastan, några kvarter bort, och närmade oss Eric's lägenhet. Han parkerade och vi gick upp till lägenheten. När han öppnade dörren till lägenheten sprang jag snabbt in, så att filten jag hade virad runt mina ben föll ner. Jag sprang till sovrummet och hoppade upp i den breda sängen.

"-Här sover jag!" Ropade jag till Eric som skyndade sig efter och la sig brevid mig. Jag slog honom löst med ett kudde, så att han ramlade ner på golvet. Han skrattade, ställde sig upp och tog ett fast grepp om mig.

"-Nu du!" Han bar mig över axeln till badrummet där han ställde sig i den enorma badkaret och höll mig under duschstrålen.

"-Nej! Nej! Nej! Sluuta!" Skrattade jag och vände den mot honom istället. Där stod vi, båda i dyngsura kläder och skrattade.

"-Du mår tydligen bättre ..." Log han och kysste mig.

"-Mm, du är ju här" Viskade jag men jag kände smärtan i bakhuvudet. Den betydde inte mycket när han kysste mig, jag glömde allt annat.

Jag kände mig lite yr. Plötsligt började allt snurra. I sista sekund innan jag ramlade fångade Eric upp mig och stirrade förskräckt på mig. Jag såg inte mycket, mina ögon var högst halvöppna. Som när man vaknar en morgon man sovit bara ett par timmar, och är sjukt trött.

"-Milena" Milena. Milena. Eric's röst ekade i mitt huvud.

*

Jag vaknade igen på sängen, torr, ombytt till ett av Eric's lila konsertlinnen och med ett fluffigt täcke över mig. Eric var inte där. Jag klev upp ur sängen och såg min omkring. Huvudet smärtade lite men bara som helt vanlig huvudvärk. Jag minnes att allt hade börjat snurra ... Antagligen hade jag fått en lätt hjärnskakning i båtolyckan.

"-Eric, var är du?" Ropade jag ut i lägenheten. Han satt nedåtlutad på en stol i hallen med sin mobiltelefon pressad mellan hans händer. Berädd för att slå ett nummer. När han såg mig kastade han den ifrån sig och kom emot mig.

"-Är du okej?" Viskade han mot min panna, tyst och allvarligt.
"-Jag var på väg att ringa en ambulans precis nu, Milena, säg att du mår bra..." Fortsatte han, och jag sa med min helt vanliga röst:

"-Men ja, jag mår bra nu, lite helt normal huvudvärk bara"
"-Så du brukar svimma när du har huvudvärk?" Eric var allvarlig.
"-Nej. Jag fick nog bara en lätt hjärnskakning förrut ..."
"-Det är inte bra, Milena, du ska bara veta hur rädd jag blir"
"-Det är okej nu. Jag kommer inte svimma igen"

Jag kysste honom. Han kysste mig. Han tog mig i famnen och bar mig till sängen. Den digitala klockan på nattduksborden visade 02.34 när han lagt ner mig. Jag kröp ner under täcket och såg på Eric som fortfarande stod kvar och såg på mig, leende, fast fortfarande lite orolig.

"-Kom!" Ropade jag, tog hans hand, och drog ner honom på sängen.

Det hade hänt så mycket idag. Mina känslor var så blandade, olyckan som skett, blandat med de bästa ögonblicken i mitt liv. En ganska bra blandning faktiskt.

"-Jag fattar inte hur jag kan vara här." Viskade jag. Hans ansikte var bara några centimeter från mitt och han såg mig i ögonen och log.

"Inte jag heller. Jag fattar inte hur du kan vara här. Jag har väntat på dig så länge" Sa Eric. Det lät inte riktigt trovärdigt. Men hans ögon sa att det var det.

Jag sträckte mig efter lampknappen och la mig sedan tätt intill Eric. Jag hörde honom tyst sjunga:

"-You're turning me upside down, but I'm loving it. I'm still loving it." Jag kände väl igen sången från senaste skivan, och jag log i mörkret. Jag la mig tillrätta med huvudet på hans bröst, och han smekte mig över håret.

"Eric" Sa jag.

"Mm"

"Jag älskar dig" Fick jag ur mig.

