So put your hearts in the air...♥ -Kapitel 54

Jag pressade i mig de översaltade popcornen och satt invirad i flera mjuka filtar. Popcornen smakade inte gått och ovädret utanför var inte så mysigt som det brukade vara. Jag kollade ut där en kille och en tjej gick hand i hand på gatan, och jag kände mig bara mer ledsen. De passionerade kyssarna på filmen gjorde ju inte hela saken bättre.

Filmen gick, popcornen tog slut, och jag grät floder när Leonardo Di Caprio dog .. Jag kramade om en stor soffkudde, men den kändes inte speciellt mänsklig precis, vilket kanske inte var så konstigt i oförsäg. Tårarna fortsatte rinna när jag klickat av tv:n. De rann tills jag somnade i jeans på soffan, utan att släcka en enda lampa eller kolla en extra gång att dörren var låst.

Jag ville sova - så att det snabbt blev morgondag...


Erics perspektiv


"-Hejdå då." Jag vände mig om för att vinka mot Alex, som var på väg mot rulltrappan. Han skulle åka till Uppsala med Upptåget för att göra nåt som jag inte kunde komma ihåg. Jag log mot honom.

"-Ha det så kul." Han försvann bakom hörnet, och jag började gå mot utången. Jag hade sagt hejdå till Jennifer redan i Oslo, där hon skulle stanna ett tag med några kompisar. Det kändes nästan lite sorgligt att vi inte skulle ses på mer än en månad. Eller, vi kunde så klart liksom kontakta varandra, men konserter och så var slut för ett tag. Jag skulle mest jobba med skivan, och inte ha särskilt mycket tid för annat.

På vägen till utgången köpte jag en kaffe på Wayne's, för att hålla mig vaken så jag kunde köra hem. Servitören som stod kassan såg ganska trött ut. Eller ganska, han såg väldigt trött. Jag sa åt honom att han borde sova. Men han verkade vara för trött för att ens höra mig.


*


När jag satte mig i bilen kände jag, trots koffeinet i kaffet, tröttheten komma smygande. Jag ruskade på huvudet.

"-Skärp dig!", sa jag till mig själv. Det skulle ju inte precis vara så kul om jag krockade på grund av att jag hade somnat vid ratten. Nu skulle jag bara behövaköra de cirka tjugo minuterna hem, och sen kunde jag sova. Jag log åt tanken på att få träffa Milena igen. Jag hade bara vart borta i några få dar, men det kändes som en evighet. Jag hade saknat henne så mycket.

När jag tänkte på Milena blev jag bättre till mods, och färden hem kändes kortare än jag hade föreställt mig. När jag hade parkerat bilen och tryckt in koden för huset, gick jag med tunga steg uppför trapporna. Som tur var hade jag inte särskilt mycket bagage, bara en sportväska.


*


När jag kom in i lägenheten blev jag överraskad. Lyset var tänt.

"-Milena?" Inget svar. Jag gick runt i lägenheten, och hittade henne till slut fullt påklädd sovandes i soffan. Framför henne stod en popcornskål med några få popcorn kvar i. Jag skrattade tyst för mig själv, gick fram till henne och gav henne en puss på pannan. Sen lyfte jag upp henne och bar in henne till sovrummet, där jag drog av henne de stela jeansen och bäddade om henne. Hon verkade inte märka nånting, och sov lugnt vidare.

Efter att jag hade borstat tänderna och klätt om kröp jag ner brevid henne i sängen. Klockan visade på 03:34, och jag var glad över att jag hade ledigt imorrn. Skulle bli skönt att äntligen ha en sovmorgon. Jag virade mina armar om Milenas kropp, och kysste henne på håret. Sen tog sömnen sakta över...

Förlåt för superkort kapitel, men måste iväg nu!! LoveYa/Wanja♥

Kommentarer
Postat av: Marre!

Hoppas det kommer ett till ikväll! <3

2011-10-06 @ 19:07:05
Postat av: Elin

SÅ romantiskt!! Love it <3<3 Ni är så duktiga =) Ni får absolut inte sluta nu!!!! Längtar tills nästa kapitel <3<3<3 Kramar =P

2011-10-06 @ 19:46:49
Postat av: Noomi

EN TILL :D

2011-10-06 @ 20:11:41
URL: http://www.dreampoems.devote.se
Postat av: Josefin

Åh va bra! LOVE YOU! Så fiiiint. :) <3<3

2011-10-06 @ 20:50:40
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Doris Ramirez

seeeeeeegt!!!

2011-10-08 @ 23:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0