So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 63

"-Jag tror inte att man ska simma bort till det där revet .." Sa jag och kysste hennes ögonlock.

"-Nä" Sa hon som enda svar och knep ihop ögonen smärtfyllt.

"-Fast jag tror inte dom var så farliga" Jag såg på fläckarna och var glad att det inte hänt något värre. Hon öppnade ögonen.

"-Ska jag behöva gå runt med dom här fläckarna hela semestern?" Sa hon surt. Det fick mig att skratta trots smärtorna i benen.

"-Det är nog inte det största problemet"


Milenas perspektiv:


Allt gick jättesnabbt, och jag fattade inte riktigt vad som hände. Det ända jag visste var att det brände som in i helvete och att jag strax efter inte hade någon känsel i benen. Eller, det var klart jag kände, det gjorde ju ont som fan, men jag kunde lixom inte röra på de. Jag kände hur det började svartna för ögonen, och jag sträckte mig efter Eric, samtidigt som jag försökte ropa:

"-Jag kan inte röra mig..." Jag vet inte om han hörde mig - jag kunde inte höra mig själv - men Eric verkade märka vad som var på tok och tog snabbt tag i mig och simmade bort från stället vi var på. Brändes det inte hos honom? Han visade det inte i så fall...

Jag kände hur jag började tappa taget när Eric lyfte upp mig på balkongen och la mig på en solstol.

"-Snälla, håll ut." Jag drog efter andan när jag fick tillbaka känseln i benen, och Eric kollade oroligt på mig.

"-Älskling, är du okej?" Jag nickade, men fick inte fram några ord. Han suckade lättat och la sin hand på mitt lår, men tog bort den igen när jag grimaserade av smärta. Han mumlade någon mer fråga, och jag försökte nicka igen, även om jag inte hade hört vad det var han sa.

"-Jag tror inte att man ska simma bort till det där revet .." Han kysste mina ögonlock.

"-Nä..." Jag knep ihop ögonen när en våg av smärta sköljde över mig igen. Han smekte mig över kinden.

"-Fast jag tror inte dom var så farliga..."

Jag kollade upp på honom, och såg stora röda fläckar som prydde stora delar av hans ben. Kände han de inte? Sen såg jag hur mina ben såg ut, och drog efter andan.

"-Ska jag behöva gå runt med dom här fläckarna hela semestern!?" Jag skulle inte kunna visa mig i bikini om jag såg ut här. Han skrattade.

"-Det är nog inte det största problemet." Han tog min hand.

"-Hur känns det? Vi kanske borde kolla om vi kan hitta nån doktor..." Jag försökte le.

"-Näädå..." Fast det lyckades inte särskilt bra. Eric verkade besluta sig, och hjälpte mig upp.

"-De kanske vet nånting i receptionen. Kom."



*



"-How was you getting this?" Hotelldoktorn som vi hade skickats till höll på att känna på mina ben. "-How did it feel when the jellys where getting you red?" Jag log åt hans försök till att prata engelska med mig.


"-I was just swimming in the see, and then I felt something burning on my leg..." Jag visste inte vad jag skulle säga mer, så jag kollade på Eric, som ryckte på axlarna. Sen vände han sig mot den polynesiska doktorn.


"-Is it very dangerous?" Han såg oroligt på mina ben, som doktorn just höll på att smörja in med någon mjuk salva. Den gjorde genast att det kändes bättre, och jag slappnade av lite.


"-No, no, it is not toxic. It is only biting. And then it is being red." Eric nickade, och kollade sen på mig.


"-Hur känns det?" Jag log.

"-Mycket bättre." För det gjorde det. Jag såg lättad ut, och jag fortsatte. "-Men du då? Du har det väl lika farligt som jag?" Han kollade ner på sina ben, och verkade överraskad.

"-Oj. De hade jag inte sett än." Jag skrattade, men grimaserade sen. "-Men de gör ganska ont."

Jag vände mig mot doktorn.


"-Can get some of this too?" Jag pekade på salvan, och sen på Eric. Doktorn nickade energiskt.

"-Sure!!"



*



Vi hade blivit ompysslade båda två, och hade äntligen kommit tillbaka till vår bungalow. Det hade blivit ganska sent, och vi låg i den stora, sköna sängen.

"-Tänk, vi har inte ens varit här en hel dag." Jag kollade in i Erics ögon. "-Det är fortfarande din födelsedag." Han skrattade.