"Och jag älskar dig" Han kysste mitt hår, och någon sekund senare somnade jag. Med ett stort leende på läpparna.


Kommentera !! (tjatig jag vet, men jag är såå avis på Milena :o) hahah, glöm inte att följa oss på bloglovin! Puss /Nina



So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 12

"-Nej!", och sträckte mig efter honom. Jag skrattade högt.

"-Ta mig då!" Jag sprang efter honom, men han var snabbare än mig. Han märkte det och väntade in mig, och tog emot mig med en kram när jag rusade rakt in i hans armar. Han kysste mig igen. Den här gången behöll han mig länge i sina armar och jag jag kunde bara tänka, att här, här ville jag stanna för alltid...






Dagen hade varit underbar. Vi gick tillsammans till båten och lossade den från bryggan. Det var nästan helt mörkt nu. Det enda man såg var ljusen från Stockholm, långt borta.

Jag satt insvept i en filt på motorbåten och ibland skvätte det upp lite svalt vatten på mig. Eric styrde. Jag skulle aldrig klarat det i det här mörkret ...

"-Det är något fel med båten ..." Mumlade Eric.

Jag hann inte säga något mer innan jag hörde ett obehagligt skrapande ljud, Eric svor lågt och båten med ett ryck stannade till. Jag hann inte tänka utan stöttes mot kanten av båten och ramlade ner i vattnet.

"-Eric, hjälp!" Jag fick bara ur mig ett skrik så tyst som en viskning. Vattnet var kallt, jag kände mig yr och allt var så mörkt omkring mig.

Eric's perspektiv:

Allt gick snabbt. Båten stötte emot klippan, båten stötte till, och jag klamrade mig fast vid ratten för att inte ramla omkull. Jag såg inte mycket, det var mörkt ute nu.

Plötsligt insåg jag att Milena inte satt där hon gjorde för några sekunder sedan.

"-Milena!!" Ropade jag förskräckt och såg mig omkring. Ingen där.

Jag sprang till kanten, och såg henne ligga i det kalla vattnet. Ögonen var halvt öppna det blödde från hennes bakhuvud. Jag tänkt ingenting, utan slet av mig t-shirten och dök i vattnet. Det var verkligen kallt.

Jag tog henne i mina armar och fick tillslut upp henne på båten. Hon var medvetslös.

"-Milena, prata med mig! Säg något! Milena!" Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag försökte pumpa ur vatten ur hennes lungor. Det hade slutat blöda från hennes huvud men hennes läppar och ögonlock var blåa av det kalla vattnet. Jag försökte förtvivlat få av henne de blöta kläderna, och lindade in henne i en filt. Den enda tanken i mitt huvud var: - Jag måste få henne att vakna!

Milenas perspektiv:

Långsamt öppnade jag ögonen. Vart var jag? Jag kände mig lite yr, kall, och det smärtade från mitt bakhuvud. Jag försökte lyfta huvudet, men jag kom ingen vart. Jag såg mig omkring. Tätt brevid mig låg Eric med händerna för ansiktet. Grät han?

"-Eric?" Fick jag ur mig i en hes, tyst viskning.

Han såg på mig stort innan han omfamnade mig, som om han inte hade sett mig på flera år.

"-Milena ... Du lever" Sa han tyst och jag kände hans leende i orden.

"-Ja ... Det är ju klart" Sa jag förvirrat och fick ur mig ett:

"-Vad händer?"

"-Du, du, ramlade ner i vattnet, när båten gick på grund, och du slog i ditt huvud" Eric satte sig upp och tog mig i sin famn. Jag såg mig förvirrat omkring.

"-Hur mår du?" Frågade han och släppte inte min blick.

"-Bra, antar jag. Känner mig lite yr och kall bara. Annars är det väl bra" Jag förvånade mig själv att min röst fått tillbaka sin vanliga karaktär.

"-Åh, Milena, tack för att du lever" Han kysste min panna.


En stund senare hade Eric i mörkret fått igång båten igen, som tydligen inte skadads så värst. Den åkte långsamt vidare mot hamnen. Jag satt hela tiden i Erics knä, och tryckte mitt ansikte mot hans bröst, medans han styrde in till hamnen.

