So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 61

"-Jag skojar ju bara. Ät så mycket du vill! Jag tror jag nöjer mig med dig." Han nafsade mig i halsen, och jag skrek skrattande till. Han tog ett vindruva.

"-Fast det här är i och för sig också gott." Han blinkade och kastade upp druvan i luften, för att strax efter fånga den i munnen. Jag applåderade och han kramade om mig. 

"-Hur tycker du att din födelsedag har varit hittils då?", frågade jag. Jag var noga med att betona hittills. Han kollade allvarligt, men sen kärlkesfullt på mig.

"-Du, du ska veta, att det här är den bästa födelsedagen jag har haft i hela mitt liv." Sen kysste han mig igen.






Klockan var strax efter 6 på kvällen på Bora Bora när vi packat upp alla våra saker och jag utforskat bungalowen. Det var underbart här. Även om "våran tid" skulle varit natt nu, kände jag mig inte speciellt trött. Vår lilla stuga låg ute på en brygga, längst ut mot havet med en liten balkong över det turkosa vattnet. Väggarna var av tunnt trä med bambutak, det fanns små lampor i alla hörn, och möblerna var av alla möjliga ljusa kulörer. Jag satte på den polynesiska tv:n men förstod inte så mycket, så jag stängde av igen. Eric satt på balkongen i en solstol och såg bara ut över havet.

"-Visst är det underbart?" Jag satt mig i hans knä.

"-Bättre än så" Han log lyckligt och såg bort mot ett grönt berg långt borta.

"-Tur du har att det är din födelsedag idag" Han såg frågande mot mig.

"-Jo, det är fortfarande mindre en tjugofyra timmar sedan vi vaknade på morgonen - men klockan är ändå bara eftermiddag" Han skrattade åt min logiska förklaring.

"-Vi säger så i alla fall" Fnissade jag.

Jag ställde mig upp och satte mig på kanten av balkongen, i hopp om att försöka nå vattnet. Solen lyste mot mina bara ben. Jag hade på mig en kort klänning, en sådan man bara kan ha på sig en riktigt, riktigt varm junidag i Sverige. Jag sträckte på tårna och kände varmt vatten mot tåspetsarna, och fick verkligen badlust.

"-Ska vi bada?" Frågade Eric som om han kunde läsa mina tankar.

"-Jättegärna" Sa jag men fortsatte:

"-Fast det är mat om lite mindre än en halvtimma, så vi kanske ska äta först" Jag kravlade mig upp från balkongkanten.

"-Absolut, jag är rätt hungrig"

*

I kortkort klänning och gladeatorsandaler gick vi bort mot restaurangen vid strandkanten. Eric hade kortbyxor och en t-shirt - och självklart, solglasögon. Det var verkligen härligt att det var så varmt .. Det var så stor skillnad till höstiga Sverige. När man gick på bryggan från våran bungalow kände man nästan dess värme genom sandalerna, om man skulle gått barfota hade de nog brunnit upp.
Restaurangen låg på en liten upphöjning med sikt mot havet. Man kunde verkligen kalla ön paradis ö. Speciellt när Eric var här. Vi slog oss ner vid ett reserverat bord längs med 'balkongen' som sträckte sig ut över stranden.

"-Är det buffet?" Sa Eric hungrigt och sneglade bort mot en fint uppdukad buffet under halmtaket.

"-Jag, det tror jag, hugg i bara" Skrattade jag medan Eric reste sig.

Maten var verkligen god. Det fanns olika sallader, stora fiskar, och massor av olika potatis- och pastarätter. Det var nog rätt anpassat för turister. Det passade mig. Efter att ha hämtat från buffen två gånger såg Eric mycket nöjd ut och lutade sig tillbaka.

"-Det var gott" Log han. Jag skrattade.

"-Är det du som äter snabbt eller jag som äter långsamt?" Jag var fortfarande på min första portion. Han såg finurligt mot mig.

"-Det är du som äter långsamt, älskling" Han såg förtrollande på mig och jag stoppade i en aldelles för varm potatisbit i munnen. Snabbt sköljde jag ner den med Erics vatten.

"-Meh! Det där var mitt vatten" Skrattade Eric förnärmat som precis tänkte sträcka sig fram för att dricka. Jag höjde handen åt en servitör.

"-Some more .. water, please"

*

"-Ska vi gå?" Eric var påväg att resa sig upp men jag höjde snabbt handen.

