So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 58

"-Det gör ont i öronen" Murmlade jag och kollade på Eric. Han skrattade.

"-Öppna och stäng munnen"

"-Så här?" Skrattade jag och gjorde någon imitation av ett tuggande lejon eller nått. Han började gapskratta och passagerarna i sätet bakom oss hyschade irriterat. Jag höjde på ögonbrynen och mimade 'Surpuppor' mot Eric medan jag avsiktligt pekade bakåt. Eric bet ihop för att inte börja fnissa, och jag fick bita mig i läppen för att inte brista ut i gapflabb.

Jag ryckte till när planet plötsligt slog i marken och jag skrek till. Eric tog min hand och kramade den. Han var nog ganska mycket mer van vid det här än jag. Det kändes bra att ha honom här, hos mig.





När planet stannade vid den stora flygplatsen skyndade vi oss ut innan det skulle bli för trångt. Våra väskor var som tur redan incheckade till Bora Bora, så även om Eric undrade varför så behövde vi inte tränga oss fram till bagagebanden, utan gick direkt till en restaurang, eftersom det var två timmar tills planet till ön gick. Vi hade sovit en hel del på planet från Sverige, så jag kände mig rätt så pigg.

"-Jag tror jag tar det här salladserbjudandet.. Vad vill du ha?" Log jag mot Eric och ställde mig upp för att gå och beställa i självbetjäningsrestaurangen.

"-Jag kan gå och hämta annars .." Han var snabbare än jag och var redan påväg mot disken med ett kaxigt leende. Jag hade väldigt stor lust att stanna här, för jag hade aldrig tidigare varit i USA, fast jag försökte kasta bort tankarna och tänka på ikväll, när vi skulle komma fram.

*

"-Är det gott?" Jag nickade mot Erics tallrik som bestod av någon slags schitzel med pommes frites och skrattade.

"-Äkta Amerikanskt" Skrattade han och sneglade mot min fjuttiga kycklingsallad.

"-Blir du verkligen mätt på det där?" Jag nickade förnärmat.

När vi ätit upp var det dags att ta oss till gaten. Eric visste inte än vart resan gick .. jag funderade på om jag skulle ta på honom en ögonbindel eller nått, men antagligen skulle han få reda på det på flyget ändå.

Jag tog hans hand och gav honom biljetten när vi ställde oss i kön till boardingen.

"-Franska Polynesien, älskling, är det dit vi ska?" Han såg helt förtrollat på mig.

"-Ja, jag tror ön ligger där ja .." Det visste jag knappt.

"-Du vet inte hur underbar du är!!" Han kramade om mig hårt, och jag såg glädjen i hans ansikte. Jag var nöjd över valet att åka dit.

"-Jag vet att du är underbarare" Viskade jag i hans öra innan vi kom fram till kontrollörerna.

Flygresan tog inte så långt tid. Vi kollade på varsinn film, för på varje sits fanns en liten tv. Det var rätt kul hur Eric reagerade när jag höll hans hand, ibland hoppade han till, för han såg på någon konstig actionfilm - medans jag såg på en romantisk komedi.

"-In a couple of minutes we will arive to the Bora Bora island, temperature: 36° celsius and sunny, the flight-team hope you had a nice flight and wishes you a nice holiday" Det bubblade av glädje i mig när jag hörde en flygvärdinnas röst i högtalarna och såg hur några solstrålar trängde in genom den öppna springan i fönsterluckan. När jag drog upp fönsterluckan såg jag något så vackert jag aldrig sett förrut.

"-Eric, kolla!!" När molnen skingrade sig såg man det klarturkosa vattnet och reven och långt nere små underbara, gröna öar i olika former med färgsprakande detaljer. Vädret kunde inte heller bli bättre, på en liten privat strand skymtande ett rosa parasoll och en bit bort såg jag en grupp bungalows på en brygga längs vattnet.

"-Det är underbart" Sa han och kunde, likasom jag, inte släppa blicken från den underbara synen.

Planet närmade sig långsamt närmare vattnet, och jag trodde nästa det skulle störta ner i havet, men precis på metern landade flygplanet på en ö jag inte alls sett, och bromsade snabbt in på den korta landningsbanan. Trotts den speciella landingen tänkte jag inte alls på att det var läskigt, utan jag tänkte bara på palmerna, sanden och de varma klipporna. Men mest tänkte jag på kvällarna, ensamma med Eric, utan fans, bara vi två ...

Det var ingen stor flygplats på ön. Bokstavligt jätteliten. Det var ingen gång till flygplatsen utan vi kom ut direkt på landningsbanan där en enorm värme kom emot mig. Jag hade en varm kofta på mig, men efter en sekund i Bora Boras värme hade jag lust att slänga mig i en kall pool eller något.
"-Oj, vad fint det är här" Eric såg aldelles överlycklig ut när han klev ut ur planet. Han såg på mig.

"-Men varmt" Pustade jag och log brett.

*

Vi hämtade våra väskor inne i den lilla flygplats-byggnaden. Det fanns ett bagageband, inte mer, så det var lätt att hitta våra väskor.

Utanför byggnaden stod några glada Polynesier med skyltar - antaglien från de olika resorten på ön. Jag kände igen namnet på en skylt och vi gick dit och hälsade. De la i våra väskor i minibussen med öppna fönster och vi satte oss i baksätet. Ett par i trettioårsåldern kom även och sedan åkte den lilla bussen iväg. Det var underbart när vi åkte och en kall vind luftade genom bussen. Några palmer lutade sig över vägen när vi närmade oss vattnet, och jag i änden av vägen såg hav skymta. Jag kände Erics läppar nära mitt öra.

"-Det här är ett paradis, älskling"

Blev kanske lite (vääldigt) kort nu men aja, ska tjata på Wanja att hon skriver ett till ikväll! Hoppas det duger .. kanske är lite segt för tillfället men snart kör vi ju på nästa del, 2, och där blir det garanterat lite mer spänning. Kommentera! Puss! /Nina ♥

Kommentarer
Postat av: Wanja♥

Gud vad bra Nina! Önskar att jag kunde skriva lika bra som du!!!♥

2011-10-12 @ 19:11:54
URL: http://saadestoories.blogg.se/
Postat av: Marre!

Ni sktiver fantaskiskt båta två!!! Ni borde få ett jätte stort pris!!! Ja ett till ikväll blir perfekt!!!<3

2011-10-12 @ 19:26:41
Postat av: Noomi

Ett till i kväll :D<3 ni äääger ! :)

2011-10-12 @ 20:02:15
URL: http://www.dreampoems.devote.se
Postat av: Josefin

Gud så bra!!! Det var inte alls segt ;) <3333

2011-10-12 @ 20:16:09
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Elin

Så bra kapitel! Det är inte segt utan bara bra =)Kramar <3

2011-10-13 @ 07:04:07
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0