"-Vill du ha min t-shirt?" Frågade han mig, när vi skulle gå av.

Jag insåg att det nog inte var så praktiskt att gå till bilen i bara underkläder, så jag tackade ja och knöt en filt om benen. Han granskade min übersnygga outfit och skrattade, men blev sedan allvarlig:

"-Är du säker att vi inte ska ta oss till sjukhuset?" Frågade Eric mig för säkert femte gången, för att försäkra sig om att jag var okej.

"-Nej, seriöst, jag är okej" Sa jag och han lyfte mig av båten och log.

"-Jag kan gå själv!" Skrattade jag när han började bära mig mot bilen.

"-Försök inte! När man har chansen att bära dig tar man den ..." Vi skrattade och han kysste mig mjukt.


Ohh, spännande ... :D ♥ Såsåså avis! Kommer ett till kapitel imorgonbitti, vi kommer att resa bort över helgen, men fixar lite tidsinställda kapitel! PoK /Nina


So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 11

"Du... tror du på kärlek på första ögonkastet?" Fortsatte han tyst, och jag blev stum. Med dig tror jag på allt!! Ville jag ropa, men det kom inga ord ur min mun. Jag nickade långsamt, och våra ansikten närmade sig varandra. Hans ansikte var nu bara någon millimeter från mitt, och hans läppar snuddade mina. Utan att tänka besvarade jag kyssen passionerat. Det var det underbaraste ögonblicket i mitt liv, jag ville inte att det skulle ta slut. Hans hand trevade längs min ryggrad, men plötsligt avbröts det magiska ögonblicket av en irriterande röst:

"-Är inte det där Eric Saade?"






Jag och Eric vände oss irriterat mot paret i femtioårsåldern, som gav oss nervösa leenden och sedan promenerade vidare. Eric såg mig i ögonen och log snett, innan han ställde sig upp och sträckte mig handen för att hjälpa mig upp.

Vi gick vidare en bit längs stranden, tills vi inte kunde se restaurangen eller några andra människor längre. Våra händer var sammanflätade, och jag kunde inte låta bli att titta på honom. Det gjorde att jag också såg hur han sneglade på mig lite då och då. Båda försökte inte låtsas om det, men till slut kunde vi inte hålla oss längre utan fick ett skrattanfall. Jag ramlade omkull i sanden och drog Eric med mig. Vi låg där och skrattade en lång stund, och sen möttes våra blickar. Vi log mot varandra.

"-Är det här på riktigt?" Jag fnissade, och svarade:

"-Borde inte det vara min fras?" Han log stort och skakade på huvudet.

"-Varför skulle det vara det?" Han log mot mig men var samtidigt allvarlig.

"-Asså, tänk först på dig, och sen på mig, och försök att förstå hur..." Han avbröt mig.

"-Det låter som en bra kombination". Hans ögon glittrade och jag kände hur mitt hjärta slog dubbelslag. Jag kände hur lyckan växte i mig. Men jag undrade fortfarande.

"-Du..." Jag tvekade. "-Varför jag? Du skulle ju liksom kunna få precis varenda tjej du ville, så varför precis mig?"


Han tog min hand och lekte med fingrarna. Sen skrattade han lite smått. Sen kollade han upp och mötte min blick. Han öppnade munnen, som för att säga någonting, men ångrade sig. Han tog ny sats.

"-Vet du, så här är det..."

Han tvekade i några sekunder, och började sen sjunga:



When I look in your eyes
There's something I just can't describe
To get to a moment like this
Some people wait all of their life
I always thought in the end
To love just meant to get hurt
But sometimes you've just gotta feel
And that's how you know it's real
...


Det var så himla vackert. Jag kände såklart igen den. "It's like that with you". Den hade aldrig varit en av mina absoluta favoritlåtar, men när han nu sjöng den, här för mig på stranden, med vågornas brus i bakgrunden, kändes det så himla perfekt. Jag kände hur en tår letade sig fram genom ögonvrån, och det gjorde tydligen han också, för han såg oroligt på mig och slutade sjunga.

