So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 64

"-Gärna. Inte bort till manetrevet igen bara." Jag skakade på huvudet.

"-Bara här precis utanför." Jag drog upp honom på fötter, och vi gick ut på balkongen. Månen lyste vackert, och speglade sig i vattnet. Jag kollade på Eric, och fick svårt att andas. Han såg ut som en grekisk gud typ, där han stod i endast boxershorts. Hans ögon glittrade, och hans leende fick mig att vilja kasta mig i hans famn och aldrig mer lämna den. Vilket jag också gjorde. Jag drog honom hårt intill mig. Hans läppar fann mina, och jag kände hur det började snurra i huvudet. Jag märkte inte att vi båda hade tappat balansen, innan jag hörde hur Eric skrek till. Jag öppnade ögonen, och det sista jag hörde innan vi nuddade vattenytan var Erics underbara skratt.




När jag vaknade i värmen dagen därpå visste jag först inte vart jag var. Jag kisade mot solen som trängde in genom springorna i bambutaket och kände hur lyckan spred sig när jag insåg att jag var där jag var. Det var varmt, aldelles för varmt, även om de vita bomullstäckena var tunna och väggarna i bungalowen gjorda av tunnt trä. Jag kravlade mig ur Erics varma famn och satte på fläckten i hörnet på högsta. Det var härligt när den kalla vinden från fläkten blåste genom mitt hår och gjorde luften i bunglowen lite lättare att andas.

"-Godmorgon" Jag satte mig på sängen och strök över Erics panna. Han mumlade något och log. Jag log för mig själv, ställde mig upp, och gick upp och till badrummet. Jag kände verkligen för att ta en dusch, men det kändes lite onödigt med tanke på att vi hade havet alldeles precis utanför dörren.

Jag öppnade en av byrålådorna där jag hade mina kläder, och rotade runt en stund tills jag hittade min nyinköpta, storblommiga bikini som jag någon vecka tidigare hade köpt på Gina Tricot. Jag smet in på toaletten, bytte om, tog en handduk som jag virade om mig och gick ut på balkongen. Solen lyste mig rakt i ansiktet, och jag blundade, slängde av mig handduken och bara njöt. Sen kom jag på att jag kanske borde smörja in mig med solkräm, och småsprang in igen för att kunna komma tillbaka till solen så snabbt som möjligt igen. Jag tog solkrämsflaskan som stod på nattduksbordet och tryckte ut en stor klick i handen.

"-Godmorgon älskling. Är du redan vaken?" Jag kände hur mungiporna drogs uppåt när jag hörde Erics röst bakom min rygg. Jag tänkte just vända mig om, men hann inte, eftersom ett par starka armar tog tag om min midja och drog ner mig på sängen. Jag fnissade när han drog in mig i sin famn, och flåsade mig i nacken. Jag slappnade av, och kände hans hand på min midja.

"-Har du vaknat nu, sömntuta?" Jag skrattade och vände mig så jag låg med ansiktet mot hans. Jag gav honom en puss på munnen.

"-Det är ju ändå semester, eller hur?" Han log och jag kramade om honom. Han kollade frågande på mig. "-Vart är du påväg?"

"-Tänkte ta ett morgondopp." Han la huvudet på sned och kollade på mig med hundögon.

"-Har du någonting emot om jag följer med?" Jag jag honom en knäpp på näsan.

"-Klart jag inte har. Snarare tvärtom." Han log stort.

"-Ah, men då så." Han skuttade upp ur sängen och bort till byrån, varifrån han snabbt drog upp ett par badbyxor. Jag kollade uppgivet på honom.

"-Vad är det?" Jag gick fram till byrån och klappade på den.

"-Asså, jag har liksom ordnat alla mina kläder jättefint, och så tar det typ en kvart att hitta vad man vill ha. Du kan typ bara sticka ner handen blundande så får du upp det du har letat efter." Han skrattade och log kaxigt.

"-Jag är en naturbegåvning, vet du väl." Jag boxade löst till honom på axeln, men lät sen armen lägga sig runt hans midja.

"-Är det okej om jag väntar på dig där ute?" Jag tänkte att det kanske var artigt att låta honom byta om ifred. Han log mot mig.

"-Visst."


Jag gick ut och la mig på en av solstolarna som var på balkongen. Jag tänkte på att jag och Eric... vi hade varit ihop i nästan... fyra månader nu. Inte riktigt, men nästan. Jag mindes att det hade känts så overkligt då, men nu kändes det som det inte fanns något annat alternativ. Vi hade kommit varandra så himla nära, även fast jag inte hade känt honom så himla länge kändes det ändå som om han var den som förstod mig allra bäst i hela världen. När han kysste mig var det som om världen stannade upp... Jag älskade honom så himla mycket. Jag kom plötsligt att tänka på hur mycket jag längtade efter honom... Eller han var ju bara några meter ifrån mig, men... Jag ville ha honom. På riktigt. Men ville han?


