Timeless♥ - Kapitel 28

Minnena var tydliga som de varit igår, men jag kunde ändå inte känna igen mig i dom riktigt. Milena som jag var nu fanns det inte spår av då. Jag började gå mot scenen där det redan var smockfullt av folk. Jag trängde mig fram till vipraden längst fram och tryckte mig mot stängslet. Först när jag stod där tog jag av mig solglasögonen, och hoppades att ingen skulle lägga märket till mig. Alla var ju så fokuserade på Eric.
Minuterna gick snabbt, och jag skrattade inom mig under soundchecken då jag hörde Erics underbara röst. Det fattades nästan att jag inte fick sjunga själv på soundchecken, som på alla sommarens konserter. Det kändes nästan som allt jag varit med om varit en dröm och jag kom tillbaka till den 3 juli 2011, som okända Milena Seger, men när jag mötte Jennifers blick från publikskaran visste jag att jag att allt varit sant. Hon log mot mig och testade dansstegen en sista gång innan hon gick backstage igen. Jag kände pirret växa i magen på samma sett som för ett år sedan. Pirret inför att få se Eric snart. Min största idol, precis som för ett år sedan. Allt var precis som för ett år sedan, tills jag äntligen fick se Eric komma ut på scenen, och såg hans ansikte lysa i solen.


Han var inte bara artisten, idolen Eric Saade i mina ögon längre. Han var något så mycket större.


Han var min Eric.



"-SO PUT YOUR HEARTS IN THE AIR!!!!"


Det var ganska falskt, men jag försökte att inte låtsas om det. Även om det var svårt. Jag försökte koppla bort det, men till slut stod jag inte ut längre. Den falska stämman skar igenom mina trumhinnor. Jag var tvungen att hålla för öronen, om jag inte skulle behöva sticka härifrån. Och det ville jag då inte...

Jag satte på mig solglasögonen, och vände mig sedan om. Blickade rakt in i tjejens ögon, och gav henne en bitchig blick.


Så. Äntligen blev det tyst på henne.


Jag andades ut, och sänkte sakta mina händer för att återigen gripa tag i stängslet. Nu när det var tyst kunde jag koncentrera mig bättre på konserten. Jag vände min blick uppåt mot scenen. Och tänkte på hur många människor det faktiskt fanns i världen som sjöng riktigt falskt. Som hon bakom mig till exempel. Innan jag hade blivit ihop med Eric hade folk ofta klagat på hans stil, hans utseende, sättet han hade blivit känd på, hans röst, och framförallt: Hans personlighet.

Hur skulle de kunna veta något om hans personlighet? De hade väl för fan aldrig träffat honom!? Förresten hade han ju den underbaraste personligheten i hela världen? Och ingen skulle klaga på hans röst. För det var sjukt mycket bättre än många andras.

Jag kollade på Eric, och kände hur det värmde i hjärtat. Hans svarta hår stod rakt upp, och hans ögon kollade ut över publiken. Han hade på sig ett vitt linne - det lila från Adrian Hammond hade han tyvärr valt att låta bli i år. Det kändes lite tomt, men det här var också sjukt snyggt på honom. Såklart.


It’s time to cross the line
We should jump overboard
My hands around your hips
Ready to roll
Girl, I hate to see you go
But I love to watch you leave
I’m so bad, I’m so bad


Jag nynnade med lite tyst, men lät bli att sjunga med högt. Jag ville helst undvika att någon skulle känna igen min röst.


Jag hade hört det här så många gånger redan - och även om jag hade gjort det så tröttnade jag aldrig - , så jag kunde låtlistan utantill vid det här laget.
Eric hade tillsammans med teamet skapat ett fantastiskt öppningsnummer av "Fingerprints". Därefter kom ett antal hits - som "Popular", "Manboy", "Still Loving It", och sen låtar från alla tre albumen. Men de flesta var tagna från de båda volymerna - det var helt enkelt mer det sound som Eric körde med nu. Break of dawn var alltid den näst sista låten.

Det var två låtar kvar.