"-Ja... Och man kan bokstavligt säga att det här har varit min längsta födelsedag någonsin." Jag skrattade, och tänkte på att i Sverige var det nog redan nästa dag. Han log, och fortsatte: "-Och definitivt den underbaraste." Han kysste mig, och jag kramade om honom.

"-Jag är så glad att du blev glad. Du skulle kunna ha blivit sur, för att du ville stanna i Sverige eller nåt sånt..." Han skrattade högt, och skakade på huvudet.

"-Aldrig. Det här är min dröm. Liksom, två hela veckor med dig i en egen bungalow. Finns det något bättre?" Han tog tag om min midja, men var noga med att inte komma åt mina brännmärken. Jag skrek till och skrattade när hans lite kalla händer gled innanför mitt sovlinne. Han lät de vandra över min ryggrad, och började samtidigt kyssa mig passionerat. Utan att jag visste hur det gick till låg linnet plötsligt på golvet, och jag låg där i bara BH och shorts. Jag rullade ner från Eric och drog upp honom på mig, och snabbt slet jag av honom hans skjorta.

"-Så att det ska vara rättvist", log jag. Han skrattade och strök mig över axlarna.

"-Om det inte stör dig så."

"-Ha! Fast i och för sig, man kan ju störa på ett bra sätt också. Det kallas att distrahera." Jag pressade mina läppar mot hans, och rullade sen runt igen så att jag låg ovanpå honom. Han skrattade, och jag rullade av sängen och ställde mig upp. Jag tog hans hand.

"-Vad sägs om ett kvällsdopp?" Han satte sig upp.

"-Gärna. Inte bort till manetrevet igen bara." Jag skakade på huvudet.

"-Bara här precis utanför." Jag drog upp honom på fötter, och vi gick ut på balkongen. Månen lyste vackert, och speglade sig i vattnet. Jag kollade på Eric, och fick svårt att andas. Han såg ut som en grekisk gud typ, där han stod i endast boxershorts. Hans ögon glittrade, och hans leende fick mig att vilja kasta mig i hans famn och aldrig mer lämna den. Vilket jag också gjorde. Jag drog honom hårt intill mig. Hans läppar fann mina, och jag kände hur det började snurra i huvudet. Jag märkte inte att vi båda hade tappat balansen, innan jag hörde hur Eric skrek till. Jag öppnade ögonen, och det sista jag hörde innan vi nuddade vattenytan var Erics underbara skratt.

Sådärja... Hoppas det blev okej♥ Hinner inte mer just nu, ska gå o sova(skola imorrn, ni vet), men KOMMENTERA på så mkt ni orkar!!:D LoveYa/Wanja♥


Ps. sorry för gammal bild(har redan haft den), men hinner inte hitta annan:S

Kommentarer
Postat av: linn

SUPER ♥ mitt andra kapitel av eric saade novellen är ute nu :)

fortsätt skriva ! ♥♥♥

2011-10-16 @ 21:53:13
URL: http://saadedream.blogg.se/
Postat av: Marre!

Grymt längtar tills imorn! <3

2011-10-16 @ 22:12:02
Postat av: Marre!

Grymt längtar tills imorn! <3

2011-10-16 @ 22:12:36
Postat av: Jennifer, Inte dansaren i Erics band ;)

TOPPEN!! älskade kapitlet! :D

Jag satt vid datorn ( fick egentligen inte det, för jag skulle sova enligt min mamma och pappa ) så jag "tjuv-satt vid datorn" och såg att ett nytt kapitel kommit ut. Jag var tvungen att hålla för munnen annars hade mamma och pappa hört mig när jag tjöt till ^^)

Och jag kan säga ett svar på: Hoppas det blev okej ♥

Det blev inte alls okej..UTAN DET BLEV HELT UNDERBART!! SÅ BRAAAAAAA!!! ÄLSKAR DET SÅÅÅÅÅÅ MYCKET! NI ÄR SERIÖST BÄST PÅ NOVELLER I HELA VÄRLDEN! SÅ GRYMT!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR KAPITLET!!!! :D<3

2011-10-16 @ 22:28:07
Postat av: Jenny

asgrymt !! <3

2011-10-16 @ 22:29:53
URL: http://jjennyaandersson.blogg.se/
Postat av: Elin

Asgrymt bra kapitel alltså!! NI ÄGER VERKLIGEN!1<3 Kramar <3

2011-10-17 @ 06:41:12
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Josefin

Gud vilket bra kapitel! Dog när jag läste, men nu lever jag igen för jag måste ju läsa nästa kapitel! <3 haha x)

2011-10-17 @ 08:39:54
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0