"-Vänta lite" Jag hade nämligen planerat något .. Det tog inte långt tid tills två servitriser kom bärande på den - tårtan. De fnissade och sjöng 'happy birthday' i kör innan de ställde den fint garnerade tårtan framför Eric.

"-Sötnos, tack" Han tog min hand när servitriserna gått sin väg. På tårtan stod med snirkliga turkosblåa bokstäver "Grattis på födelsedagen Eric. Hälsningar Milena" Jag var glad att dom fått till alla ä, å och ö trots att de inte var vana vid det. Under texten fanns en liten sol i gul marsipan och flera hjärtan av choklad.

Eric skar en stor bit och gav till mig.

"-Men Eric, sådär mycket orkar jag inte" Jag kollade på den stora tårtbiten. Eric hade redan börjat äta på sin och kollade upp.

"-Du måste äta lite mer Milena, så du inte blir för mager" Han log snett och fortsatte äta. Jag hade väll inget val. Tårtan var faktiskt fantastiskt god, så min tårtbit var borta i ett svep. Vi bestämmde oss för att låta personalen skicka resten av tårtan till våran bungalow.


*

Klockan var halv nio, men solen lyste fortfarande, och temperaturen var skön. Lite sådär strax över 30°+, men skuggigt. Jag bytte om till en söt volangbiknini och gick ut på balkongen där Eric satt i badbyxor och solen sken mot hans perfekta mage. Jag tog hans hand och drog upp honom från solstolen.

"-Ska du inte i eller?" Skrattade jag när han stretade imot en aning.

På sidan av balkongen fanns en liten stege ner i det onaturligt turkosa vattnet.

"-Finns det maneter?" Frågade jag oroligt och doppade tån i vattnet. Det var så varmt som badvatten.

"-Njä, dom som finns är fina" Eric hoppade i med ett plask och hans blöta, svarta hår blänkte som lack när han kom upp över ytan igen.

"-Hoppa i då, din fegis" Skrattade han med ett underbart leende och tog några simtag ut.

"-Okej då .." Jag klättrade ner för stegen och hoppade i. Det var varmt. Snabbt simmade jag ikapp Eric, som såg ut att vara påväg bort till en klippa några meter bort. Eric klev upp på den varma klippan och tog min hand. Jag satte mig på honom med benen slingrade runt honom och lekte med hans hår.

"-Jag älskar dig" Log jag.

"-Kan du ana hur mycket jag älskar dig? Det här är rena drömmen" Han skrattade tyst och hans läppar närmade sig mina. Jag slickade bort några salta vattendroppar från hans underläpp och placerade händerna i hans nacke. På en klippa långt bort från alla fotografer, fans.. långt borta från allt, ensam i ett paradis med Eric. Vi kysstes passionerat och rullade runt på den stekheta klippan, tills han rammlade ner i vattnet. Jag satte mig upp och skrattade.

"-Nej du" Han tog tag i min fot och drog ner mig i vattnet, till sig.

Hoppas kapitlet blev okej ... Kan ni fatta hur mycket man vill vara Milena? Haha, rätt ofattbart ♥ KOMMENTERA! Mer än 10 kommentarer från olika personer så kommer ett till idag! Klarar ni det? PUSS! /Nina


Kommentarer
Postat av: Noomi

sjuuukt fint! :) <3 en till!

2011-10-15 @ 16:26:04
URL: http://www.dreampoems.devote.se
Postat av: Olivia

Ett till!

2011-10-15 @ 16:27:25
Postat av: Johanna

Ett till hahaha det är ju så spännande ! Skit bra

2011-10-15 @ 16:54:41
Postat av: Jennifer, Inte dansaren i Erics band ;)

KOMMENTAR KOMMENTAR KOMMENTAR!! :D

2011-10-15 @ 17:42:32
Postat av: M

meeeeeeeeerr!!!!! :-D

2011-10-15 @ 18:05:46
Postat av: Josefin

Åh herregud vilket bra kapitel Nina! Ni är så jävla grymma. GRYMMAST I VÄRLDEN! <3<3<3 Puss!

2011-10-15 @ 18:11:00
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: lisa

en till det e sjukt bra :P<3

2011-10-15 @ 18:17:10
Postat av: jasmine

jätte bra skrivet :P EN TILL :D <3

2011-10-15 @ 18:18:31
Postat av: alva

riktigt bra :P en till nuuuuuu! :) <3

2011-10-15 @ 18:28:21
Postat av: amanda

Meeeeer!!!:)

2011-10-15 @ 19:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0