*


Erics perspektiv:

Jag smet in på toaletten för att byta om. Milena gick ut på balkongen för att vänta. Medan jag bytte om flög plötsligt en tanke genom huvudet. 'Varför är hon där ute? Jag vill ha henne. Jag vill att hon ska vara här inne, hos mig'. Jag skakade på huvudet. Varför tänkte jag på sånt. Jag ville inte pressa henne. Men vi hade kommit varandra så nära på så kort tid. Jag ville ha henne. På riktigt. Men ville hon?



*


Milenas perspektiv:


"-Jag ska bara kolla en sak här borta. Du kan ju vänta här. Jag är strax tillbaka." Jag nickade, mot Eric, som var på väg längre bort till ett annat marknadsstånd. Han höjde handen i en vinkning, och försvann sen bortom folkmassorna.



*


Erics perspektiv:

Jag vinkade snabbt till Milena och ropade:

"-Jag ska bara kolla en sak här borta. Du kan ju vänta här. Jag är strax tillbaka." Hon nickade leende mot mig och fortsatte sen att fingra på tygerna som fanns i ståndet hon stod vid. Jag fortsatte bortåt slutet av marknaden. Överallt var människor, och jag fick tränga mig fram för att se. Plötsligt drogs min blick till något litet, blänkande, på min vänstra sida. Jag trängde mig fram genom folkmassan och fram till ståndet. Jo. Det här var precis det jag hade letat efter. Perfekt.

"-Kan I help you?" Jag vände mig mot försäljaren, som kollade på mig med frågande blick. Jag nickade.

"-I think I'll take those." Jag pekade på de, och försäljaren log.

"-Both?"

"-Yes." Jag log mot honom.

"-10000 Francs." Jag kollade frågande på honom.

"-It's real diamonds." Jag nickade, och rotade efter pengar i min portmonnaie. Perfekt. Jag hade precis 10000 löst. jag räckte över de till försäljaren, som bockade och tackade på något konstigt språk. Antagligen polynesiska eller nåt.
Han gav mig påsen, och jag tackade och gick därifrån.


*


Jag vinkade när jag såg Milena. Hon stod fortfarande vid samma stånd. Jag gömde påsen i byxfickan. Det skulle bli en överraskning. Hon skulle bara veta vad som väntade henne. Jag log, och kände mig nöjdare än jag gjort på länge.

Kommentera på nu! LoveYa the most!!/Wanja♥

PS. Vet ni att Erics nya singel kommer att heta "Hotter than fire"!? Ser så sjukt fram emot det!!!!:D♥





Kommentarer
Postat av: Noomi

Härligt kapitel! :D Sjukt mkt kärlekt till er ni är gymma! Bästa Eric Saade berättleserna som jag någonsin har läst<3

2011-10-17 @ 21:02:05
URL: http://www.dreampoems.devote.se
Postat av: Jennifer, Inte dansaren i Erics band ;)

Grymt kapitel! :D ÄLSKADE DET!! Och nu undrar man ju, vad kommer hända härnäst? ;) OCH LÄNGTAR SÅÅÅ TILL "Hotter than fire"!!!!!

Kjamar<3

2011-10-17 @ 21:07:55
Postat av: Marre!

Ni är alvarligt GRYMMA på att skriva! Man känner alvarligt glädjen eller hur de mår! Ser stort fram emot "bok 2" Och självklart nästa kapitel! Jag blir bara så himla gl'a när jag ser ett nytt kapitel mina läppar viker sig av sig själva uppåt!<3<3<3XDNi borde skriva ut alla kapitel och sedan trycka dem till miljoner böcker sedan sälja dem på alla världens språk, bli rika berömda författare. Sen höjdpungten!Eric!!!<3<3<3 Ja det får ni hitta på själva min fantasi försvann just.......XD

2011-10-17 @ 21:14:19
Postat av: linn'

grymt kapitel ! längta till nästa! <3<3

glöm inte att checka in mitt nya kapitel :)<3

2011-10-17 @ 23:05:31
URL: http://saadedream.blogg.se/
Postat av: Josefin

Sjukt bra kapitel! <3 :*

2011-10-18 @ 12:25:33
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Jennifer, Inte dansaren i Erics band ;)

SNÄLLA, ett nytt kapitel till snart? som vanligt, vill inte stressa, men är man är beroende, så är man ;)

Kjam! :D

2011-10-18 @ 21:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0