"-Vad är det? Ska jag sluta?" Han smekte oroligt mina händer.

"-Nej, Nej!!!", for det ur mig, för snabbt. Han såg frågande ut, och jag fortsatte:

"-Det är bara så himla vackert..."

Han log och flyttade sig så att han satt brevid mig istället för mittemot mig. Han la armen om mina axlar och efter en stund vågade jag luta huvudet mot hans axel. Han såg ut att fundera på något viktigt, och jag tittade frågande på honom.

"-Vad tänker du på?" Han kollade lite klurigt på mig, och svarade sen:

"-Jag bara funderade på var i sången jag var..." Nu var det min tur att skratta, vilket fick honom att le. Sen rätade han på ryggen och fortsatte sjunga:

'Cause there are times I just look at the cover
And there are times when I wanna read what's inside
And then there are times when it feels like I wrote every line
It's like that with you

I used to say it won't last
As soon as the promise was made
And here I am, moving too fast
But I ain't no longer afraid

Han smekte mig över ryggen och jag kände något mot håret. Hans läppar?

'Cause somehow you just made me feel
And that's why I know it's real

'Cause there are times when I can't find the answeres
And there are times when I wonder what life's about
And times when I feel like I finally figured it out

It's like that with you
Baby you know that it's true
Do you feel it too
The beat of my pounding heart
I bet it's shining through
When I'm with you

Jag kollade på honom. Mitt hjärta dunkade, och jag kunde höra hans. Han var FÖR perfekt. Jag slöt ögonen och njöt av att bara höra hans underbara röst. Jag kunde dock inte hålla ögonen slutna så länge, utan öppnade de snart igen för att se på honom. När jag öppnade de såg jag att han kollade på mig. Jag rätade mig upp och satte mig på knä så att mitt ansikte kom i jämnhöjd med hans. Han hade slutat sjunga och kollade på mig. Så jag fortsatte, och han hängde på:

...'Cause there are times I just look at the cover
And there are times when I wanna read what's inside
And then there are times when it feels like I wrote every line
'Cause there are times when I can't find the answers
And there are times when I wonder what life's about
And times when I feel like I finally figured it out
It's like that with you
It's like that with you

But sometimes the way that I feel can't be put into words
It's like that with you


När vi hade sjungit klart kollade han på mig med stora ögon. Jag blev förvirrad och frågade om jag hade gjort något konstigt. Han såg på mig och sa:

"-Milena. Du har ju en helt fantastisk röst!". Han kollade på mig med beundran i blicken och jag kände hur jag rodnade. Hade jag? Och det kom från honom? Jag log frågande mot honom, och han skrattade.

"-Det är sant! Jag älskar den! Varför har du inte visat det tidigare?" Jag skrattade lite nervöst. Hade han sagt 'Jag älskar DEN' eller 'Jag älskar DIG'? Jag blev varm inombords.

"-SÅ mycket tid har vi inte haft än..." Han skrattade och ställde sig upp, sträckte sen händerna mot mig för att hjälpa mig upp. Han tog mig i armarna och höll mig mot sig, så att kan kunde kolla rakt upp i hans ögon.

"-Än!" Han skrattade lyckligt och kramade mig hårt. Sen, helt oväntat, vände han upp mitt ansikte och kysste mig. Efter några sekunder lutade han sig tillbaka. Jag var inte beredd på det och sträckte blundande på halsen för att nå. Jag kunde höra hur han skrattade och släppte mina händer. Jag blev plötsligt orolig att han skulle försvinna helt och hållet, att allt det här bara var en dröm och att jag strax skulle vakna upp. Så jag skrek:

"-Nej!", och sträckte mig efter honom. Han skrattade högt.

"-Ta mig då!" Jag sprang efter honom, men han var snabbare än mig. Han märkte det och väntade in mig, och tog emot mig med en kram när jag rusade rakt in i hans armar. Han kysste mig igen. Den här gången behöll han mig länge i sina armar och jag jag kunde bara tänka, att här, här ville jag stanna för alltid...

AAAH
♥ Så himla avis på Milena!... Love it... Kommentera!!/Wanja♥


RSS 2.0