Don't wanna go
Don't wanna stay


Snart var även den låten kvar, och jag visste att det bara var en låt kvar. Även om jag kände mig hur säker som helst på hur han skulle göra, kändes det spännande. Men det var bara att vänta.


I'm riding in your backseat
If you let me
You can be my taxi
Come and get me



Låten började tona ut...

Mitt hjärta dunkade.



Men det var inte dags än.

Efter halva låten såg jag hur Eric började snegla bort mot mitt håll. Jag insåg att jag inte hade träffat honom sen igårkväll. Eller, vi hade ju varit med varandra hela natten, men ändå. Jag kände hur jag längtade efter hans famn. Hur mina läppar suktade efter hans. Och jag visste också att det inte var långt kvar tills jag skulle få röra vid honom. Jag log vid tanken.

Men jag avbröts snart över Eric röst...

"-Hur mår Gröna Lund!??"


Jubel. Han skrattade.

"-Jag antar att ni vet vad som väntar."


Ännu mer jubel. Han log.

"-Dåså. Men sjung med ordentligt nu, så jag inte ändrar mig!"


'Inte världens bästa idé, kanske', hann jag tänka, innan mina tankar stördes av en falsk röst precis bakom mig. Jag suckade tungt, men bet ihop. Och koncentrerade mig på att titta på Eric och hans underbara ansikte instället. På hans mun som sakta rörde sig medan han leende gick fram och tillbaka över scenen. Hans ögon vandrade över publikhavet, och slängkyssarna som han skickade ut åt flera håll togs emot av skrik och glädjetårar.


Till slut stannade hans ögon på mig. Det kändes som om världen stannade upp i det ögonblicket. Jag hörde inte längre skriken och jublet runtomkring mig. Jag hörde inte ens den falsksjungande tjejen bakom mig. Det enda som fanns var han och jag. Jag ville stanna tiden. Hålla kvar hans glittrande, lyckliga blick för alltid.


Jag kom tillbaka till verkligheten när ett högt skrik nästan bedövade mitt högra öra.




Jag var inte besviken när securityvakterna kom och lyfte över henne över stängslet.

Jag log.

Sådärja, lite små deja vu's här och var och så... Tänkte bara säga att kapitlena inte kommer att publiceras vid 22.00 i framtiden, utan lite närsomhelst under dagen! Så glöm inte att kolla, de kan komma både klockan två på eftermiddagen, åtta på kvällen eller sju på morgonen! Så GLÖM INTE ATT GÅ IN OCH KOLLA!:D

Puus, LoveYa/Wanja♥






Kommentarer
Postat av: Marre!

Så bra då slipper man vänta så länge! :)

2012-01-20 @ 19:48:43
Postat av: Josefin

Så sjukt jävla braaaaaaaa!!!! :D jag håller med Marre om det, mycket bättre enligt mig. :) ni är bäst!!!

2012-01-20 @ 20:49:46
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: ★Jennifer★

Underbart bra!! meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!! :D <3



sen om ni har en stund skulle ni kanske vilja se ett inlägg som delvis är om er<3<3<3



http://www.jennasliv.devote.se/blogs/16095689/till-er-novellskrivare-.htm#WriteComment



KJAM<3333

2012-01-20 @ 21:49:01
URL: http://www.jennasliv.devote.se/
Postat av: Miss Darkness

Jättebra!!! :D

Men är fortfarande nyfiken på vad Eric har planerat för Mil... Det kan ju inte "bara" va konserten väl...? :D

Aaahhh... vill veta NU!!!

Får väl stå ut till nästa kapitel...

Ni e bäst!

<3 <3 <3

2012-01-20 @ 22:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej och välkomna till Saadestories! På den här sidan kommer ni att kunna läsa noveller om Eric Saade, världens snyggaste, bästa... I varje fall, den pågående novellen heter "So put your hearts in the air...♥". Vi uppdaterar så ofta vi kan, och blir extra peppade till att skriva mer och oftare om ni kommenterar mycket! Hoppas ni gillar den!/Wanja & Nina

RSS 2.0